Rack από MDF και σίδερο

Status
Not open for further replies.
Φίλε !!!!!βρήκα μία αναβαθμισμένη έκδοση απο αυτό που έφτιαξες ίσως είναι η καλύτερη λύση για πολλούς απο εμάς
μπορείς να βοηθήσεις.....για υλικά κλπ??? επειδή σκέφτομαι σοβαρά να το φτιάξω ή οποιος άλλος φίλος μπορεί και έχει κάποιες γνώσεις

http://www.humblehomemadehifi.com/Flexy_Ref.html
Φιλικά
Σταύρος

Τι να σου πω, το μόνο που χρειάστηκα ήταν τα MDF, οι ντίζες, τα παξιμάδια και οι ροδέλες.
Τα MDF μου τα έκοψε ένας γνωστός μου ξυλουργός και τα υπόλοιπα τα πήρα από ένα βιδάδικο στη Γιαννιτσών.

Υποθέτω ότι τα υπόλοιπα υλικά μπορείς να τα βρεις σ' ένα κατάστημα σιδηρικών...
Τώρα βέβαια το ποιος θα κάτσει να σκάψει έτσι το ξύλο και να το κάνει "γεμιστό", είναι ένα ερώτημα...

Τι να σου πω, το μόνο που χρειάστηκα ήταν τα MDF, οι ντίζες, τα παξιμάδια και οι ροδέλες.
Τα MDF μου τα έκοψε ένας γνωστός μου ξυλουργός και τα υπόλοιπα τα πήρα από ένα βιδάδικο στη Γιαννιτσών.

Υποθέτω ότι τα υπόλοιπα υλικά μπορείς να τα βρεις σ' ένα κατάστημα σιδηρικών...
Τώρα βέβαια το ποιος θα κάτσει να σκάψει έτσι το ξύλο και να το κάνει "γεμιστό", είναι ένα ερώτημα...
εχω γνωστό ξυλουργό και επιπλοποιό αλλά αυτό το hawapon μήπως ξέρεις τί είναι??

Κάτι εν είδει ρικοφόν υποθέτω. Ηχοαπορροφητικό. Που θα το βρεις, άγνωστο.
Μπορώ να σου βρω όμως το τενεκεδάκι με την Glitsa.
Από το δωμάτιο των παιδιών. :eek:

Κώστα, θα βγάλω μια από αυτές τις μέρες τον LM μια γυμνή.
Αλλά θα στη δείξω σε καινούριο thread (για τα LM) για να μην κάνουμε κατάχρηση φιλοξενίας.

Να πω και εγω κατι .....
εξαιρετικη σιγουρα δουλεια αψογο οπτικο αποτελεσμα !!!!!!!!!

Αλλα αν μπορεις να βρεις ανοξειδοτο σωληνα λιγο μεγαλυτερης διαμετρου απο τις ντιζες και να τον κοψεις σε ισοδυναμα κοματια οσο τα ραφια και να τα περναγες στις ντιζες μονο και μονο να μη φαινονται οι σπιρες .......

Βαγγέλη δεν συμφωνώ.
Δείχνει πολύ πιο όμορφο έτσι που λες, όντως, αλλά χάνεται ο παραμετροποιήσιμος χαρακτήρας του rack.

Καλισπερα πολυ ομορφη και απλη κατασκευη.
Ντιζες , παξιμαδια και βιδες που θα βρω στην Αθηνα?

Re: Απάντηση: Rack από MDF και σίδερο

Σίγουρα θα βρείς μεγάλη ποικιλία σε διάφορα καταστήματα με σιδηρικά στην Αθηνάς. Δεν ξέρω συγκεκριμένο κατάστημα αλλά αν δεν κάνω λάθος υπάρχουν ενα-δυο μαγαζιά μόνο με βίδες και συναφή είδη.

Κάνε μια βόλτα και δες.

Επίσης δες σε μεγάλα καταστήματα σιδηρικών στην περιοχή σου.

Οταν έψαξα στο Praktiker δεν είχα βρει ντίζες ενώ τα παξιμάδια ήταν συγκριτικά πολύ ακριβότερα.

Καλημέρα

Re: Απάντηση: Rack από MDF και σίδερο

Η πηγη της ντιζας και της βιδας, ειναι ακριβως διπλα στην εφορια του Μοσχατου.
Κυπρου 2-4, σχεδον κολλητα στην Πειραιως , οπως ανεβαινεις προς Αθηνα...

Κάτι εν είδει ρικοφόν υποθέτω. Ηχοαπορροφητικό. Που θα το βρεις, άγνωστο.
Μπορώ να σου βρω όμως το τενεκεδάκι με την Glitsa.
Από το δωμάτιο των παιδιών. :eek:

Ευχαριστώ!!!

Αλλά άν είσουν
λιγότερο βιαστικός που μάλλον είσαι.....
και περισσότερο Αγγλομαθής που μάλλον ΔΕΝ είσαι...
θα έβλεπες οτι η Glitsa που προσφέρεις είναι ένα απλό βερνίκι....
και όχι η Glitsa απο το δωμάτιο των παιδιών...-bye-

Last edited by a moderator:
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη.
Ηταν εμφανέστατα λάθος μου να υποθέσω ότι όλοι είναι δεκτικοί προς το χιούμορ. Κακές συνήθειες που απέκτησα μετά από 7 χρόνια σπουδών και εργασίας στην Γηραιά Αλβιώνα.
Και πάλι συγγνώμη..........

Ζητώ ταπεινά συγγνώμη.
Ηταν εμφανέστατα λάθος μου να υποθέσω ότι όλοι είναι δεκτικοί προς το χιούμορ. Κακές συνήθειες που απέκτησα μετά από 7 χρόνια σπουδών και εργασίας στην Γηραιά Αλβιώνα.
Και πάλι συγγνώμη..........
Δεκτή η συγγνώμην και αυτό σε τιμά!!! και με κάνει να την δεχτώ
Τώρα γιά την αίσθηση του χιούμορ μάλλον ναι είναι κακή η συνήθεια σου και μάλιστα όταν είναι επίκτητη και όχι πραγματική..
Φίλοι λοιπόν....

Δεκτή η συγγνώμην και αυτό σε τιμά!!! και με κάνει να την δεχτώ
Τώρα γιά την αίσθηση του χιούμορ μάλλον ναι είναι κακή η συνήθεια σου και μάλιστα όταν είναι επίκτητη και όχι πραγματική..
Φίλοι λοιπόν....

Σε ευχαριστώ που αποδέχθηκες την συγγνώμη αλλά να ξεκαθαρίσω ότι:
α) Δεν θεωρώ το χιούμορ κακή συνήθεια. Η κακή συνήθεια είναι που πιστεύω ότι όλοι είναι έτοιμοι να το αποδεχτούν. Ετσι καταλήγω αποδέκτης (αναιτίως κατά την γνώμη μου) ανακριβών επιθέσεων.

β) Οι συνήθειες (ειδικά όταν αναμιγνύεται και η λέξη "αίσθηση") είναι εκ των πραγμάτων επίκτητες και δεν μπορούν να είναι εγγενείς καθότι δεν μπορούν να προηγούνται βιωμάτων. Αρα δεν τίθεται θέμα αληθινής και πραγματικής αλλά ευχάριστης ή δυσάρεστης. Και εκεί βέβαια τίθεται σαφώς θέμα αποδέκτη.

Ευχαριστώ για την πρόταση φιλίας και θεωρώντας το θέμα λήξαν (τουλάχιστον για μένα), θα αντιπρότεινα να περιοριστούμε στην καλή γειτνίαση κάτω από το ίδιο φόρουμ.

Status
Not open for further replies.