QNAP NMP-1000p

οχι φιλε dune δεν εχω δοκιμασει οντως και κρατω επιφυλαξη οτι ισως ειναι κορυφαιο( για το max δεν το συζητω θα ειναι).
ολα τα wd συμπεριλαμβανομενου και του hub
med 400 , netgear & popcorn
και ελεγα να πρωτεινο το MED 500x, το οποιο ειναι σχεδον πανομοιότυπο με το 400που ειχες, σε ενα φιλο...ΔΕΝ ε; τωρα λεω να του πω εκτως απο το popcorn 210, το Boxee Box και το Dune B1 και το qnap..

οταν βγαλετε κανα συμπερασμα για το qnap μας ενημερωνεις..

αν θελεις πες μου και μερικα λογια γιατι προτίμησες το καλαμποκι 210 απο το med 400-500x εδω

Last edited:
ωπα-δεν ειπα οτι δεν ειχε ωραια εικονα το med , προς θεου
απλα για τα προσωπικα μου γουστα και ΜΟΝΟ , προτιμω το ποπ

Αύριο - και για μέχρι την Δευτέρα - θα έχω στα χέρια μου το NMP1000P για test. H θα το κάνω μόνος μου σε επιλεγμένες ώρες - λόγω παιδιών- ή εάν κάποιος έχει το ανάλογο set up . ( AV που να υποστηρίζει τα νέα format , Ηχεία καλά , και TV φυσικά νέας γενιάς) και περισσότερη ευχέρεια χρόνου ....και θέλει, ας κανονίσουμε να το κάνουμε σε αυτόν

Τι λέτε ?

A ρε Νικόλα, με πετυχαινεις στην Καλαματα, αλλιως θα του ριχναμε μαζι ενα περιποιημενο stress test ...
Eιμαι πολυ σιγουρος ομως οτι θα του πεταξεις τα ματια εξω μια χαρα! :p

A ρε Νικόλα, με πετυχαινεις στην Καλαματα, αλλιως θα του ριχναμε μαζι ενα περιποιημενο stress test ...
Eιμαι πολυ σιγουρος ομως οτι θα του πεταξεις τα ματια εξω μια χαρα! :p

Γι'αυτό νάσαι σίγουρος :D !! Εγώ μεταξύ μας θέλω να βεβαιωθώ για 3 πράγματα.

1) Το ότι παίζει τα πάντα
2) την ικανότητά του μέσω δικτύου
3) και κυριότερο : τι δουλειά κάνει το Wolfson WM8524 dac στον ήχο.

τα ηχεια , ολα τα αλλα τα ειχα.Βασικα τωρα δεν εχω σκληρο δισκο και μου εχουν σπασει τα νευρα με τους κ@@δισκους τους EAR και βλεπω να τα πεταω ολα

Το QNAP NMP-1000P Network Multimedia Player , μόλις παρελήφθη.

Θα επανέλθω μόλις έχω τα πρώτα στοιχεία .

Επιγραμματικά θέλω να αναφέρω...(γιατί δεν έχω τελειώσει ακόμα) :

Εικόνα : Ο,τι ήταν αναμενόμενο από ένα Sigma 8643 . Αψογη με άψογη αναπαραγωγή στα 24p
GUI : Από τα καλύτερα που έχω δει .
Ρυθμίσεις πολλές αλλά το navigation σε αυτές με εκνεύρισε λίγο με την πολυπλοκότητά του
Δίκτυο : Υπό παρακολούθηση και δοκιμή ακόμα
Ηχος από HDMI : Περνάει όλα τα HD formats ( DTS-MA, TrueHD etc)

Εκείνο όμως που με ικανοποίησε απόλυτα και δεν το έχω συναντήσει σε κανένα άλλο player είναι ο ήχος από τις αναλογικές εξόδους .
Απλά ....έκπληξη!!
Συνέδεσα τον player με την είσοδο CD του ενισχυτη που μου βγάζει Analog Stereo Direct με 2 καλώδια Monster audio L + R .
To Wolfson dac που έχει ο player ....έκανε απίθανη δουλειά.
Αφού τάχασε κι η γυναίκα μου με την διαφορά ...:D

Αναλυτικότερα αύριο ...

