QuickMuxIt - Ένα νέο utility για την μετατροπή .mkv σε BD/AVCHD

πρεπει να το γραψεις ως udf 2.5 και οχι ως data disc... το λέει νομίζω στις οδηγίες...

το κοιταξα λιγο... με το καψιμο σε δισκακι δεν εχω ασχοληθει... αλλα..

ΔΕΝ πρεπει να ειναι τικαρισμενο το create AVCHD structure

και πρεπει να γραφει σε δισκακι ως udf 2.5...

δες το imageburn κανει αυτη τη δουλεια... και το nero θα την κανει λογικα...

μπορεις να τα δεις και χωρις την χρηση dvd, απο εξωτερικο δισκο ή φλασακι... Fat32 φυσικα... αυτο το λεει σιγουρα στις οδηγιες...

thanks για την απαντηση...μιας και σε βρισκω ευκαιρο,αν ο εξωτερικος σκληρος ειναι fat32 γινεται να του βαλουμε mkv μεγαλου μεγεθους η πρεπει και σε αυτην την περιπτωση να το εχουμε splittarismeno ανα 4 gb?

νομιζω πως ο vpapanik εχει βάλει αυτοματο split για αρχεια > των 4 gb....

βασικα ειμαι σχεδον σιγουρος γιατι του το ειχα προτεινει και μου ειχε απαντησει πως αυτη η λειτουργια υπαρει ηδη...

λοιπον..

κανει αυτοματα split στα αρχεια > 4gb κατα 99%

δες θα δεις διαφορά, παλι δυο φακελους θα εχεις απλα στον φακελο bdmv--> stream θα δεις δυο ή περισσότερα αρχεια αντι για ενα...

στην αναπαραγωγη στο ps3 δεν θα αλλαξει κατι παρα μονο ενα μικρο σπασιματακι της εικονας την ωρα που θα αλλαζει αρχειο...

Καλησπέρα σε όλους, καλώς σας βρήκα και καλή χρονιά !
Θα αρχίσω με μία ερώτηση !

Στο συγκεκριμένο προγραμματάκι πέταξα ένα mkv video μαζί με τους υποτίτλους του και τα διάβασε όλα σωστά. Και το mkv και τους υπότιτλους σαν greek.
Μετά πάτησα το κουμπάκι για να τα μετατρέψω και μετά από ένα δύο λεπτά είχα έναν κίτρινο φάκελο ο οποίος περιείχε έναν φάκελο BDMV και έναν CERTIFICATE!
Πετάω το φάκελο σε ένα usb stick και στο menu video το PS3 δεν βλέπει τίποτα.
Δεν πτοήθηκα όμως πάτησα Δ μπήκα σε φακέλους και βρήκα ένα αρχείο stream όπου με το που το άνοιξα άρχισε να παίζει το video μου ! Λαμπρά !
Πατώντας όμως να ενεργοποιήσει τους υπότιτλους δεν τους βγάζει. Λέει ότι δεν βρίσκει.
Τι κάνω λάθος ?! Ευχαριστώ προκαταβολικά !

Ο φάκελος είχε το όνομα AVCHD ???

Διαλεξες την επιλογή create AVCHD structure ?????

το εβαλες στο root directory στο usb stick????

+1
Σίγουρα ο φίλος αντέγραψε τον κατάλογο όπως είναι αυτούσιος με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός μέσου (εν προκειμένω usb stick) ΧΩΡΙΣ AVCHD Structure!!!
Το αρχείο που βρίσκεται στο stream είναι m2ts και είναι αναγνωρίσιμο από το PS3 αλλά δυστυχώς δεν αναγνωρίζει το stream των υποτίτλων του!!!
Η λύση λοιπόν είναι μετά την μετατροπή η μεταφορά των καταλόγων BDMV και CERTIFICATE με τα περιεχόμενά τους ΜΕΣΑ στο AVCHD που έχουμε εμείς δημιουργήσει εντός του μέσου μας (DVD, usbstick, HDD κλπ)

Σας ευχαριστώ και τους δύο για τη βοήθεια !
Ναι αυτό που είπατε έκανα και δεν κατάφερνα να κάνω σωστή αναπαραγωγή.
Να περιγράψω στα γρήγορα το λάθος και τη λύση για τυχών μελλοντικούς noobάδες σαν και την αφεντιά μου.
Είχα ένα mkv ονόματι PB και υπότιτλους με επίσης το ίδιο όνομα.
Τα πέταξα όλα στο πρόγραμμα και άφησα την επιλογή AVCHD ενεργοποιημένη. Οταν τέλειωσε το πρόγραμμα έβγαλε έναν φάκελο με όνομα PB ο οποίος περιείχε δύο φακέλους με όνομα BDMV και CERTIFICATE.
Τον φάκελο PB τον πέταξα στο φλασάκι και αντιμετώπισα το πρόβλημα που προανέφερα.
Η σωστή κίνηση είναι τον φάκελο PB (π.χ σε εμένα ΡΒ) που βγάζει να τον μετοναμάσουμε σε AVCHD και να τον πετάξουμε μέσα στο φλασάκι.
Αυτό ήταν, είμαστε έτοιμοι ! :2thumb22sup:

Με προλάβανε οι φίλοι :) Enjoy, και Καλή Χρονιά σε όλους ! Εύχομαι το νέο έτος να μας φέρει υποστήριξη .srt στο PS3 για να τελειώνουν μια και καλή τα προβλήματά μας (για .mkv δεν το βλέπω) !

Συγχαρητηρια ξανα!!!

τι είναι το context menu?

οταν περναω το ποντικι απο πανω γραφει τα ιδια που γραφει για το AVCHD Sctructure...

Απλά όταν κάνεις right-click σε ένα αρχείο .mkv σου βγάζει την επιλογή QuickMuxIt. Για να μη χάνεις χρόνο ;)

Βέβαια σε μερικούς δεν αρέσει αυτό να γίνεται by default γιαυτό το έβαλα user selectable.

Βρήκα επιτέλους τρόπο να διορθώνουμε την ανάλυση στα κροπαρισμένα αρχεία .mkv ΧΩΡΙΣ re-Encoding προκειμενου να τα κανουμε μετα AVCHD και να παιζουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ πρασσινες μπάρες... :BDGBGDB55::BDGBGDB55::a0210:

Για την ακρίβεια όχι εγώ αλλά ένας φιλος απο αλλο φορουμ....

Λειτουργει με τον Tsmuxer....

Ακολουθήστε το παρακάτω Tutorial και αναφέρετε...
(τα προγραμματακια που χριεαζεστε τα αναφερει στην αρχη και μπορειτε να τα κατεβασετε απο εκει... ) :a0210:

http://brothers_grim.webs.com/bd/index.html

2 ταινιες δοκιμασα και δεν ειδα αποτελεσμα. Οι πρασινες μπαρες υπαρχουν.

Ας δοκιμασει και καποιος αλλος να ειμαστε σιγουροι.

Κάνατε το τελευταίο βήμα για επιβεβαίωση που ξαναδιαβαζει παλι τη δομη του Blu-ray (μετά από την αλλαγή των αριθμών) για να δειτε αν το βγαζει σωστά στην ανάλυση ??? :grandpa:

(Θα το δοκιμασω το βραδυ και θα σας πω... Κατεβασα χθες το Resident Evil Degeneration για δοκιμή, αλλά ήταν ΗΔΗ 1280*720 και δεν το πείραξα...)

Δεν μου λέτε, χρειάζεται να τρέξουμε στο τέλος όλης της διαδικασίας το AVCHD Me.exe για το renaming των αρχείων και συμβατότητα με το PS3?
Ρωτώ γιατί διαβάζοντας το Tutorial όχι μόνο δεν αναφέρεται αλλά κατά το editing με το BDedit τα αρχεία που διαβάζονται είναι τα MovieObject.bdmv και index.bdmv δηλαδή προ της χρήσης του AVCHD Me.exe. Εκτός αυτών στο τέλος ο δημιουργός του Tutorial αναφέρει:
* This Procedure work on a SamSung BD-P1400 and Earlier Sony models. Hope it works for you...
Πουθενά δεν αναφέρεται στο PS3!

Δεν μου λέτε, χρειάζεται να τρέξουμε στο τέλος όλης της διαδικασίας το AVCHD Me.exe για το renaming των αρχείων και συμβατότητα με το PS3?
Ρωτώ γιατί διαβάζοντας το Tutorial όχι μόνο δεν αναφέρεται αλλά κατά το editing με το BDedit τα αρχεία που διαβάζονται είναι τα MovieObject.bdmv και index.bdmv δηλαδή προ της χρήσης του AVCHD Me.exe. Εκτός αυτών στο τέλος ο δημιουργός του Tutorial αναφέρει:
* This Procedure work on a SamSung BD-P1400 and Earlier Sony models. Hope it works for you...
Πουθενά δεν αναφέρεται στο PS3!
Σωστή η σκέψη σου... Μπορει να θελει το AVCHD Me ... 'Ομως η δομη του Blu-ray έχει ΗΔΗ γινει απο το Tsmuxer...

Και το θεμα ειναι να βρουμε εναν τρόπο που να παίζει σε ΟΛΑ τα standalone Blu-ray και όχι σε κάποια...:grandpa: