Ραδιοενυσχυτής - Subwoofer

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

dimitris.40

Established Member
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.Θέλω κ πάλι την βοηθειά σας.Εχω σε ένα χώρο περίπου 60Μ ο οποιος είναι ενιαίος τα B&W 604 S3 για μπροστά,κ τα B&W 601 S1 για πίσω,ένα κεντρικο B&W CCS2 κ θα ήθελα να σας ρωτήσω κατααρχήν ποιό subwoffer θα μπορούσα να ταιριάξω με τα παραπάνω ηχεία που είναι όλα της B&W αν θα ππέπει να είναι κ αυτό της ίδιας εταιρίας κ πόσες ίντζες περίπου.Ο Παραπάνω χώρος προορίζεται για Home Cinema,όπου αργότερα θα αγοραστεί κ μια τηλεόραση καινούργιας τεχνολογίας.Για το subwoffer δεν μπορώ να διαθέσω παραπάνω απο 300-400 .Ποιό Sub θα έδενε με όλα τα παραπάνω ηχεία,κ επίσης ποιόν ενισχυτη μέχρι 500 θα προτίνατε για να συνδεθει με τα παραπάνω ηχεία?Σας ευχαριστώ πολύ η βοηθεία σας είναι πολύτιμη.

Re: Ραδιοενυσχυτης -Subwoffer

Για το subwoffer δεν μπορώ να διαθέσω παραπάνω απο 300-400 .Ποιό Sub θα έδενε με όλα τα παραπάνω ηχεία.....

http://www.skroutz.gr/s/348984/Velodyne-CHT-10Q.html?keyphrase=CHT-10Q

Επίσης ποιόν ενισχυτη μέχρι 500 θα προτίνατε για να συνδεθει με τα παραπάνω ηχεία?Σας ευχαριστώ πολύ η βοηθεία σας είναι πολύτιμη.

Κανέναν. Για να οδηγηθούν σωστά ηχεία B&W από ενισχυτή A/V, θα πρέπει τουλάχιστον να διπλασιάσεις το budget σου.

Re: Ραδιοενυσχυτης -Subwoffer

Φίλε μου με ενδιαφέρουν τα 604 S3. Μήπως τα πουλάς; Και εάν τα πουλάς, σε ποια τιμή; Ευχαριστώ.