Re: Απάντηση: Re-Machined Head
Πάντως στο τάε κβον ντο θα έρθεις. :smileJap:
Show off...:aetsch:
Πάντως στο τάε κβον ντο θα έρθεις. :smileJap:
Show off...:aetsch:
Κοιτα τον μονο Ντιουκ που ξερω ειναι τον Ελινγκτον.:Banane0:
Απο εκει και περα δεν μπορω να πω οτι οτι κορεατικο εχω δει μεχρι στιγμης με ενθουσιασε κιολας.
Δεν εχω καταφερει μεχρι στιγμης να "συγχρονιστω".Μου φαινονται πολυ ψυχρες και "ξενες".
Ο Satriani ειναι της γεννιας των παιδιων θαυματων του Julliard.
Οπως λεει και ενας εδω μεσα "Look mamma no hands".
Καλος για το τσιρκο.Ανεβοκατεβαινει τα ταστα με ταχυτητα φωτος.Καλος ειναι δε λεω,αλλα ανικανος να γραψει ακομα και κατι απλο,φαινομενικα,σαν το smoke on the water.
Γιατι τα απλα ειναι τα δυσκολα.![]()
Αυτος ο πληθυντικος με σκοτωσε...:violent-smiley-011:
Πιστεψε με δεν γραφω για κατι αν δεν το εχω ψαξει πρωτα.Το surfing with the alien το εχω ακομα.Καλογυαλισμενο μεν,φλυαρο και ψυχρο δε,imho.Εχει καποιες στιγμες καλες αλλα γενικα βαρετο.Για μενα.
Αλλα το θέμα μας δεν είναι τόσο ο Joe αλλά και οι άλλοι δεινόσαυροι που καταπιάστηκαν διασκευάζοντας το machine head.
IMO θα ηταν καλυτερα αυτοι οι "δεινοσαυροι" αν νομιζουν οτι ακομη το εχουν , αντι να διασκευαζαν ιστορικα κοματια και εκτελεσεις ( θα ηθελα να δω και να ακουσω εναν δεινοσαυρο να διασκευαζει το child in time ) να γραψουν κατι δικο τους καινουργιο,να εμπολουτισουν και λιγο την ιστορια..................
Κοιτα τον μονο Ντιουκ που ξερω ειναι τον Ελινγκτον.:Banane0:
Απο εκει και περα δεν μπορω να πω οτι οτι κορεατικο εχω δει μεχρι στιγμης με ενθουσιασε κιολας.
Δεν εχω καταφερει μεχρι στιγμης να "συγχρονιστω".Μου φαινονται πολυ ψυχρες και "ξενες".
Γι'αυτό ακριβώς.
ο Gillan τσάκισε τη φωνή του εκεί στην Ιαπωνία.
Λίγο ξεκίνησε με το child in time, το παράκανε στο The Temple στο Jesus Christ Superstar και η χαριστική βολή ήταν το strange kind of woman στο made in japan.
αυτή η ανάρτηση ανήκει στο παρόν νήμα ;
χαχαχχχ, πρόσεξε γιατί συχνάζω τελευταία σε ένα μπουρδελέ φόρουμ που έχουν κάτι καταπληκτικά εμότικον(ς)...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.