RC ΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ

παιδια ολα ενταξει.Μαλλον η επιφανεια προηγουμενος δημιουργουσε προβληματα.Προγραμματισα και το HIMEDIA 300A+

παιδια μη ξεχασετε να βαλετε και τα κλιμαστικα, κοντευει το καλοκαιρακι!!(λεμε τωρα) ;)

κλιματιστικά δεν διαθέτω - περιμένω τη γυναίκα μου να την περάσω - ένα πλήκτρο έχει το (mute).

Απάντηση: Re: RC ΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ

παιδια μη ξεχασετε να βαλετε και τα κλιμαστικα, κοντευει το καλοκαιρακι!!(λεμε τωρα) ;)

Στο harmony 555 μου, έχει μια κατηγορία home appliances, και ναι έχω περάσει και το κλιματιστικό του σαλονιού όπου και βρίσκεται στημένο το home theater μου... :music-smiley-005:

κλιματιστικά δεν διαθέτω - περιμένω τη γυναίκα μου να την περάσω - ένα πλήκτρο έχει το (mute).
Εαν η εντολη ειναι universal σου στελνω και το δικο μου να την περασεις!!!!!

:bang: δεν μου πέρασε απ το μυαλό!! μέσα σ’ όλα τα άλλα που ελέγχουμε... προσθέστε κι ένα daikin :cool:

υπαρχει το .pdf του πουθενα?

εχω & αλλο της Silvercrest που δεν κραταει τη μνημη οταν πεσουν οι μπαταριες. σε αυτο δε χανονται σωστα?

Last edited:
υπαρχει το .pdf του πουθενα?

εχω & αλλο της Silvercrest που δεν κραταει τη μνημη οταν πεσουν οι μπαταριες. σε αυτο δε χανονται σωστα?

Στις οδηγίες αναγράφει ότι κρατάει τα δεδομένα για 1 λεπτό χωρίς ρεύμα (μέχρι να αλλάξεις μπαταρίες δηλαδή).

Για το κόστος του, είναι εξαιρετικό, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν έχει και τους περιορισμούς του. Π.χ. οι μνήμες που έχει για να μαθαίνει κωδικούς τρίτων χειριστηρίων είναι λίγες: στο 3ο χειριστήριο που πήγα να προγραμματίσω, μου έβγαλε full στα μισά... :bigcry:

150 πρόσθετες εντολες δεχετε κ πραγματικά ειναι λιγες!

κ εγω άφησα μερικές δευτερεύον εντολές για να χωρέσουν ολες οι συσκευές!

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004:
Έχω ένα πρόβλημα. Η δική μου είναι με κυλιόμενο κωδικό και τον χάνει κάθε φορά που πάω να το προγραμματίσω.Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση;
Και εγώ στο club. Πήρα 2, το 1 για να βρίσκεται. Για 9 είναι απίστευτο. Προγραμμάτισα την LG 42LH5000 και κάποια κουμπιά που δεν υπήρχαν αντίστοιχα με learn. Προγραμμάτισα με learn όλα τα κουμπιά του media player Xtreamer.
Και από ένα Home Cinema της πλάκας που έχω το power, εισόδους(optical,coaxial,aux) και μπάσα πρίμα. Κατενθουσιασμένος.

Στις οδηγίες αναγράφει ότι κρατάει τα δεδομένα για 1 λεπτό χωρίς ρεύμα (μέχρι να αλλάξεις μπαταρίες δηλαδή).

Για το κόστος του, είναι εξαιρετικό, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν έχει και τους περιορισμούς του. Π.χ. οι μνήμες που έχει για να μαθαίνει κωδικούς τρίτων χειριστηρίων είναι λίγες: στο 3ο χειριστήριο που πήγα να προγραμματίσω, μου έβγαλε full στα μισά... :bigcry:

Μετά από 1+ ώρα χωρίς μπαταρίες, όλες οι ρυθμίσεις συσκευών είχαν παραμείνει!! :aktion033:
Εκτός από ώρα και ημερομηνία που χάνονται μόλις αφαιρέσεις τις μπαταρίες έστω και για δευτερόλεπτα.
Πέρασα επιτυχώς TV, DVD, Media Player (Pico, επιτέλους τηλεκοντρόλ που πιάνει..!), αλλά τον 831 της NOVA δεν κατάφερα να τον περάσω με κανενα τρόπο. Κανείς που τον πέρασε και πως??? :SFGSFGS5:

Στο κουμπί FAV/EPG έχει καταφέρει να σώσει κανείς κάποια εντολή έστω και άσχετη με την ονομασία;

Στο κουμπί FAV/EPG έχει καταφέρει να σώσει κανείς κάποια εντολή έστω και άσχετη με την ονομασία;
Εγω δεν καταφερα να περασω τιποτε σ'αυτο το κουμπι.

Μία από τα ίδια σε ένα Silvercast, ενώ δείχνει ως "επιτυχώς" τη διαδικασία, εν τούτοις δεν κρατά τη συχνότητα.

το fav/epg λιγο που το δοκιμασα δουλευει ως εξης:
εστω σε λειτουργια teletext πχ στο star θελω να βρισκω μια συγκεκριμενη σελιδα πχ 550 καταχωρω την σελιδα συμφωνα με την διαδικασια των οδηγιων. οταν θελω να την καλεσω παταω το fav/epg και το 1 η 2 η 3η 4 και με πηγαινει σ αυτην. φανταζομαι οτι αυτο θα διευκολυνει και οσους εχουν δορυφορυκους δεκτες( δεχεται μεχρι 4 ψηφια)