Q-series Soundbar HW-Q990F 11.1.4 ch Subwoofer & πίσω ηχείο (2025) + Music Frame HW-LS60D Dolby Atmos Wireless Speaker (2024)

Visual

New member
9 May 2025
15
Μόλις έκανα την προπαραγγελία του νέου ηχοσυστήματός μου. Μετά τις 26/5 που θα παραλάβω θα σας γράψω τις εντυπώσεις μου

Ωραία παίζει αυτή. Το subwoofer έχει βελτίωση σε σχέση με την D, αλλά όπως την άκουσα απέχει ακόμα από το να χαρακτηριστεί το χαμηλό της κινηματογραφικό. ΟΚ, ηχομπάρα είναι, δεν θα μπορούσε να συναγωνιστεί κανονικό sub.
Ευτυχώς έχει tweeter εμπρός και το σώζει και στη μουσική.

Το Music frame πως και το πήρες;

Καλορίζικα.

Το music frame ειναι αυτονομο ηχείο ή μπορει και να συνεργαστεί με την ηχομπαρα?
Πχ ως surround back?

Last edited:
Το Music Frame είναι δώρο με την προπαραγγελία. Ευχαριστώ τον Pleo για τις πληροφορίες της ηχομπάρας, καθώς έχει μέτρο σύγκρισης, ενώ εμείς στην επαρχία την αγοράζουμε χωρίς να την ακούσουμε!!!.
Μάλιστα η Sams μου είπε αν την ανήζω και την λειτουργήσω δεν μπορώ να την επιστρέψω, αν δεν μείνω ικανοποιημένος!!! Μπορεί αυτό να ισχύει σε μια αγορά από το internet???
Ναι συνεργάζεται vadergr και με την ηχομπάρα (σύνδεση μέσω WIfI, ελπίζω να μην κάνω λάθος) αλλά λέω να το βάλω σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού ή να το χαρίσω για το φοιτητικό σπίτι του παιδιού μου!!
Έκανα καλά που έδωσα τόσα λεφτά γι αυτήν την ηχομπάρα? Δεν έχω tv samsung, αλλά μια oled Philips! Κατά το BF ίσως δοκιμάσω να ανανεώσω την από 5/ετίας TV μου!!!
Είναι ηχομπάρα για streaming και όχι για ηχο και video διαμέσου usb stick! Κουφό αυτό ή όχι? Για πες μας όμως περισσότερα εσύ που την άκουσες??

Last edited:
Είχα δει αυτό και επέλεξα την καινούργια:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
και κατόπιν εδώ:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Video ως μηχάνημα ήχου που είναι δεν θα είχε έτσι κι αλλιώς από το usb.

Το θέμα είναι τι σύστημα είχες πριν. Αν δεν είχες, θα σου αρέσει πολύ αυτό που θα ακούσεις. Αν είχες όμως κάποιον ενισχυτή AV με ηχεία και sub, τότε όλο και κάτι θα σου λείψει.

Την τοποθέτηση πρόσεξε γιατί το πως διαχειρίζεται τα κανάλια από ποια μεγάφωνα είναι διαφορετικό από εκείνο που νομίζεις στην αρχή.

• Like
Reactions: Visual
Την τοποθέτηση μου λέει ο Οδηγός διάταξης ηχείων πως πρέπει να γίνει και θα την ακολουθήσω πιστά με τα πλαινά τραπεζάκια του καναπέ μου!!
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές, αν ξέρεις κι άλλες ευπρόσδεκτες!!
Αντικατέστηκα ένα παλιό πάλι της Samsung με διακριτά ηχεία 7.1 με DD, DTS και Radio FM και Blu-Ray disk!

Last edited:
Μιας και είμαι κάτοχος της σειράς D και προερχόμενος απο ενισχυτή denon Sub-svs και ηχεία dali, ένα μόνο έχω φίλε να σου πω. Παίζει φανταστικά και με σωστή τοποθέτηση του sub ο ήχος έχει τέτοιο σώμα που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Εχω προβεί σε αυτή την αλλαγή απο πλήρες σύστημα σε μπάρα καθαρά για λόγους αισθητικής και δεν ξαναγυρνώ πίσω με την καμία. Προχώρα άφοβα !!!!!!!!!

• Like
Ευχαριστώ για την ενθάρρυνση, το έχω ανάγκη με τόσα λεφτά που έδωσα... (Σκοτώνει η τιμή της μόνο για ήχο) μην τυχόν και έκανα καμιά χαζομάρα, μιας και δεν την άκουσα προηγουμένως!!
Επιτέλους D.Atmos!

Μιας και είμαι κάτοχος της σειράς D και προερχόμενος απο ενισχυτή denon Sub-svs και ηχεία dali, ένα μόνο έχω φίλε να σου πω. Παίζει φανταστικά και με σωστή τοποθέτηση του sub ο ήχος έχει τέτοιο σώμα που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Εχω προβεί σε αυτή την αλλαγή απο πλήρες σύστημα σε μπάρα καθαρά για λόγους αισθητικής και δεν ξαναγυρνώ πίσω με την καμία. Προχώρα άφοβα !!!!!!!!!

Κόψε κάτι. Σκέψου ότι η F έχει καλύτερο sub από της δικής σου και πάλι... δεν.
Πολλές βόλτες το πήγα γύρω γύρω στο χώρο και ούτε για πλάκα δεν πλησίασε το ένα από τα δύο 10ιντσα sub που έχω και που δεν τα λες και τίποτε το συγκλονιστικό ως sub.

Ευχαριστώ για την ενθάρρυνση, το έχω ανάγκη με τόσα λεφτά που έδωσα... (Σκοτώνει η τιμή της μόνο για ήχο) μην τυχόν και έκανα καμιά χαζομάρα, μιας και δεν την άκουσα προηγουμένως!!
Επιτέλους D.Atmos!

Δεν έκανες χαζομάρα. Είναι από τις καλύτερες ηχομπάρες που μπορείς να πάρεις. Μια χαρά θα είσαι. Και όπως καταλαβαίνω ότι δεν έχεις εμπειρία από προηγούμενο σύστημα, θα εντυπωσιαστείς.

• Like
Επιτέλους D.Atmos!
Γιατί την είχα ακούσει εγώ :ROFLMAO: Βέβαια το έψαξα πολύ το θέμα απο αναφορές και τεστ και είπα, δεν μπορεί να κάνουν λάθος όσοι την έχουν ακούσει, δεν κρύβω να πω ότι έπραξα με δισταγμό και όταν στήθηκε και έπαιξε έμεινα μ....ακας. Για να πάρεις όλο αυτό τον ήχο απο πλήρες σύστημα αποτελούμενο απο μονάδες θα πρέπει να κάνεις τον χώρο τσιρκολήκι πράγμα που ούτε καν το σκεφτόμουν τόσα χρόνια και υπόψιν δεν μιλαμε απλά για ήχο, μιλάμε και για ποιότητα, άσε δε που με τον ενισχυτή σε πολλές ταινίες έπρεπε να αρχίζεις να πειράζεις πράγματα για να φέρεις τους διαλόγους μπροστά λόγω εγγραφής, με την συγκεκριμένη μπάρα αυτό δεν παίζει, το πολύ-πολύ με ένα κλικ καθάρισες. Ασχολούμε απο εποχής prologic και αυτόν τον ήχο που αντιλαμβάνονται τα αυτιά μου πρώτη φορά !!!!!! γεμάτος ήχος ποιοτικός χωρίς να τσιρίζει και τρισδιάστατος. Θέλει μόνο να βρεις την καλύτερη θέση για το sub και βουαλά !!!

• Haha
Κόψε κάτι. Σκέψου ότι η F έχει καλύτερο sub από της δικής σου και πάλι... δεν.
Πολλές βόλτες το πήγα γύρω γύρω στο χώρο και ούτε για πλάκα δεν πλησίασε το ένα από τα δύο 10ιντσα sub που έχω και που δεν τα λες και τίποτε το συγκλονιστικό ως sub.
Λυπάμαι δεν κόβω τίποτα................... και sorry αν σου την χαλάω !!!!!

Λυπάμαι δεν κόβω τίποτα................... και sorry αν σου την χαλάω !!!!!

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι την συνέκρινα A-B την 990F με σύστημα πολυκάναλο ενισχυτή AV, ηχεία και sub στον ίδιο χώρο. Θες να σου πω πόσα γκολ από τα αποδυτήρια έφαγε το sub της σε σχέση με ένα κανονικό και πόσο έληξε το σκορ Audyssey vs SpaceFit Sound Pro; :ROFLMAO:

Πολύ καλή είναι, αλλά για ηχομπάρα. Συγκρινόμενη με άλλες της ίδιας κατηγορίας τιμής προφανώς.

• Wow
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι την συνέκρινα A-B την 990F με σύστημα πολυκάναλο ενισχυτή AV, ηχεία και sub στον ίδιο χώρο. Θες να σου πω πόσα γκολ από τα αποδυτήρια έφαγε το sub της σε σχέση με ένα κανονικό και πόσο έληξε το σκορ Audyssey vs SpaceFit Sound Pro; :ROFLMAO:

Πολύ καλή είναι, αλλά για ηχομπάρα. Συγκρινόμενη με άλλες της ίδιας κατηγορίας τιμής προφανώς.
Οτι πεις !!!!(y) απο τα γκολ που λες πόσα ήταν οφσάιντ :ROFLMAO::ROFLMAO:

• Haha
Που τρέχει αυτό το promo?
Θα μπεις στην σελίδα της Samsung και θα το δεις. Μετά, αν σε ενδιαφέρει η αγορά του, γίνε μέλος για να πάρεις και επιστροφή σε πόντους και ζήτησε και έκπτωση που δίνουν αρχικά 5%. Με λίγο μύρλα πήρα στο τέλος 10% και με 8 άτοκες δόσεις θα την εξοφλήσω σιγά σιγά μέχρι τα Χριστούγεννα. Παίζει να είμαι ο πρώτος που την προπαρήγγειλε στην Ελλάδα!!!
Πως γίνεται να την έχεις ακούσει αφού δεν κυκλοφόρησε στην Ελλάδα ακόμη?

Last edited:
  • Like
Reactions: vadergr
Πως γίνεται να την έχεις ακούσει αφού δεν κυκλοφόρησε στην Ελλάδα ακόμη?

Ας πούμε ότι έχω πρόσβαση σε πράγματα που δεν έχει το ευρύ κοινό. 😉

Πάντως όπως σου έγραψα, δώσε της χώρο να αναπνεύσει γιατί έχει πολλά μεγάφωνα που παίζουν με ανακλάσεις, ειδικά μπροστά.

Κατά τα λοιπά συμφωνώ κι εγώ με τον κάτοχο της D που είπε πιο πριν για τις ευκολίες. Φτάνει μέχρι εδώ, δεν λέω άλλα... 🙂

Με το που θα έρθει, πες μας τις εντυπώσεις σου.

• Wow