RC ΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ

εχω της HIMEDIA 300A+ .Προσπαθησα να το περασω αλλα δεν εγινε τιποτα

Για όσους το αγοράσουν για να κάνουν learn το pico, κατά τη διαδικασία εκμάθησης, τα 2 τηλεχειριστήρια θα πρέπει να ακουμπάνε σχεδον μεταξύ τους. Έκανα ένα pico learn τώρα... Όλα κομπλέ.

Μηπως θα μπορουσες να μας πεις που εβαλες τα:
On/Off kai τα κουμπια του δεξια/αριστερα του PICO.:idea:
EYXAΡΙΣΤΩ

Μηπως θα μπορουσες να μας πεις που εβαλες τα:
On/Off kai τα κουμπια του δεξια/αριστερα του PICO.:idea:
EYXAΡΙΣΤΩ

Στα αντοιστοιχα κουμπια του remote! Επαναλαμβάνω πως θέλει σχεδόν να εφάπτεται το ένα τ/κ με το άλλο. Πολλές φορες το learn δεν πιάνει με την πρώτη.
Πέρασα και την τιβί (G20) μου. Σε αυτή λειτούργησε καλύτερα ο κωδικός 1198 αλλά παράλληλα και learn σε μερικά κουμπιά.

Πηρα και εγω ενα σημερα απο το lidl 8,99 ε αλλα ονομαζεται σιλβερ κρεστ και ειναι ολοιδιο με της φωτογραφιας της πρωτης σελιδας . προσπαθησα να το προγραμματισω αλλα πιανει μονο μερικες λειτουργιες οχι ολες, αυτο που λετε για επαφη με το αντοιστιχο της συσκευης χειριστηριο δεν το καταφερα και λεει οτι θελει συντονισμο με την συσκευη, αλλα παλι δεν συντονιζει το μονο που κανει ειναι με το αυτοματο νουμερο που βρισκει να κανει καποιες λειτουργιες οπως ανεφερα, οσο για το pico δεν φαινεται πουθενα. επισης να ενημερωσω οτι προσπαθησα να το συντονισω για την πανασονικ πλασμα που εχω model TX-P42U10E αλλα δυστηχως λειτουργει μονο το on-off και το συν και πλην των καναλιων και ηχου.ανκαποιος ξερει κατι παραπανω ας βοηθησει,ευχαριστω.υγ παρεπιπτωντος και εμενα λειτουργει ετσι οπως ανεφεραμε με τον κωδικο 1198.

Kι εμένα δεν αναγνώρισε όλες τις λειτουργιες της τηλεόρασης με τον κωδικό. Τις υπόλοιπες learn τις έκανα και learn όλο το τ/κ του πικο.

Έτσι κι αλλιως για τη λειτουργία learning το επέλεξα το συγκεκριμένο τ/κ. Δεν περίμενα να τα βρίσκει όλα τα κουμπιά από μόνο του. :)

Last edited:
Κι'εγω τελικα με το learn προγραμματισα την tv και δουλευει ok αρκει να δηλωσεις απο κουμπια οτι εχει το μηχανακι αλλα τα κανει ολα, ειναι παρα πολυ καλο.ΑΨΟΓΟ.

:2thumb22sup: απίστευτη αγορά!

ήδη παίζουν με το silvercrest μια TV, ενα BD, ενα VCR, ένας ΑV ενισχυτής... και ξέμπλεξα μία για πάντα και απ το δύστροπο τηλεκοντρόλ του turbo-x Oscar!!
(άντε να βρεθεί λίγος χρόνος να πειραματιστώ και με τα macro)

Πιστεύω ότι δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς με την εισαγωγή κωδικών κλπ.
με το learn κάνεις ότι θέλεις γρήγορα και σίγουρα…

Όλα καλά με το τ/κ αλλά του λείπουν κάποια κουμπάκια όπως >>| και |<<

ρε παιδια βοηθηστε να το προγραμματισω.Καπου κανω λαθος και δεν γινεται τιποτα.

Όλα καλά με το τ/κ αλλά του λείπουν κάποια κουμπάκια όπως >>| και |<<

αν τα έβαζες στο P+ και P-?????? τα χρησιμοποιείς για κάτι άλλο??? (για το pico μιλάμε έτσι)

αν τα έβαζες στο P+ και P-?????? τα χρησιμοποιείς για κάτι άλλο??? (για το pico μιλάμε έτσι)

Καλή ιδέα! :)
Πες μου τώρα και τα κουμπιά των πηγών του ενισχυτή που να βάλω! Με σεμνότητα πάντα! :flipout:

Καλή ιδέα! :)
Πες μου τώρα και τα κουμπιά των πηγών του ενισχυτή που να βάλω! Με σεμνότητα πάντα! :flipout:

pico οκ (αν και σε μένα επειδή είναι κοντά πιάνει και το μαμά)
tv1 ok
patatasat οκ
yumatu οκ
tv2 ok
ενισχυτής (a this last year)- εκεί κόλησα + ότι έχει άλλο κουμπί για on και άλλο για off.

παιδια μη ξεχασετε να βαλετε και τα κλιμαστικα, κοντευει το καλοκαιρακι!!(λεμε τωρα) ;)