Re-Machined Head

Κοιτα τον μονο Ντιουκ που ξερω ειναι τον Ελινγκτον.:Banane0:
Απο εκει και περα δεν μπορω να πω οτι οτι κορεατικο εχω δει μεχρι στιγμης με ενθουσιασε κιολας.
Δεν εχω καταφερει μεχρι στιγμης να "συγχρονιστω".Μου φαινονται πολυ ψυχρες και "ξενες".

Re: Απάντηση: Re-Machined Head

Απο εκει και περα δεν μπορω να πω οτι οτι κορεατικο εχω δει μεχρι στιγμης με ενθουσιασε κιολας.
Δεν εχω καταφερει μεχρι στιγμης να "συγχρονιστω".Μου φαινονται πολυ ψυχρες και "ξενες".

Η "Άνοιξη, Καλοκαίρι" κλπ. ήταν καλή.

Τα προσωπικα τους ουτε εγψ τα γουσταρω... Λιγο ισως τον σουηδο. Αλλα σε σχση με τα σημερινα μπουμπουκια απειρως καλυτεροι

Ο Satriani ειναι της γεννιας των παιδιων θαυματων του Julliard.
Οπως λεει και ενας εδω μεσα "Look mamma no hands".
Καλος για το τσιρκο.Ανεβοκατεβαινει τα ταστα με ταχυτητα φωτος.Καλος ειναι δε λεω,αλλα ανικανος να γραψει ακομα και κατι απλο,φαινομενικα,σαν το smoke on the water.
Γιατι τα απλα ειναι τα δυσκολα.;)

Διαφωνώ... ο Joe δεν ειναι πιτσιρικάς show off.. δε ξερω κατα ποσο έχετε ψαξει στα αλμπουμ του και γενικότερα.... τι να λέμε τώρα.... και μονο με το surfing with the alien αφησε εποχη ...

Αυτος ο πληθυντικος με σκοτωσε...:violent-smiley-011::flipout:

Πιστεψε με δεν γραφω για κατι αν δεν το εχω ψαξει πρωτα.Το surfing with the alien το εχω ακομα.Καλογυαλισμενο μεν,φλυαρο και ψυχρο δε,imho.Εχει καποιες στιγμες καλες αλλα γενικα βαρετο.Για μενα.

Αυτος ο πληθυντικος με σκοτωσε...:violent-smiley-011::flipout:

Πιστεψε με δεν γραφω για κατι αν δεν το εχω ψαξει πρωτα.Το surfing with the alien το εχω ακομα.Καλογυαλισμενο μεν,φλυαρο και ψυχρο δε,imho.Εχει καποιες στιγμες καλες αλλα γενικα βαρετο.Για μενα.

Προφανώς δεν είναι όλα τα ακούσματα για όλους κι αυτό δε μπορεί να μειώνει ταλέντο, ικανότητες και προσφορά στην μουσική σκηνή. Η δε παρουσία του το έργο και πολλά άλλα μαρτυρούν τουλάχιστον την σπουδαιότητα του η οποία μόνο αδιάφορη δεν είναι...

Αλλα το θέμα μας δεν είναι τόσο ο Joe αλλά και οι άλλοι δεινόσαυροι που καταπιάστηκαν διασκευάζοντας το machine head.

Δε ξέρω πόσοι το έψαξαν να ακούσουν και τα υπόλοιπα κομμάτια...

Αλλα το θέμα μας δεν είναι τόσο ο Joe αλλά και οι άλλοι δεινόσαυροι που καταπιάστηκαν διασκευάζοντας το machine head.

IMO θα ηταν καλυτερα αυτοι οι "δεινοσαυροι" αν νομιζουν οτι ακομη το εχουν , αντι να διασκευαζαν ιστορικα κοματια και εκτελεσεις ( θα ηθελα να δω και να ακουσω εναν δεινοσαυρο να διασκευαζει το child in time ) να γραψουν κατι δικο τους καινουργιο,να εμπολουτισουν και λιγο την ιστορια..................

IMO θα ηταν καλυτερα αυτοι οι "δεινοσαυροι" αν νομιζουν οτι ακομη το εχουν , αντι να διασκευαζαν ιστορικα κοματια και εκτελεσεις ( θα ηθελα να δω και να ακουσω εναν δεινοσαυρο να διασκευαζει το child in time ) να γραψουν κατι δικο τους καινουργιο,να εμπολουτισουν και λιγο την ιστορια..................

Προφανως και πλεον δεν το εχουν... για αυτο αναπαυονται στις δαφνες τους και κανουν και καμμια διασκευουλα που και που, για να ειναι ακομα μεσα στα πραγματα. Οσο για το Chilld in time οι ιδιοι οι Purple δεν το παιζουν πλεον. Ποιος πλεον εχει τα αντερα για να βγαλει η εστω να παιξει τετοια κομματια? Απλως δεν γινεται. Οποτε καλυτερα να κατσουν στα αυγα τους και να μην ασχολουνται με το παρελθον. Οπως και να γινει αν θελω να ακουσω ενα κομματι θα το ακουσω απο τους ιδιους τους συντελεστες του και οχι απο μια διασκευη των metallica λογου χαριν.

καλά ...
δεν το παίζουν επειδή πιθανότατα έχουν άλλα ενδιαφέροντα ή δεν του βγαίνει του Gillan. (αλήθεια είναι μαζί τους? έχω χάσει τη μπάλα).
κατά τα άλλα είναι piece of cake για όλη τη μουσική κοινόητα.

αυτή η ανάρτηση ανήκει στο παρόν νήμα ;

τεσπα, ο τύπος έχει κάνει και το εξαιρετικό 3 IRON ... κάπου έχω γράψει γιαυτό ... είχε και το καταπληκτικό άσμα της Natascha Atlas ...

πέρας οφ τόπικ .-

ο Gillan τσάκισε τη φωνή του εκεί στην Ιαπωνία.
Λίγο ξεκίνησε με το child in time, το παράκανε στο The Temple στο Jesus Christ Superstar και η χαριστική βολή ήταν το strange kind of woman στο made in japan.

ο Gillan τσάκισε τη φωνή του εκεί στην Ιαπωνία.
Λίγο ξεκίνησε με το child in time, το παράκανε στο The Temple στο Jesus Christ Superstar και η χαριστική βολή ήταν το strange kind of woman στο made in japan.

Ναι αλλα μολις μιλησες για τις καλυτερες ερμηνιες του οποτε μαλλον αξιζε ο κοπος...

χαχαχχχ, πρόσεξε γιατί συχνάζω τελευταία σε ένα μπουρδελέ φόρουμ που έχουν κάτι καταπληκτικά εμότικον(ς)...

και για να βγουν τα μαχαίρια στο ian vs david τι ψηφίζεται ?

προσωπικά δεν βγάζω άκρη αλλά θα έλεγα gillan για το child in time και μόνο

(εντωμεταξύ η χειρότερη συναυλία ever που ήμουν ήταν deep purple στο κλειστό του oaka)