Ωραία νέα ! (ωραία και τα 400 βέβαια.... )

Αν και είμαι βέβαιος ότι θα τα τσεκάρεις θα θυμηθείς να τσεκάρεις

ΜΕΣΩ ΔΙΚΤΥΟΥ (NFS) αν παίζει

BD -ISO με menu;

BD - δομή με menu;

Τελικά 24 ή 23,976;

έχει browse σε srt; χρήσιμο για (BD ISO/Δομή )

Αστο όμως να παίξει αρκετή ώρα από δίκτυο, όχι 2-3 λεπτά
για να βεβαιωθείς ότι παίζει απροβλημάτιστα.

Τέλος από θόρυβο πως πάει σε σχέση π.χ. με το xtreamer Pro

Thank you :a0210:

Αν και οι δοκιμές και τα tests είναι ακόμα ημιτελείς .....νοιώθω την ανάγκη να γράψω ότι το NMP1000P είναι ΚΟΡΥΦΗ στον αναλογικό ήχο !!!

Εκανα A-B τεστ με όλα τα players που έχω αυτήν την στιγμή. ( Χtreamer, HDX BD1 , WDTV Live, Netgear ακόμα και το Oppo έβαλα που δεν ανήκει στην κατηγορία media players.)

O ήχος που δίνει το NMP1000P από τις αναλογικές του εξόδους είναι η μέρα με την νύχτα σε σχέση με όλα τα άλλα.!!!
Μου ήταν αδύνατον να το πιστέψω στην αρχή και το δοκίμασα με διαφόρων ειδών αρχεία. (wav , flac , mp3 , ape)
H διαφορά είναι κάτι περισσότερο εμφανής. Προηγουμένως άκουγα το August's Rhapsody in C major σε mp3...Ακουσα ήχους "κρυμμένους" από τα άλλα players.
Στον τομέα αυτό το άριστα είναι με τόνο !!!!

Υ.Γ. Κρίμα που δεν γίνεται να ακουστούν πολυκάναλα flac από τις αναλογικές........

Αμα δεν σου κάνει κόπο και καμια φωτογραφία ... !!!
και κυρίως απο το GUI

Ευχαριστούμε. :bird:

οτι πληρωνεις παιρνεις..ποσο απαραβατος κανονας ειναι αυτος !!! Σπανια να πεσει εξω..

Re: Απάντηση: QNAP NMP-1000p

Αμα δεν σου κάνει κόπο και καμια φωτογραφία ... !!!
και κυρίως απο το GUI

Ευχαριστούμε. :bird:

Θα γίνουν όλα . Και απαντήσεις και φωτογραφίες . Αναγκαστικά, γιατί την Δευτέρα πρέπει να επιστραφεί.

Re: Απάντηση: QNAP NMP-1000p

Ωραία νέα ! (ωραία και τα 400 βέβαια.... )

Αν και είμαι βέβαιος ότι θα τα τσεκάρεις θα θυμηθείς να τσεκάρεις

ΜΕΣΩ ΔΙΚΤΥΟΥ (NFS) αν παίζει . Παίζει μια χαρά.

BD -ISO με menu; Ναι

BD - δομή με menu; Ναι

Τελικά 24 ή 23,976; Και τα 2

έχει browse σε srt; χρήσιμο για (BD ISO/Δομή ) Ναι

Αστο όμως να παίξει αρκετή ώρα από δίκτυο, όχι 2-3 λεπτά
για να βεβαιωθείς ότι παίζει απροβλημάτιστα.

Τέλος από θόρυβο πως πάει σε σχέση π.χ. με το xtreamer Pro Το ίδιο

Thank you :a0210:

Τάσο,
Ομως είναι λίγο δύσχρηστο το σετάρισμά του. Δεν είναι για απλό χρήστη . Πρέπει να το κατέχεις το navigation.....
Eπίσης ο ανεμιστήρας μέχρι να μπουτάρει κάνει λίγο "φασαρία" ...

Σε όλα ΝΑΙ λοιπόν ε; :a0210: τα BD ISO/Δομή εννοώ ΚΑΙ αυτά ΟΚ μέσω δικτύου;

Επειδή ανοίγει η όρεξη, έχει κανά media browser της προκοπής (όχι σαν το xtreamer) που να καταλαβαίνει τις ταινίες και να φέρνει τα εξώφυλλα-περίληψη κλπ.;
Αν ναι από που τραβάει; imdb ή tmdb;

Last edited: