Σπύρο μια ερώτηση. Πως σύνδεσες τα κάθετα δοκαράκια με το κόντρα πλακέ?? είναι με ξυλόκολα και καβίλια??? ή έχεις βάλει και βίδες ?
Παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον την κατασκευή. Αφού μειώσαμε το θέμα των κραδασμών στο ξύλινο πάτωμα με το αφροειδές του πράκτικερ θα κάνουμε και το ρακ και ποιός μας πιάνει![]()
Ναι βρε...Τα λύνουμε όλα μας τα προβλήματα σιγά σιγά... :ADFADF1:
Edit..Τελικα παρηγγειλα τις ακιδες απο Ελλαδα...Θα τις εχω στο τελος της εβδομαδας αν ολα πανε καλα..Μεχρι τοτε,τριψιμο και βαψιμο μεχρι να ελθει το επιθυμητο αποτελεσμα...
Θα ψαξω να βρω βερνικι πολυουραιθανης γιατι να κανω το τελικο φινιρισμα...Για να επειμενει ο Νικος κατι θα ξερει...
Ναι βρε...Τα λύνουμε όλα μας τα προβλήματα σιγά σιγά... :ADFADF1:
Edit..Τελικα παρηγγειλα τις ακιδες απο Ελλαδα...Θα τις εχω στο τελος της εβδομαδας αν ολα πανε καλα..Μεχρι τοτε,τριψιμο και βαψιμο μεχρι να ελθει το επιθυμητο αποτελεσμα...
Θα ψαξω να βρω βερνικι πολυουραιθανης γιατι να κανω το τελικο φινιρισμα...Για να επιμένει ο Νικος κατι θα ξερει...
Δεν ξέρω αν το βερνίκι πολυουρεθάνης είναι σαν το διαλυτικό πολυουρεθάνης που χρησιμοποιώ στο μοντελισμό. Αραιώνω enamel και τα ψεκάζω με αερογράφο. Παπάδες σε σχέση με το white spirit. Αλλά ψεκάζω με μάσκα της 3Μ και μόλις τελειώσω βούρ έξω από την αποθήκη. Μιλάμε για πολύ μαστούρα. O Νίκος μπορεί να σε διαφωτίσει εφόσον το έχει δουλέψει.
Κοίταξε αν το βερνίκι πολυουρεθάνης είναι συμβατό με το βερνίκι που έχεις περάσει τώρα. Δηλαδή αν το δέχεται σαν υπόστρωμα. Μην έχεις τίποτα αντιδράσεις και χαλάσει η επιφάνεια.
Αν θέλεις δώσε στοιχεία- τιμές κλπ Εννοώ για τις ακίδες και τα πιατάκια...και για το αντικραδασμικό από το πράκτικερ
πολλα ραφια ρε,εχεις τοσα μηχανηματα;
8;;:speechless-smiley-0
Ωραίο και με τους μεταλλικούς σωλήνες. Έχουν αρσενικό=θηλυκό σπείρωμα?
Πανεμορφο το ρακ σου @Κριτικε..
Κάτι πάει να γίνει..Χθες κότσαρα και τις ακίδες..Το βάψιμο είναι μπελάς αλλά δεν περίμενα κάτι διαφορετικό..Θα χρειαστεί κι άλλα χέρια..
Ελπίζω δεύτερα με τρίτη να είναι έτοιμο για να φορτώσω...
[/URL][/IMG]![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.