παιδια μη ξεχασετε να βαλετε και τα κλιμαστικα, κοντευει το καλοκαιρακι!!(λεμε τωρα)![]()
παιδια μη ξεχασετε να βαλετε και τα κλιμαστικα, κοντευει το καλοκαιρακι!!(λεμε τωρα)![]()
!!!Εκπληκτικός!!!- περιμένω τη γυναίκα μου να την περάσω - ένα πλήκτρο έχει το (mute).
Εαν η εντολη ειναι universal σου στελνω και το δικο μου να την περασεις!!!!!κλιματιστικά δεν διαθέτω - περιμένω τη γυναίκα μου να την περάσω - ένα πλήκτρο έχει το (mute).
:bang: δεν μου πέρασε απ το μυαλό!! μέσα σ’ όλα τα άλλα που ελέγχουμε... προσθέστε κι ένα daikinπαιδια μη ξεχασετε να βαλετε και τα κλιμαστικα, κοντευει το καλοκαιρακι!!(λεμε τωρα)![]()
υπαρχει το .pdf του πουθενα?
εχω & αλλο της Silvercrest που δεν κραταει τη μνημη οταν πεσουν οι μπαταριες. σε αυτο δε χανονται σωστα?
υπαρχει το .pdf του πουθενα?
εχω & αλλο της Silvercrest που δεν κραταει τη μνημη οταν πεσουν οι μπαταριες. σε αυτο δε χανονται σωστα?
:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:κλιματιστικά δεν διαθέτω - περιμένω τη γυναίκα μου να την περάσω - ένα πλήκτρο έχει το (mute).
Στις οδηγίες αναγράφει ότι κρατάει τα δεδομένα για 1 λεπτό χωρίς ρεύμα (μέχρι να αλλάξεις μπαταρίες δηλαδή).
Για το κόστος του, είναι εξαιρετικό, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν έχει και τους περιορισμούς του. Π.χ. οι μνήμες που έχει για να μαθαίνει κωδικούς τρίτων χειριστηρίων είναι λίγες: στο 3ο χειριστήριο που πήγα να προγραμματίσω, μου έβγαλε full στα μισά... :bigcry:
Εγω δεν καταφερα να περασω τιποτε σ'αυτο το κουμπι.Στο κουμπί FAV/EPG έχει καταφέρει να σώσει κανείς κάποια εντολή έστω και άσχετη με την ονομασία;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.