Raspberry Pi2/Pi3 για audio χρήση - AVClub audio player

Re: Raspberry Pi2 για audio χρήση - AVClub audio player

Δε νομίζω να μπορεί να σου δείξει με browsing αρχεία που δεν έχουν μπει στην library.

Τι να σου πω.... η βιβλιοθήκη μου δείχνει μηδενικά αρχεία και στο browse βλέπω τους φακέλους από 2,5 δίσκους ( ο μισός έχει κανένα μισάωρο που φορτώνει, ενώ οι πρώτοι δύο φόρτωσαν σε λίγα λεπτά.... μήπως αυτή είναι η λύση που έδωσε ο Τιμ.... τι να πω, ακόμη έχω μπιμπίκια στα μάτια....

Tι να σου πω, καλύτερα να σε συμβουλέψει ο Παναγιώτης, γιατί δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται το TCMODS κάτω από τέτοιο φορτίο.

Αυτό που εικάζω είναι ότι σου κολλάει το σκανάρισμα από κάποιο προβληματικό αρχείο, αλλά αυτό μπορεις να το διαπιστώσεις μόνο από κονσόλα.

Κατι δεν παει καλα, σε εμενα με 16Κ tracks ποτε δεν πηρε πανω απο 5 λεπτα. Ισως να ειναι οπως λεει ο Μιχαλης, καποιο αρχείο το κανει να κολλάει.

Μπα, προχωράει αλλά αργά... το καταλαβαίνω επειδή κάθε λίγο εμφανίζεται και ένας υποφάκελος ακόμη... εννοώ από τον συγκεκριμένο τρίτο σκληρό... του έχουν μείνει δύο ακόμη υποφάκελοι και ολοκληρώνεται...

Τον φόρτωσε ολόκληρο ... μάλλον μετά από κάποιο όγκο βαραίνει ;;;

θα βάλω και τον 4ο και τελευταίο το βράδυ & ελπίζω το πρωί να τον βρω τελειωμένο ...

πάντως, όντως τα βλέπω μόνον στο tab του browse, ενώ στην βιβλιοθήκη μου αναφέρει 0 tracks ... αλλά όπως είπα, με βολεύει καλύτερα έτσι, επειδή γνωρίζω καλά τα περιεχόμενα των δίσκων ...

Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια .... η ακουστική μνήμη δεν βοηθάει αλλά κατά 90% είμαι βέβαιος ότι παίζει καλύτερα από win/foobar ... επίσης στα win, όταν έκανα παράλληλα και άλλες εργασίες, αρκετές φορές το marantz ξεκλείδωνε /κλείδωνε /ξεκλείδωνε όταν άνοιγα καινούρια παράθυρα, κλπ ... βέβαια το λαπτοπ μου, παρότι κορυφαίο προ 5ετιας τώρα είναι παππούς ... σήμερα με το ρι2 δεν είχα το παραμικρό θέμα...

Kάτι πάει τελείως λάθος με το σύστημά σου. Δεν γίνεται να σου βγάζει 0 tracks.

To GMPC για μεγαλες βιβλιοθήκες ειναι απλα αψογο. Δεν εχει το παραμικρό Lag και ανοιγει την βιβλιοθήκη σε κλάσματα. Και σε εμενα ο FF οταν του ζηταω την library view αργει να την εμφανίσει.

Το Archlinux που παίζω τωρα ειναι πιο γρήγορο και ακομα πιο ελαφρυ! Λειτουργεί σε χαμηλότερη θερμοκρασια, με μηδενικη επεξεργαστική ισχυ και χαμηλότερο core voltage.

@Tuxx Μιχαλη δεν ειναι 0 tracks, απλα αργεί να κανει Populate το library mode. To κανει και σε εμενα (εχω ενημερώσει τον Τιμ)

Θα το αφήσω αρκετή ώρα να δω αν φορτώσει την βιβλιοθήκη και θα σας αναφέρω ...

μπα, δίνει περίπου το σήμα αναμονής για 15-20 δεύτερα και μετά βγάζει 0 τρακς :

Attachments

• βιβλ.jpg
    βιβλ.jpg
    105.9 KB · Views: 148
  • βρ.jpg
    βρ.jpg
    140.7 KB · Views: 148

στην 2η φωτο, παρουσιάζω περιεχόμενα από έναν σκληρό τα οποία ανοίγω κανονικά και παίζω όποια θέλω ...

ΟΚ, ειναι κατι διαφορετικό απο την δικη μου περίπτωση. Θα ενημερωσω τον υπεύθυνο.

Σήμερα, του έβαλα το πρωί (αφού το βράδυ είχε αποτύχει) να διαβάσει επιτέλους τον 4ο σκληρό ... το απόγευμα που επέστρεψα τον είχε πράγματι καταχωρήσει με τα περιεχόμενα του ...

Φευ, πλέον δεν παίζει τίποτε ο πλέυερ... όλα κολλημένα ... όταν πάω στον gnpc, αυτός απλά αναφέρει ότι δεν μπορεί να αποκωδικοποιήσει οτιδήποτε αρχείο του ζητώ να παίξει ... μάλλον του κάθησαν στο στομάχι τόσα αρχεία ...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η πλάκα είναι ότι εκεί που έπρεπε να γράφει now playing απλά γράφει not playing ....

Χαχαχαχαχα, μαθαμε ποια ειναι τα ορια του Rpi2 Moode!

Μεχρι πρότινος το οριο ηταν 10Κ αρχεία, εσυ πρέπει να εχεις 50Κ και δεν μπορει να τα χωνέψει. Δεν ξερω αν ο Μιχαλης εχει άποψη περι αυτού. Σε εμενα και τα 2 λειτουργικά αντέχουν (μολις 17Κ αρχεία) με το Archphile να συμπεριφέρεται καλύτερα

Όσων αφορά το θέμα με τις μεγάλες βιβλιοθήκες ή λύση που ετοιμάζεται είναι η εξής. Κάθε φορά που θα ανοίγουμε την Βιβλιοθήκη δεν θα εμφανίζονται άμεσα όλα τα κομμάτια του κάθε δίσκου αλλά μόνο αυτά που επιλέγουμε. Στην δοκιμαστική έκδοση του moode δείχνει να δουλεύει καλά.

Μπράβο Πανο!

Βεβαιώσου μόνο ότι η ψύκτρα δεν θα ακουμπήσει ποτέ στη πρόσοψη γιατί είναι στο δυναμικό εξόδου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτά είναι κουτιά ρε παιδιά...

Τα κάνατε HighEnd και τα Ρασμπεράκια ρε πστ μ... :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: