billpeppas
Supreme Member
Here we go again....
Με το drone μου, τραβηγμένο στις 23:48...
Με το drone μου, τραβηγμένο στις 23:48...
Δεν έχουμε μάθει ακόμη την αιτία...να σβήσει και το βλέπουμε.Εμπρηστές ανεύθυνοι πολίτες που κάνουν μπάρμπεκιου με 8 μποφόρ αέρα και ακόμα μια φορά χιλιάδες ζώα που πληρώνουν το τίμημα και δεν φταίνε σε τίποτα μαζί με τις πράσινες εκτάσεις και περιουσίες του κόσμου. Είναι κατάντια όλο αυτό με τους εμπρηστές δολοφόνους που κανείς δεν τους κλείνει ισόβια και τους καθυστερημένους αυτής της χώρας που ανάβουν φωτιές με 8 μποφόρ αέρα. Κατάντια τίποτα άλλο.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θέλω να πιστεύω ότι έχουν αξιόπιστο σύστημα πυροπροστασίας και έχουν και πολύ κενό χώρο περιμετρικά.Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο αραγε εχει σχεδιο εκκενωσης/αποτροπης?
Πολυ καραφλη περιοχη βεβαια αλλα απο το πρωι αυτο σκεφτομαι.
Αυτα τα θεματα και εχουν αναλυθει επαρκως και εχουν ειπωθει πολλακις, οχι μονο σε εμας αλλα και σε πλειστες αλλες χωρες.Από τον Σεπτέμβρη με τι τον Μάιο δεν κάνουμε τπτ και περιμένουμε αλλα αποδελεσματα
Αυτα τα θεματα και εχουν αναλυθει επαρκως και εχουν ειπωθει πολλακις, οχι μονο σε εμας αλλα και σε πλειστες αλλες χωρες.
Η προληψη κοστιζει περισσοτερο απο την -όποια- αποκατασταση.
Και να βρεθεί ένας άνθρωπος στη σωστή θέση, δεν δίνονται χρήματα για πρόληψη.Πραγματικα παρανοϊκές καταστασεις
Κάθε χρόνο την ώρα της φωτιάς προσπαθούμε να κάνουμε αντιπυρικές ζώνες, να φτάσουμε σε μέρη χωρίς πρόσβαση κτλ κτλ
Από τον Σεπτέμβρη με τι τον Μάιο δεν κάνουμε τπτ και περιμένουμε αλλα αποδελεσματα
Τα ίδια και τα οδια
Τελικά είναι ΟΛΟΙ άσχετοι! Πέραν των πολιτικών που δεν αμφέβαλα το ίδιο είναι και οι «υπεύθυνοι» της Πυροσβεστικής, της Πολιτικής Προστασίας κτλ κτλ
Σε μια εποχή που όλα είναι συνδεδεμένα με επιστήμη και τεχνολογία εμείς έχουμε άσχετους με αυτά να -μην- παίρνουν αποφασεις
Δεν φαίνεται να υπάρχει ελπίδα δυστυχώς
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.