Πάααααααρα πολυ ομορφο!!! Πααααααααααραα πολυ ομως!!!! Και ιδιαιτερα τα ξυλα με στρογγυλεμένες γωνίες είνα απιθανα!!
1000000 μπραβο!!!
αψογος !
τα πουλας ?(πλακα κανω ετσι ?)
Πολύ ωραίο το rack σου φίλε μου, απ'ότι βλέπω άξιζε τον κόπο !
Απόλυτος σεβασμός στην "total black" προσέγγισή σου, αλλά σκέφτηκες να μη βάψεις τα ράφια ?
Προσωπικά ίσως να άφηνα τα ράφια στη φυσική τους απόχρωση και να τα περνούσα μόνο με βερνίκι.
Νομίζω πως ίσως έτσι αναδεικνύονταν περισσότερο το rack και τα μηχανήματα.
Δεσ'το σαν μια καλοπροαίρετη εναλλακτική, χωρίς καμία απολύτως διάθεση κριτικής.
Επίσης, πολύ όμορφη λεπτομέρεια οι χρυσαφί τάπες των στύλων και οι στρογγυλεμένες γωνίες των ραφιών !
Συγχαρητήρια και πάλι!
:SFGSFGSF:
...άντε να δούμε πότε θα ξεκινήσω και εγώ το δικό μου...
Σκέψου πως ίσως αυτή η ανομοιομορφία να του δώσει μια άλλη ομορφιά...Μου άρεσε κι εμένα και θα το άφηνα αν ήταν σε όλα ομοιογενές το χρώμα.Αλλά δεν ήταν.Γαμώτο.
μα δε χρειάζεται να χαλάσεις τα έτοιμα ράφια. Απλά αγοράζεις mdf γυμνό (χωρίς καπλαμά) στο πάχος που θέλεις, και τα δίνεις για βάψιμο. Έτσι και πιο εύκολα και πιο ομοιόμορφα θα πέσει η λάκα (δεν έχεις ρόζους, νερά, στοκαρίσματα ή άλλες ατέλειες) και έχεις πλέον δύο σετ τάβλες.....μια λευκή περλέ λάκα.
...ξεκίνα, ξεκίνα, δε θα χάσεις....Και μην μου βάζεις φωτιές γιατί από χθές τριβελίζομαι να τα κάνω μια λευκή περλέ λάκα.Θα βασανιστώ,το βλέπω...
Σκέψου πως ίσως αυτή η ανομοιομορφία να του δώσει μια άλλη ομορφιά...
Ούτως ή άλλως, το ξύλο έχει αυτήν την ιδιαιτερότητα που δίνει μια άλλη ζεστασιά.
Εάν μου επιτρέπεις, θα σου πρότεινα πλάκες από αμερικάνικη δρύς ή καρυδιά και να μείνει στο φυσικό χρώμα,
ώστε να είναι ορατά και τα νερά του ξύλου.....
μαγεία...!
μα δε χρειάζεται να χαλάσεις τα έτοιμα ράφια. Απλά αγοράζεις mdf γυμνό (χωρίς καπλαμά) στο πάχος που θέλεις, και τα δίνεις για βάψιμο. Έτσι και πιο εύκολα και πιο ομοιόμορφα θα πέσει η λάκα (δεν έχεις ρόζους, νερά, στοκαρίσματα ή άλλες ατέλειες) και έχεις πλέον δύο σετ τάβλες...
...ξεκίνα, ξεκίνα, δε θα χάσεις....
...ξέρω, ξέρω, βάζω φυτίλια...![]()
Φφφ....
Το έρμο το MDF μέχρι 2,2 πόντους πάχος βγαίνει.Κι εμείς θέλουμε τέσσερις και.
Ο φίλος μου με το εργοστάσιο ξυλείας όμως,μου είπε πως μπορούμε να κάνουμε ότι σάντουιτς θέλουμε.
Που ωφελεί και ηχητικά.Και δεν είναι καθόλου δύσκολο να φτιάξουμε ράφι καρυδια-φελό-καρυδιά.
Λες;
Παρα πολυ ομορφο. Συγχαρητηρια και απο εμενα.
Προσωπικά έχω βρεί mdf πάχους έως και 30-31mm και αν δεν κάνω λάθος νομίζω πως υπάρχει και ακόμη παχύτερο.
Βέβαια όπως σωστά λές μπορείς να κάνεις κάποιου τύπου sandwich, το οποίο ενδεχομένως να έχει ακόμη καλύτερη ηχητική συμπεριφορά.
Σου ανέφερα την μασίφ ξυλεία και ειδικά την αμερικάνικη δρυ, διότι διαπίστωσα πως πρόκειται για ένα ξύλο με ιδιαίτερα μεγάλη πυκνότητα και σκληρότητα.
Βέβαια ας μη ξεχνάμε και το πλακάζ...
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !! :SFGSFGSF:
Το αποτέλεσμα είναι σούπερ ! :firstprize:
Ότι κ να γράψω είναι λίγο. 1000 μπράβο για το αποτέλεσμα. :worshippy:
Μπράβο φιλε . . . Απίστευτη δουλειά
Εξαιρετικό αποτέλεσμα . . . Νομίζω οτι δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα.
Μαγκιά σου.
Παρα πολυ καλο το αποτελεσμα!!!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.