Ρε παιδιά έκανα πατάτα ή τζάμπα ανησυχώ...;;;

damigos

New member
2 May 2008
33
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα σε όλους...

Μία γρήγορη ερώτηση πρίν τα βάψω μαύρα... Μόλις εγκατέστησα μία plasma LG 60PK950 η οποία τα σπάει από όλες τις απόψεις αλλά έχω την υποψία ότι έκανα μεγάλη πατάτα... Η τηλεόραση είχε μία μεμβράνη μπροστά στο τζάμι σάν αυτοκόλλητο το οποίο άρχισα να το τραβάω σιγά σιγά και έβγαλα κάμποσο αλλά όσο πήγαινε και δυσκόλευε το τράβηγμα... Μετά σκέφτηκα ότι μήπως χρειάζεται τελικά;; Αυτό που διαπιστώνω είναι η επιφάνεια που δέν έχει την μεμβράνη τώρα καθρεφτίζει περισσότερο από την υπόλοιπη.. Μήπως ρε παιδιά χρειάζεται τελικά και την έκανα την πατάτα μου;;; Θα πάρω και στην αντιπροσωπεία αύριο να ρωτήσω αλλά θα εκτιμούσα την βοήθειά σας μέχρι τότε...

Αφου βγαίνει είναι για να βγαίνει. Δεν υπάρχει περίπτωση να βάζαν κάτι που να "χαλάει" τόσο εύκολα... Οι πλάσμα καθρεφτίζουν αρκετά όπως και να έχει...

Το ελπίζω αλλά το μαύρο είναι καλύτερο εκεί που έχει μεμβράνη... Και μετά από κάποιο σημείο σταμάτησε να βγαίνει όσο και να τραβούσα... Λέτε να μου το αλλάξουν μέσα στην εγγύηση εφόσον δέν έλεγε τίποτε μέσα στις οδηγίες;

Δυστυχώς έκανες λάθος και έβγαλες το αντιανακλαστικό φίλτρο.

Βλακεία βέβαια εχει κάνει και η LG που θα έπρεπε να εχει ειδική σήμανση οτι δεν αφαιρείται.

Και μπορεί να καλύψει τέτοιο πράγμα η εγγύηση; Θα χει ενδιαφέρον να μάθουμε τι έγινε...

Καλά εκεί στην LG δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα κανά τρόπο να βελτιώσουν το μαύρο; πατέντες από παρμπρίζ αυτοκινήτων εφαρμόζουν; :flipout:

Δυστηχώς πήρα το πρωί την αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι είναι το φίλτρο που αφαίρεσα... Ρώτησα εάν με καλύπτει η εγγύηση και μου είπαν δύσκολα αλλά θα το πολεμήσω εφόσον δέν το γράφει πουθενά στις οδηγίες. Μου είπαν όμως ότι μπορεί να αντικατασταθεί μόνο η μεμβράνη χωρίς να αλλαχτεί το τζάμι μπροστά σε μία εργάσιμη ημέρα... Θα πετύχει αυτό ή θα βλέπω φουσκάλες;;; Θα επανέλθω με νεότερα...

Λέω να πάω και από ένα καλό παρμπριζά που ξέρω και να βάλω ακόμα πιό σκούρη ζελατίνα.. Δέν θα γίνει καλύτερο το μαύρο;;; Πέραν της πλάκας όμως η τηλεόραση έχει καταπληκτική εικόνα σε σχέση με άλλες, ειδικά Samsung και τα φθηνότερα μοντέλα της LG ακόμα και σε φωτεινό περιβάλλον. Πρέπει να την δείτε. Επίσης SD σήμα το σκίζει στις 60'.

Κουτή,ίσως μάλιστα και φθηνή στην επισκευή της,βλάβη.Και ασφαλώς το φταίξιμο στην LG. Μια infinia δεν πρέπει να "μαδάει" ή να σου παραπέμπει τη σκέψη σε φθηνές λύσεις,τύπου τοποθέτησης φυμέ ζελατινών σε opel manta 80's.Nομική προστασία που μας χρειάζεται....... (για να τους μοιράζει αγωγές)

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι οτι για να το βγαλει ο φιλος το φιλτρο απο καπου θα επρεπε να υπηρχε εξογκωμα-ανοιγμα-ξεφλουδισμα (πειτε το οπως θελετε).

Ακομα και φιλτρο να υπηρχε δεν ειναι λιγο περιεργο να μπορει να φυγει τοσο ευκολα? Εξαρχης πρεπει να υπηρχε προβλημα κακης συγκολλησης.

Προσωπικα δεν θα δεχομουν σε καινουργια τηλεοραση να κανουν τετοια δουλεια εκτος και αν ειναι πια τοσο ευκολο και εχουν τοσο τζιμανια τεχνικους που δεν θα χαραξουν την οθονη με το βγαλε βαλε. Για να σου λενε μια μερα κιολας πολυ υποπτο ειναι τι να πω.

Aυτοκόλλητα αντι-ανακλαστικά φίλτρα;!

Είπαμε, μείωση του κόστους, αλλά αυτοί το παράκαναν.

Στο τέλος, θα μας το δίνουν και σε ρολό για να το κολλάμε μόνοι μας... :flipout:

Απάντηση: Re: Ρε παιδιά έκανα πατάτα ή τζάμπα ανησυχώ...;;;

Aυτοκόλλητα αντι-ανακλαστικά φίλτρα;!

Είπαμε, μείωση του κόστους, αλλά αυτοί το παράκαναν.

Στο τέλος, θα μας το δίνουν και σε ρολό για να το κολλάμε μόνοι μας... :flipout:

Εγώ ξέρω ότι ότι πληρώνεις παίρνεις. Δηλαδή είναι μάγκες της LG που με δυό-δυόμιση χιλιάρικα πουλάνε 60" και βλάκες οι Pioneer-Panasonic που ζητάνε τα διπλάσια + ;

Re: Απάντηση: Re: Ρε παιδιά έκανα πατάτα ή τζάμπα ανησυχώ...;;;

Εγώ ξέρω ότι ότι πληρώνεις παίρνεις. Δηλαδή είναι μάγκες της LG που με δυό-δυόμιση χιλιάρικα πουλάνε 60" και βλάκες οι Pioneer-Panasonic που ζητάνε τα διπλάσια + ;

Τασο αν το παμε ετσι πρεπει να αγοραζουμε ολοι 40" με 3.5 χιλιαρικα...

http://www.skroutz.gr/s/92777/Philips-Aurea-40PFL9904H-40.html

Kαι θα ακουγαμε και σκρατς σκρουτς...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=64416

Ειναι το νεο ηχητικο ambilight για δημιουργια ραπ ατμοσφαιρας...:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Ρε παιδιά έκανα πατάτα ή τζάμπα ανησυχώ...;;;

+1!!:SFGSFGSF:

Ορίστε και μερικές φωτογραφίες...

IMG_3558.JPG

IMG_3559.JPG

IMG_3560.JPG

IMG_3561.JPG

IMG_3562.JPG

IMG_3563.JPG

βγαλε προσεκτικα ολη τη ζελατινα η ξαναβαλε αυτη που εχεις βγαλει και γυρισε την πισω χωρις να πεις
οτι την πειραξες και πες οτι θελεις να παρεις αλλο μοντελο.
Εχεις δικαιωμα μεσα σε 7 μερες νομιζω απο την αγορα να την γυρισεις πισω.
καλη τυχη

Last edited:
Η ζελατίνα όπως την πήρες είχε κάποιο εμφανές σημείο ξεκολλημένο και την τράβηξες? Πως σκέφτηκες ότι έχει ζελατίνα? Είναι εμφανές?

Είναι τελείως εμφανές οτι έχει την ζελατίνα και την τραβάς χωρίς πολύ σκέψη.. Περιμένω ακόμα απάντηση απο την αντιπροσωπεία.. Αυτό για τις 7 ημέρες ισχύει για την αντιπροσωπεία ή το κατάστημα που αγοράστηκε; Το κομμάτι που βγήκε δέν μπαίνει με τίποτα! Το πλαστικό είναι χοντρό, σάν τις διαφάνειες που έχουν οι προτζέκτορες πχ. σε σχολεία..

Last edited: