...Οι ιδεολογίες δεν υποκινούν. Είναι ο τρόπος που βλέπεις τη ζωή σου στο παρόν και το μέλλον. Είναι η καθημερινότητά σου και όχι η κάθε σύγκρουση ή αντιδικία 1-2 φορές το χρόνο ή μια φορά κάθε τέσσερα ... (το καφενείο το ξεπερνώ γιατί δεν πάω το θεωρώ χασιμο χρόνου και έχω πολλά ακόμα να κάνω).....
Συμφωνώ απόλυτα!!! Η καθημερινότητα χρειάζεται αντοχή και στο μυαλό και στην ψυχή. Αυτό προσπαθώ να σου πω απο την αρχή. Αυτά τα γεγονότα δεν είναι η λύση. Χτύπα το θηρίο με τα ίδια του τα όπλα, πίστεψέ με μετά θα γελάς με την κατάντια του. Είμαι ήσυχος για μια 4ετία γιατί μπορώ και μάχομαι όπως εγώ θέλω ούτε με απεργίες (πουλημένες μάχες ούτε γιαλατζί μάχες με τα ΜΑΤ για κατανάλωση στα ΜΜΕ).
.......Γενικά πάντως παρατηρώ ότι επιμένεις να αντιμετωπίζεις κάποιες (?) πολιτικές τοποθετήσεις σαν τις παιδικές ασθένειες, στενά συνδεδεμένες με την ηλικία. Τις "περνάς" νωρίς για να έχεις μετά ανοσία...Τώρα αν αυτό ονομάζεται ωριμότητα και όχι ασυνέπεια με τον ίδιο τον εαυτό σου, θα μας πει κάποιος τρίτος.....
Αγαπητέ τα πάντα εξελίσσονται, γιαυτό μιλάω για ωριμότητα. Αυτές οι μάχες γίνονται απο το 77 που ξέρω εγώ. Ε ωραία και τι άλλαξε, γατί δεν πέρασαν του Αρσένη; του Γιωργάκη, του Ευθυμίου, του Κοντογιανόπουλου; τι κέρδισαμε. Μπές μια βδομάδα μέσα στο σύστημα και δες τι μάχες μπορείς να δώσεις (και μην το φοβάσαι είναι τρύπιο) και τι ικανοποίηση μπορείς να νοιώσεις. Και το σημαντικότερο είσαι μόνος και απο κανέναν καπελωμένος.Δεν νοιώθεις την ανάγκη να ανήκεις ούτε σε φράξιες ούτε και underground. Θέλει δουλειά όμως να μάθεις το σύστημα απο μέσα και να το πολεμάς, και τελικά μη νομίζεις και αυτό αλλάζει και εκεί είναι η ικανοποίηση που νοιώθεις. Τις οδομαχίες τις ξέρει καλά και δεν είναι εύκολο να το χτυπήσεις, την οργάνωσή του όμως δεν την ξέρει και εκεί δώσε την μάχη σου. Αυτό λοιπόν εγώ το ονομάζω ωριμότητα.
Και τελικά αυτό που κάνεις εσύ (ή λες) εγώ το πέρασα και το ξέρω, εσύ όμως αυτό που κάνω εγώ δεν το ξέρεις και το απορρίπτεις απερίσκεπτα. Σημαντική διαφορά.
Συγνώμη για την σχολή δεν έγινε σκόπιμα, απλά την χρονολογία ήθελα.