SR-71
AVClub Fanatic
Με 160 χλμ/ωρα ανεμους ...................... δεν γνωριζω τι ανθρωπινο μεσο μπορει να ανασχεσει την λαιλαπα.
Με 160 χλμ/ωρα ανεμους ...................... δεν γνωριζω τι ανθρωπινο μεσο μπορει να ανασχεσει την λαιλαπα.
Αυτό μου κάνει και εμένα τρελή εντύπωση. Ίσως το σύστημά τους είναι φτιαγμένο να τροφοδοτείται η πυροσβεστική από το δίκτυο ύδρευσης που δεν μπορεί να μπει θαλασσινό νερό. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι διαφορετικό.Στο μεταξυ εχει ξεσπασει πολεμος και στο πολιτικο πεδιο για το θεμα της εκτροπης νερου μιας και το κυριο προβλημα πλεον στην Καλιφορνια για να αντιμετωπισουν τις φωτιες ειναι η ελλειψη νερου !!!
Ρε συ Ιασωνα δεν εχουν εκει πυροσβεστικα να αναγεμιζουν δεξαμενες απο την θαλασσα που ειναι διπλα ακριβως ? τι ανωμαλια ειναι αυτη ?
Εγώ είδα στο Wiki ότι οι ΗΠΑ έχουν τα μισά Canadair από την Ελλάδα. Ίσως οι καναδοί να πρέπει να τους δανείσουν μερικά.Αυτό μου κάνει και εμένα τρελή εντύπωση. Ίσως το σύστημά τους είναι φτιαγμένο να τροφοδοτείται η πυροσβεστική από το δίκτυο ύδρευσης που δεν μπορεί να μπει θαλασσινό νερό. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι διαφορετικό.
Εγω, απο οτι εχω καταλαβει, στις ΗΠΑ ισχυει η νοοτροπια " αμερικανε πολιτη κανε το κουμαντο σου, παρε τα μετρα σου και μην περιμενεις απο το Κρατος". Και οτιδηποτε παθεις εγω ως Κρατος δεν ειδα, δεν ξερω!
Επειδή αναφέρθηκαν οι ασφάλειες παραπάνω..........
https://www.zougla.gr/kosmos/kalifornia-se-plires-adiexodo-i-agora-asfalistron-logo-ton-pyrkagion/
οι ασφαλιστικές έχουν σταματήσει να ασφαλίζουν αφενός λόγω κλιματικής αλλαγής (ο incoming ακόμα την αρνείται εν τω μεταξύ, μιλάμε για απίθανες καταστάσεις)
Η συγκεκριμένη μου είναι αδιάφορη, κάτι τέτοιοι αγοράζουν σπίτια, μένουν εκεί 1-2 χρόνια και τα πουλάνε μετά στην 3πλάσια τιμή ως "σπίτι της Πάρις Χίλτον" σε κάτι κορόιδα. Άλλοι όμως, όπως ο Μπίλι Κρίσταλ έχασαν το σπίτι που έμεναν μια ζωή, ο συγκεκριμένος από το 1979. Και πολλές χιλιάδες άλλοι...Εντωμεταξύ τα ΜΜΕ μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με την Χίλτον που κάηκε το σπίτι της και μου έχει μαυρίσει η καρδιά.
Σε ποια σουίτα πεντάστερου να ξαπλώνει το κορμάκι της και με τι σαμπάνια θα πνίγει άραγε τον πόνο της αυτή η ψυχούλα...
Άλλο κακό να μη μας βρει!
Μήπως να κάναμε κανέναν έρανο βρε παιδιά σαν avclub, η κοπέλα δεν θα έχει βρακί να φορέσει!
Ή έστω να της πάρουμε κάτι που το φοράει πιο συχνά!
Ιασωνα,Αυτά που είναι ασφαλισμένα ήδη ωστόσο, είναι υποχρεωμένοι να τα καλύψουν.
Ιασωνα,
μπορει μια ασφαλιστικη να κυρηξει πτωχευση και να μπει σε πτωχευτικο δικαιο ?
Υπαρχει τετοια δυνατοτητα ?
Ιασωνα,
μπορει μια ασφαλιστικη να κυρηξει πτωχευση και να μπει σε πτωχευτικο δικαιο ?
Υπαρχει τετοια δυνατοτητα ?
H Interamerican δεν εξαγοραστηκε απο μια ολλανδική ασφαλιστική; Δεν ανέλαβε και τα ασφαλιστηρια συμβολαια;καποτε στην Ελλαδα υπηρχε η interamerican ασφαλιστικη ... οι γονεις μου ηταν ασφαλισμενοι πολλα χρονια (υγεια και συνταξιοδοτικο) και φυσικα οταν βαρεσε κανονι τα εχασαν ολα!
Στο καπιταλισμο ολα γινονται
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.