nikk
Established Member
- 9 November 2009
- 128
Δεν είναι corrupted, δοκίμασε με Internet explorer ή κάνοντας copy paste το url σε άλλους...
ευχαριστω, δουλεψε:music-smiley-005:
Δεν είναι corrupted, δοκίμασε με Internet explorer ή κάνοντας copy paste το url σε άλλους...
Θα συμφωνήσω με τον Τάσο. Εγώ για παράδειγμα δεν άκουσα διαφορές παρότι δεν παίζει (εγγυημένα) bit perfect στο σύστημά μου. Αν έπαιζε, μπορεί να το άκουγα να παίζει καλύτερα από τον foobar (ο οποίος έπαιζε bit perfect).
Πάντως σε μένα, το σύστημα ήταν ρυθμισμένο για να βγάζει από την spdif της κάρτας σήμα 16/44.1. Και το λαμπάκι της δειγματοληψίας στο dac έδειχνε 44,1 και στις δύο περιπτώσεις. Η ακρόαση έγινε όχι μ' ακουστικά, αλλά με τα ηχεία (Quad 988), στις στάθμες που ακούω συνήθως. Και αυτό γιατί ήθελα να διαπιστώσω αν υπήρχε διαφορά και στη χωρική πληροφορία.
Παρατηρώ πως η συντριπτική πλειονότητα όσων άκουσαν διαφορές με το καλημέρα, έπαιζαν με usb. Στη δική μου περίπτωση η κάρτα είναι PCI. Μήπως έχει κάποια σχέση; :chinscratch:
επίσης φαίνεται πως μου κλειδώνει το drive όταν παίζω με cd και αφού έχω κλίσει και ξανά ανοίξει το Pureplayer.
Πόσο δύσκολη είναι η υποστήριξη cue?
Νίκο δυνατά.
Εξαιρετική δουλειά. Και για να γελάσουμε λίγο, ένα motto:
"Vinyl sound with vinyl convenience, plus dynamics"
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.