Ραδιοενυσχυτής - Subwoofer

dimitris.40

Established Member
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.Θέλω κ πάλι την βοηθειά σας.Εχω σε ένα χώρο περίπου 60Μ ο οποιος είναι ενιαίος τα B&W 604 S3 για μπροστά,κ τα B&W 601 S1 για πίσω,ένα κεντρικο B&W CCS2 κ θα ήθελα να σας ρωτήσω κατααρχήν ποιό subwoffer θα μπορούσα να ταιριάξω με τα παραπάνω ηχεία που είναι όλα της B&W αν θα ππέπει να είναι κ αυτό της ίδιας εταιρίας κ πόσες ίντζες περίπου.Ο Παραπάνω χώρος προορίζεται για Home Cinema,όπου αργότερα θα αγοραστεί κ μια τηλεόραση καινούργιας τεχνολογίας.Για το subwoffer δεν μπορώ να διαθέσω παραπάνω απο 300-400 .Ποιό Sub θα έδενε με όλα τα παραπάνω ηχεία,κ επίσης ποιόν ενισχυτη μέχρι 500 θα προτίνατε για να συνδεθει με τα παραπάνω ηχεία?Σας ευχαριστώ πολύ η βοηθεία σας είναι πολύτιμη.

Re: Ραδιοενυσχυτης -Subwoffer

Για το subwoffer δεν μπορώ να διαθέσω παραπάνω απο 300-400 .Ποιό Sub θα έδενε με όλα τα παραπάνω ηχεία.....

http://www.skroutz.gr/s/348984/Velodyne-CHT-10Q.html?keyphrase=CHT-10Q

Επίσης ποιόν ενισχυτη μέχρι 500 θα προτίνατε για να συνδεθει με τα παραπάνω ηχεία?Σας ευχαριστώ πολύ η βοηθεία σας είναι πολύτιμη.

Κανέναν. Για να οδηγηθούν σωστά ηχεία B&W από ενισχυτή A/V, θα πρέπει τουλάχιστον να διπλασιάσεις το budget σου.

Re: Ραδιοενυσχυτης -Subwoffer

Φίλε μου με ενδιαφέρουν τα 604 S3. Μήπως τα πουλάς; Και εάν τα πουλάς, σε ποια τιμή; Ευχαριστώ.