Μιας και είμαι κάτοχος της σειράς D και προερχόμενος απο ενισχυτή denon Sub-svs και ηχεία dali, ένα μόνο έχω φίλε να σου πω. Παίζει φανταστικά και με σωστή τοποθέτηση του sub ο ήχος έχει τέτοιο σώμα που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Εχω προβεί σε αυτή την αλλαγή απο πλήρες σύστημα σε μπάρα καθαρά για λόγους αισθητικής και δεν ξαναγυρνώ πίσω με την καμία. Προχώρα άφοβα !!!!!!!!!
Ευχαριστώ για την ενθάρρυνση, το έχω ανάγκη με τόσα λεφτά που έδωσα... (Σκοτώνει η τιμή της μόνο για ήχο) μην τυχόν και έκανα καμιά χαζομάρα, μιας και δεν την άκουσα προηγουμένως!!
Επιτέλους D.Atmos!
Γιατί την είχα ακούσει εγώΕυχαριστώ για την ενθάρρυνση, το έχω ανάγκη με τόσα λεφτά που έδωσα... (Σκοτώνει η τιμή της μόνο για ήχο) μην τυχόν και έκανα καμιά χαζομάρα, μιας και δεν την άκουσα προηγουμένως!!
Επιτέλους D.Atmos!
Λυπάμαι δεν κόβω τίποτα................... και sorry αν σου την χαλάω !!!!!Κόψε κάτι. Σκέψου ότι η F έχει καλύτερο sub από της δικής σου και πάλι... δεν.
Πολλές βόλτες το πήγα γύρω γύρω στο χώρο και ούτε για πλάκα δεν πλησίασε το ένα από τα δύο 10ιντσα sub που έχω και που δεν τα λες και τίποτε το συγκλονιστικό ως sub.
Το Music Frame είναι δώρο με την προπαραγγελία.
Λυπάμαι δεν κόβω τίποτα................... και sorry αν σου την χαλάω !!!!!
Οτι πεις !!!!Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι την συνέκρινα A-B την 990F με σύστημα πολυκάναλο ενισχυτή AV, ηχεία και sub στον ίδιο χώρο. Θες να σου πω πόσα γκολ από τα αποδυτήρια έφαγε το sub της σε σχέση με ένα κανονικό και πόσο έληξε το σκορ Audyssey vs SpaceFit Sound Pro;
Πολύ καλή είναι, αλλά για ηχομπάρα. Συγκρινόμενη με άλλες της ίδιας κατηγορίας τιμής προφανώς.
Θα μπεις στην σελίδα της Samsung και θα το δεις. Μετά, αν σε ενδιαφέρει η αγορά του, γίνε μέλος για να πάρεις και επιστροφή σε πόντους και ζήτησε και έκπτωση που δίνουν αρχικά 5%. Με λίγο μύρλα πήρα στο τέλος 10% και με 8 άτοκες δόσεις θα την εξοφλήσω σιγά σιγά μέχρι τα Χριστούγεννα. Παίζει να είμαι ο πρώτος που την προπαρήγγειλε στην Ελλάδα!!!Που τρέχει αυτό το promo?
Πως γίνεται να την έχεις ακούσει αφού δεν κυκλοφόρησε στην Ελλάδα ακόμη?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.