Rack από MDF και σίδερο

Status
Not open for further replies.
Ευχαριστώ!

Αποφάσισα να αποφύγω τα λάστιχα, για να μην έχω πολλές ενδοτικότητες. Θεώρησα ότι είναι καλύτερο με 2 μόνο διαφορετικά υλικά.

Τώρα αν κάποια στιγμή χρειαστεί επέκταση ή κάτι άλλο, βλέπουμε.
Μπορεί και να πειραματιστώ με κάποιο άλλο υλικό.

Guybrush αυτο το σχεδιο το εχω εφαρμοσει εδω και 8 χρονια σε ρακ.

Επειδη με τις ταλαντωσεις σιγα σιγα τα παξιμαδια εχουν την ταση να χαλαρωνουν θα σου προτεινα κι εγω με την σειρα μου λαστιχενιες επαφες αναμεσα ετσι ωστε να "κλειδωσει" και να μην χρειαζεται καθε λιγο και λιγακι να σφιγγεις και να μετρας κλισεις.......

Σε ευχαριστώ που αποδέχθηκες την συγγνώμη αλλά να ξεκαθαρίσω ότι:
α) Δεν θεωρώ το χιούμορ κακή συνήθεια. Η κακή συνήθεια είναι που πιστεύω ότι όλοι είναι έτοιμοι να το αποδεχτούν. Ετσι καταλήγω αποδέκτης (αναιτίως κατά την γνώμη μου) ανακριβών επιθέσεων.

β) Οι συνήθειες (ειδικά όταν αναμιγνύεται και η λέξη "αίσθηση") είναι εκ των πραγμάτων επίκτητες και δεν μπορούν να είναι εγγενείς καθότι δεν μπορούν να προηγούνται βιωμάτων. Αρα δεν τίθεται θέμα αληθινής και πραγματικής αλλά ευχάριστης ή δυσάρεστης. Και εκεί βέβαια τίθεται σαφώς θέμα αποδέκτη.

Ευχαριστώ για την πρόταση φιλίας και θεωρώντας το θέμα λήξαν (τουλάχιστον για μένα), θα αντιπρότεινα να περιοριστούμε στην καλή γειτνίαση κάτω από το ίδιο φόρουμ.

Η κακή συνήθεια είναι οτι το χιούμορ που κάνεις είναι κακοπροαίτερο και στείρο και δεν είναι κανένας υποχρεωμένος!!! και όχι έτοιμος οπως αναφέρεις να το αποδεχθεί άσχετα άν το άλλοθι που χρησιμοποιείς για το κακό χιούμορ που κάνεις είναι η διαβίωση σου στο UK όπως λές.
Πιστεύω οτι το χιούμορ δεν έχει καμία σχέση με το που έχει βιώσει ο κάθε ένας αλλά είναι ζήτημα ιδιοσυγκρασίας και κάτω απο πιό πρίσμα βλέπει τα πράγματα.
Προσωπικά πιστεύω οτι το χιούμορ πάνω απο όλα πρέπει να είναι εποικοδομητικό και να βοηθά τον άλλον
και όχι αρνητικό..
Τέλος λοιπόν
και Φίλοι γιατί όχι???
ας προσπαθήσει ο ένας να πείσει τον άλλο για το λάθος του...
και σαν φίλος σου ζητώ και εγώ συγγνώμην για τις απόψεις μου.

Last edited:
Απάντηση: Re: Rack από MDF και σίδερο

Γιαννιτσών με Κωλέττη. Βασικά επί της Κωλέττη είναι, απλά πολύ κοντά στη διασταύρωση. Θα το βρεις εύκολα.

Επειδη θα ειμαι προς τα εκει αυριο γνωριζει κανεις αν υπαρχει ακομα το μαγαζι?
Ή αλλο μαγαζι της περιοχης με ντιζες και βιδες?

Re: Απάντηση: Re: Rack από MDF και σίδερο

Επειδη θα ειμαι προς τα εκει αυριο γνωριζει κανεις αν υπαρχει ακομα το μαγαζι?
Ή αλλο μαγαζι της περιοχης με ντιζες και βιδες?

Φίλε μου δεν χρειαζεται να πας αποκλειστικά σε κάποιο μαγαζί της Θεσ/νικης για να προμηθευτής κοινή ντίζα με μετρικό σπείρωμα της διατομής που επιθυμείς (Μ10/Μ12)για να το φτιάξεις μαζι με τις υπολοιπες ροδέλες και τα παξιμάδια.'Ολα αυτά θα τα βρείς και σε κάποιο κεντικό κατάστημα του Κιλκίς ,ουτώς ώστε άμα χρειαστείς κάτι επιπλέον κατα την διάρκεια της κατασκεύης να έχεις κοντά σου το κατάστημα που τα προμηθέυτηκες.

Απάντηση: Re: Rack από MDF και σίδερο

Πλακα πλακα καιρο εχουμε να φαμε λουκανικα στο Μιχαλη.Για να κανονισω κατασταση.
Ρεεε ντιζες θα μου πειτε που θα βρω??
Έλα εδώ και θα σου δείξω και ντίζα και παξιμάδια.
Πάρε και τον Κρυωνά μαζί σου βεβαίως.

Status
Not open for further replies.