QUIZ

Εδώ θα συμφωνήσω με τον Busoni.

Και συγγνώμη δηλαδής, αν το sex symbol δεν είναι το "τι σου κάνω μάνα μου", τότε τι είναι;

Εγώ πάντως δεν είπα αυτό :)

Το αυτονόητο υποστηρίζω: το τι θεωρεί κανείς όμορφη γυναίκα είναι καθαρά υποκειμενικό. Το ίδιο ισχύει και για την sexy γυναίκα. Απο 'κει και πέρα, το τι είναι sexy για τους πολλούς είναι μια συζήτηση που πρέπει να γινει με πολλές ανοχές μια και οι συμμετέχοντες διαφέρουν σε παρα πολλά. Αυτό από μόνο του διαφοροποιεί το πώς βλέπει ο καθένας το "ομορφο", πόσο μάλλον το "σεξουαλικό".

Λοιπόν, εγώ εδώ και καιρό έχω καταλήξει ότι είναι τελείως διαφορετικές κατηγορίες οι "γκομενάρες" (Alba, Johansson κ.λπ.) και τις "γυναικάρες" (Pfeifer, Blanchett κ.λπ.). Προσωπικά θα ήθελα μία από τις πρώτες, με την ελπίδα μεγαλώνοντας να γίνει σαν τις δεύτερες. Η Angelina Jolie προσπαθεί (στον Καθοδηγητή ήταν αρκετά καλή), η Kate Beckinsale δε νομίζω να τα καταφέρει και τελευταία έχουμε χάσει την Charlize και πολύ ανησυχώ.

Οι πρώτες αποκλείεται να γίνουν σαν τίς δεύτερες.
Γιατί βλέπεις οι πρώτες είναι ´δεύτερες´.:cool:

ρε παιδια, ρε παιδια, η απολυτη γυναικα ειναι η monica bellucci..

ολες οι υπολοιπες ειναι απλα μετριες μπροστα της!

Οι πρώτες αποκλείεται να γίνουν σαν τίς δεύτερες.
Γιατί βλέπεις οι πρώτες είναι ´δεύτερες´.:cool:

:grinning-smiley-043 :worshippy: :worshippy: :worshippy: :grinning-smiley-043

(Καί μην πείς τίποτε για την ηλικία Λευτέρη γιατί μαύρο φίδι που σ' έφαγε...
icon10.gif
)

Σήμερα συζητούσαμε για την ταινία αυτή στην δουλειά. Όντως καταπληκτική ηθοποιός, αλλά σαν ταινία με χάλασε... την περίμενα (λόγω τίτλου) πιο ρομαντική.

Απάντηση: Re: QUIZ

ρε παιδια, ρε παιδια, η απολυτη γυναικα ειναι η monica bellucci..

ολες οι υπολοιπες ειναι απλα μετριες μπροστα της!

Αλλος φίλος και συναγωνιστής μας στην Ευρωπαϊκή Ομορφιά.

(και δή της Ιταλικής Σχολής):grinning-smiley-043 :operator:

Re: Απάντηση: Re: QUIZ

Αλλος φίλος και συναγωνιστής μας στην Ευρωπαϊκή Ομορφιά.

(και δή της Ιταλικής Σχολής):grinning-smiley-043 :operator:

αχ ποσο σε καταλαβαινω :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 ! ασε τους αλλους να λενε:flipout: :flipout: !!!!!

για την Monica δεν υπαρχει συναγωνισμος απο τοτε που γεννηθηκε, ολα κατερρευσαν, καταρρεουν και θα συνεχισουν να καταρρεουν μπροστα της!!

Μπάμπης Κολέζας said:
(Καί μην πείς τίποτε για την ηλικία Λευτέρη γιατί μαύρο φίδι που σ' έφαγε...
icon10.gif
)

Μπάμπη μου, εγώ να πω κακή κουβέντα για σένα; Γιατί; Τι σχέση έχεις εσύ, παληκαρά μου, με αυτόν τον... αDILο το Σούρλα;

(Νίκο, βάλε μου εδώ ένα smiley που γλυφεί σε παρακαλώ πολύ... :flipout: )