Να ρωτήσω κάτι!
Σε σχέση με το Netgear NTV550 ,που πήρα πρόσφατα,που υπερτερεί το 1000P;
..και μόνο αν συνδεθεί αναλογικά με τον ενισχυτή.Στον ήχο μόνο......![]()
..και μόνο αν συνδεθεί αναλογικά με τον ενισχυτή.
Το Wolfson είναι ένα ισχυρό DAC και για να δείξει την υπεροχή του θα πρέπει το player να συνδεθεί από τις αναλογικές εξόδους του σε ολοκληρωμένο δικάναλο ενισχυτή.
Τάσο, ισχύει ότι και στους δορυφορικούς δέκτες. 3 - 4 media players έχουν τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες που θέλουμε. Κανένα όμως δεν τα έχει όλα μαζί..Και στο 1.4.0 μου λένε θα φτιάξουν να επιλέγει αυτόματα το εξωτερικό .srt
Παιδιά, έχω βαρεθεί να περιμένω μια ζωή τα firmware για να κάνουν τα αυτονόητα πολλές φορές. Οχι μόνο η Qnap. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ. Κοντεύουν να καταντήσουν χειρότερα κι από τα pcιά.
Το πακέτο των τέστ στην εικόνα το πέρασε όλο χωρίς κανένα μειονέκτημα στην κίνηση .
Σε όλα τα αρχεία mkv που έχω παίξει είτε μέσω δικτύου είτε από τον τοπικό δίσκο παρατηρώ κάποια ελαφρά μικροσπασίματα στην κίνηση. Το ταπεινό Egreat M43A που έχω, τα παίζει "νεράκι". Δοκίμασα και ενεργοποιημένη και απενεργοποιημένη την ρύθμιση "support 24p", καμία διαφορά. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;
Να προσθέσω ότι επίσης ότι η σωστή κίνηση στην αναπαραγωγή επηρεάζεται από 3 παράγοντες-ρυθμίσεις. TV ,Media Player , movie file.
Συγνώμη ρε παιδιά για το off αλλά διάβασα κάτι που βλέπω και εγώ με το popcorn που έχω με το ίδιο τσιπάκι δηλ onlineN τι ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν απο τηλεόραση για να έχουμε ομαλή κίνηση ? πχ έχω μια samsung c750 ? ευχαριστώ έκ προτέρων
Συγνώμη ρε παιδιά για το off αλλά διάβασα κάτι που βλέπω και εγώ με το popcorn που έχω με το ίδιο τσιπάκι δηλ onlineN τι ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν απο τηλεόραση για να έχουμε ομαλή κίνηση ? πχ έχω μια samsung c750 ? ευχαριστώ έκ προτέρων
αυτο δεν το ηξερα !! Παω να το κανω τωρα κιολας :SFGSFGSF:Πήγαινε στο Motion plus settings και βάλε custom. Ρύθμισε το Blur Reduction στο 10 και το Judder Reduction στο 0 . Αυτή η ρύθμιση μειώνει το juddering.
με την σειρα που τα εγραψες ειναι 1) μειωση θολοτητας 2)μειωση τρεμοπαιγματος?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.