McZab
Supreme Member
Δηλαδή στην Ιταλία όπου αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην εξουσία ένας συνασπισμός από χριστιανοκαθολικούς μέχρι τροτσκιστές είναι πιο αντιπροσωπευτική η βούληση του λαού; Και ποιός ρώτησε τον οπαδό ενός κόμματος όταν προχωρά σε μετακλογικές συνεργασίες αν αυτό επιθυμούσε;
Σε ποιά χώρα με κοινά χαρακτηριστικά με την Ελλάδα λειτουργεί χωρίς πρόβλημα το αναλογικό σύστημα;
Για τις συνελεύσεις τώρα.... και είναι ερώτηση προς τον MacZab. Εγώ γιατί ξέρω τουλάχιστον 14 συνελεύσεις σε πανεπιστήμια της Αθήνας, που ήταν έτοιμα να ψηφίζουν αναστολή των καταλήψεων και η μέρα και ώρα της ψηφοφορίας μετατέθηκε; Γιατί να θεωρείται νόμιμη διαδικασία η προβοκατόρικη ενέργεια να πει ένας από το ακροατήριο κάποιον αριστεριστή "...." και εκείνος να ζητήσει τη διακοπή της διαδικασίας για να απαντήσει επί του προσωπικού και μετά το δοτό προεδρείο της Συνέλευσης να ζητήσει τη τοποθέτηση όλων των παρατάξεων μέχρι να αδειάσει το αμφιθέατρο;
Και γιατί όταν συμβαίνει αυτό σε άλλες καταλήψεις, που υπάρχει πλειοψηφία υπέρ των καταλήψεων, δεν γίνεται δεκτή/ό τίποτε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία;
Και τέλος. Πώς διασφαλίζεται ότι στις συνελεύσεις ψηφίζουν οι φοιτητές του Τμήματος και ΜΟΝΟ αυτοί; Διότι παραβρέθηκα σε 3 συνελεύσεις της ΦΜΣ και είδα τουλάχιστον 15 άτομα να ψηφίζουν και στις 3. Όταν έθεσα το θέμα στο προεδρείο, τότε μου απάντησαν ότι δεν έχω δικαίωμα να θέτω ερωτήσεις στο προεδρείο.
Ζητώ απαντήσεις.
Ζήτα απαντήσεις από τους φοιτητές της ΦΜΣ. Εγώ δεν εκπροσωπώ κανέναν από αυτούς που ανέφερες αγαπητέ. Αν θεωρείς επιχείρημα, το "ξέρω 14 συνελεύσεις" ε, τότε εγώ ξέρω 15 που δεν έγινε τίποτα από τα παραπάνω. Είναι συζήτηση αυτή? Απλά υποβιβάζεις ένα πολιτικό θέμα σε καθαρά διαδικαστικό και δεν είναι σωστό, είναι αποπροσανατολιστικό.
Προφανώς θεωρείς ότι η "τρομοκρατία" είναι αποκλειστικό "προνόμιο" της μιας πλευράς. Αν λοιπόν μια συνέλευση αποφασίσει μια κινητοποίηση, αυτό είναι προιόν "τρομοκρατίας". Αν αποφασίσει κατά, είναι προιόν "γόνιμου και δημοκρατικού διαλόγου". Πόσο βολικό...
Ξεχνάς μάλλον τους "γόνιμους και δημοκρατικούς διαλόγους" που είχαν αποτέλεσμα τους Τεμπονέρες. Όχι ότι ο άνθρωπος ήταν ήρωας, αλλά μάλλον δεν έπαιρνε από λόγια φαίνεται...
Last edited: