QNAP NMP-1000p

Σαν dune prime είναι χωρίς το bd με καλύτερες δικτυακες ικανότητες ,επώνυμο dac αλλά χωρίς την ίδια υποστήριξη .
Σε audio /video δεν νομίζω ότι διαφοροποιείται .

Ναι...κάπως έτσι!
Στο site τους πάντως είναι οργανωμένοι. Τελευταίο firmware στις 28/1/2011....Applications : Comming soon.....

Υ.Γ. Και τα 390 ευρώ είναι φιλική τιμή από τον εδώ αντιπρόσωπο.
Η επίσημη Λιανική του είναι 408 ευρώ.......

Απάντηση: Re: QNAP NMP-1000p

Βασικά το dac πρέπει να κόστισε....

Το οποιό φαντάζομαι για να χρησιμοποιήσεις πρέπει να το συνδέσεις αναλογικά με τα RCA L,R; κάποιος που θέλει να κάνει όλες τις δουλειές με ένα καλώδιο (HDMI) , του είναι άχρηστο. Σωστά;

Re: Απάντηση: Re: QNAP NMP-1000p

Το οποιό φαντάζομαι για να χρησιμοποιήσεις πρέπει να το συνδέσεις αναλογικά με τα RCA L,R; κάποιος που θέλει να κάνει όλες τις δουλειές με ένα καλώδιο (HDMI) , του είναι άχρηστο. Σωστά;

Λογικά, ναι .....

Απάντηση: Re: QNAP NMP-1000p

Ναι...κάπως έτσι!
Στο site τους πάντως είναι οργανωμένοι. Τελευταίο firmware στις 28/1/2011....Applications : Comming soon.....

Υ.Γ. Και τα 390 ευρώ είναι φιλική τιμή από τον εδώ αντιπρόσωπο.
Η επίσημη Λιανική του είναι 408 ευρώ.......

Πάντως αν κρίνω και από το NAS που έχω, όντως συνέχεια βγάζουν firmware σε σημείο να κάνω update κάθε 2-3 εκδόσεις γιατί βαριέμαι συνέχεια update.

Πάντως η τιμή για 2011 είναι κάπως.........

Κάποιος που έχει dune prime/smart/base/max δεν έχει να ζηλέψει κάτι.
Αν βάλεις και την τιμή από Ελλάδα τότε δυσκολεύει πιο πολύ.
Ο φίλος που το πήρε με 300 όμως έχει κάνει καλή αγορά.

παντως εγω , δοκιμασα αρκετα (οχι ολα φυσικα) , κανενα δεν ειναι τελειο ή εστω κανενα δεν κραταει τον μεσο ορο ψηλα.Απο τις δοκιμες μου βεβαια λειπει ενα dune (smart) και μπορω να πω οτι με τρωει...

παντως εγω , δοκιμασα αρκετα (οχι ολα φυσικα) , κανενα δεν ειναι τελειο ή εστω κανενα δεν κραταει τον μεσο ορο ψηλα.Απο τις δοκιμες μου βεβαια λειπει ενα dune (smart) και μπορω να πω οτι με τρωει...

Πως τα δοκίμασες αν επιτρέπεται;

εχω να παρατηρήσω ενα γεγονός για το nmp-1000p η διαθεσιμότητα ειναι ενα πρόβλημα ακόμη και στη Γερμανία απο τα χριστουγεννα που προσπαθούσα να το πάρω μολις αρχες Μαρτίου το ειχαν αμεσα διαθέσιμο.

εχω να παρατηρήσω ενα γεγονός για το nmp-1000p η διαθεσιμότητα ειναι ενα πρόβλημα ακόμη και στη Γερμανία απο τα χριστουγεννα που προσπαθούσα να το πάρω μολις αρχες Μαρτίου το ειχαν αμεσα διαθέσιμο.

Εδώ Ελλάδα είναι τώρα άμεσα διαθέσιμο .....αλλά μόνο εάν είσαι έτοιμος να δώσεις 400 ευρώπουλα.... Πρέπει να βρούμε τρόπο να του κάνουμε ένα τεστ. ......

εκτος απο τεστ εγκυμοσυνης ολα τα αλλα τεστ τα κανω :D

Επειδή έχω επαφές με την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα , υπάρχει η περίπτωση να μας δώσουν ένα NMP-1000P για τεστ τις επόμενες μέρες. Σε ποιο σπίτι θέλετε να μαζευτούμε.....να του κάνουμε ένα τέστ?

ποια media player θα παρουν μερος;
Διαβαζα τις προαλλες παλιοτερο τευχος του Hali-Tech και παρολο που στην πρωτη κ δευτερη θεση ειχε τα Dune MAX και Β1 εδινε στα popcorn hour c-200 και 210 καλυτερη εικονα, 8.8 ενω στα Dune 8.3 αν θυμαμαι καλα..παιζει τα popcorn ή το Qnap να εχει καλυτερη εικονα απο τα dune; απο την στιγμη που χρησιμοποιουν τα ιδια τσιπ δεν πρεπει να εχουν ιδια εικονα;

ποια εχεις δοκιμασει και απο ποιο πηρες την καλυτερη εικονα;
δοκιμασες κανενα αλλο Dune; prime 3/Base, MAX; απο οτι θυμαμαι πρεπει να εχεις το Popcorn hour 210 σωστα.. ομορφο και αθορυβο!

Αν ησουν θεσσαλονικη θα σου εφερνα το δικο μου prime 3..

ποια εχεις δοκιμασει και απο ποιο πηρες την καλυτερη εικονα;
δοκιμασες κανενα αλλο Dune; prime 3/Base, MAX; απο οτι θυμαμαι πρεπει να εχεις το Popcorn hour 210 σωστα.. ομορφο και αθορυβο!

Αν ησουν θεσσαλονικη θα σου εφερνα το δικο μου prime 3..
οχι φιλε dune δεν εχω δοκιμασει οντως και κρατω επιφυλαξη οτι ισως ειναι κορυφαιο( για το max δεν το συζητω θα ειναι).
ολα τα wd συμπεριλαμβανομενου και του hub
med 400 , netgear & popcorn