Ρε παιδιά έκανα πατάτα ή τζάμπα ανησυχώ...;;;

Εδώ πάντως δεν λέει ότι η ζελατίνα βοηθάει στις ανακλάσεις ή κάτι άλλο... πέραν του ότι προστατεύει από γρατζουνιές...

attachment.php

Το πιο ωραίο είναι ότι η παραπάνω φωτό είναι από το site της LG και είναι κοινή τόσο για την 550 όσο και την 950!!! Δηλαδή την ίδια ζελατίνα έχει και η 550...

Θέλετε να γελάσετε;

Η τηλεόραση σήμερα μου έβγαλε μία κάθετη κόκκινη γραμμή... πάει το πάνελ... Να δώ τί θα μου πούν αύριο!!!

ωραια..
μην σου κανει εντυπωση εαν σου πουν οτι εγινε επειδη εβγαλες την μεβρανη και επηρεασες ολο το συστημα εγινε η κοκκινη γραμμη....:ADFAD2:
απ` αυτους ολα να τα περιμενεις..

Απάντηση: Re: Ρε παιδιά έκανα πατάτα ή τζάμπα ανησυχώ...;;;

Θέλετε να γελάσετε;

Η τηλεόραση σήμερα μου έβγαλε μία κάθετη κόκκινη γραμμή... πάει το πάνελ... Να δώ τί θα μου πούν αύριο!!!

Χαρακίρι η tv :guitarist: :guitarist:
"Σαπουνόπερα" το νήμα ......:flipout:

Θέλετε να γελάσετε;

Τυχερος σταθηκες μπας και την φτιαξουν μια και καλη η την αντικαταστησουν.

Λοιπόν μόλις σήμερα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι επειδή το ανταλλακτικό πάνελ θα αργούσε θα μου αντικαταστήσουν την τηλεόραση με μία καινούρια. Πρώτα όμως θα πρέπει να επιστρέψω στο σέρβις όλα τα παρελκόμενα κλπ.

Τί να πώ... Μέσα στην ατυχία μου στάθηκα τυχερός που χάλασε το πάνελ!! Δηλαδή δέν γίνονται αυτά...

Επίσης πρέπει να επισημάνω ότι σε περίπτωση που δέν μου την άλλαζαν μου είχαν πεί από το Saturn ότι θα με εξυπηρετούσαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο οπότε +1 για αυτούς...

Μέχρι να την πάρω στα χέρια μου δέν τελείωσε τίποτα όμως...

πες τους επισης οτι το Avclub ειναι ενήμερο και πανω απο 250 επισημα μελη εχουν δει το νημα και περιπου 800 επισκεπτες και οτι αν δεν φροντισουν το θεμα οπως πρεπει θα το βρουν στις πωλησεις τους...

εισαι τυχερος που χαλσε το πανελ το θεμα ειναι μη χαλασει και το καινουργιο πανελ

Απάντηση: Re: Ρε παιδιά έκανα πατάτα ή τζάμπα ανησυχώ...;;;

Τυχερος σταθηκες μπας και την φτιαξουν μια και καλη η την αντικαταστησουν.

Oύτε του παπά, να μην το πεί!!!

Τύχη βουνό είχες φίλε μου...

πες τους επισης οτι το Avclub ειναι ενήμερο και πανω απο 250 επισημα μελη εχουν δει το νημα και περιπου 800 επισκεπτες και οτι αν δεν φροντισουν το θεμα οπως πρεπει θα το βρουν στις πωλησεις τους...

Να τους πεί επίσης ότι έχουν αρχίσει ήδη συζητήσεις, του τύπου... "αυτή με τη ζελατίνα που κάνει 350 Ευρώ"? "...Το 20% της αξίας της τηλεόρασης...?" :BDGBGDB55:

Γρήγορα πες τους, δε κρατιέμαι...

Γεια σας κι απο μενα!

Ειναι γνωστο παλιο θεμα.. Πριν 1 χρονο περιπου που ειχα παρει την LG 60'' PS7000 αντιμετωπισα το ιδιο διλημμα.. Ευτυχως την ξεκολλησα μονο στην κατω γωνια λιγο ... Μετα αρχισα το ψαξιμο..

Το ειχα ποσταρει στο φορυμ στο θεμα για τη συγκεκριμενη τηλεοραση:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=43593&highlight=lg+ps7000&page=8

Εχει ενδιαφερον η απαντηση που μου ειχαν δωσει τοτε στην εξυπηρετιση πελατατων που ειχα παρει τηλεφωνο σχετικα μ' αυτο το θεμα... Λεπτομεριες στο link παραπανω..
Δειτε και τις απαντησεις..
;)