Ρε παιδια πολυ ξυλο και πετρα χτες !!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ρε παιδια πολυ ξυλο και πετρα χτες !!

και τι θα επρεπε να κανουμε δηλαδη ?

μια υγιης κοινωνια θα αντιδρουσε με συλλογη υπογραφων αρχικα.ειναι η πιο ειρηνικη και δημοκρατικη αντιδραση.θελουμε η δε θελουμε? ισχυς εν τη ενωσει.οταν ειμαστε πολλοι εμπνεουμε σεβασμο.απλα τα πραματα.
δεν υπαρχουν πρωτοβουλιες ομως απο εμας σαν πολιτες φιλε μου.εχουμε ολοι αποχαυνωθει.
ολοι κατα βαθος ξερουμε τι θελουμε απο το κρατος για να ειμαστε ευτυχισμενοι σαν εθνος.αρκει να μας ρωτουσαν ποτε ποτε.

μια υγιης κοινωνια θα αντιδρουσε με συλλογη υπογραφων αρχικα.ειναι η πιο ειρηνικη και δημοκρατικη αντιδραση.θελουμε η δε θελουμε? ισχυς εν τη ενωσει.οταν ειμαστε πολλοι εμπνεουμε σεβασμο.απλα τα πραματα.
δεν υπαρχουν πρωτοβουλιες ομως απο εμας σαν πολιτες φιλε μου.εχουμε ολοι αποχαυνωθει.
ολοι κατα βαθος ξερουμε τι θελουμε απο το κρατος για να ειμαστε ευτυχισμενοι σαν εθνος.αρκει να μας ρωτουσαν ποτε ποτε.
μια υγιης κοινωνια !!!!!

εχουμε ομως υγιη κοινωνια ;;;;;
:grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ρε παιδια πολυ ξυλο και πετρα χτες !!

να σε χαρώ μόνο, μην πεις ότι η Ελλάς είναι ασθενής. :antlers:

Στον γύψο αγαπητέ,στον γύψο.Λές να ξανακούσουμε για χειρουργικές επεμβάσεις???:flipout: :flipout: :flipout:
Οχι φυσικά απο τον συμφορουμίτη Βαγγέλη

εγω παντως θυμαμαι ενα απο τα χιουμοριστικα χαρτακια που βαζανε στα καρελια.εδειχνε το νεαρο που ειχε στο μπλουζακι το σημα της αναρχιας και μετα τον εδειχνε μεγαλο με το σημα της μερσεντες.Μαλλον ειμαι αποχαυνωμενος πια αλλα ξερω κατι ιδεολογους-επαναστατες-αναρχικους-...-φοιτητες στα νιατα τους που τωρα παιρνουν το βαρβατο μισθο στην ιδιωτικη επιχειρηση και κοιτανε να γλυψουν μπας και παρουν και ακομα πιο βαρβατο bonus και θα σε τρωγανε ζωντανο αμα καταλαθος εφτυνες το αμαξι τους ...οχι να το εκαιγες.

εγω παντως θυμαμαι ενα απο τα χιουμοριστικα χαρτακια που βαζανε στα καρελια.εδειχνε το νεαρο που ειχε στο μπλουζακι το σημα της αναρχιας και μετα τον εδειχνε μεγαλο με το σημα της μερσεντες.

αυτό από το Λούφα και Παραλλαλή (το αυθεντικό) δεν είναι?
Που του έδειχνε ο Ξενίδης το σφυροδρέπανο και "μη μας πεις τώρα ότι και αυτό είναι το σήμα της Mercedes" :flipout: :flipout: :flipout:

...Οι ιδεολογίες δεν υποκινούν. Είναι ο τρόπος που βλέπεις τη ζωή σου στο παρόν και το μέλλον. Είναι η καθημερινότητά σου και όχι η κάθε σύγκρουση ή αντιδικία 1-2 φορές το χρόνο ή μια φορά κάθε τέσσερα ... (το καφενείο το ξεπερνώ γιατί δεν πάω το θεωρώ χασιμο χρόνου και έχω πολλά ακόμα να κάνω).....
Συμφωνώ απόλυτα!!! Η καθημερινότητα χρειάζεται αντοχή και στο μυαλό και στην ψυχή. Αυτό προσπαθώ να σου πω απο την αρχή. Αυτά τα γεγονότα δεν είναι η λύση. Χτύπα το θηρίο με τα ίδια του τα όπλα, πίστεψέ με μετά θα γελάς με την κατάντια του. Είμαι ήσυχος για μια 4ετία γιατί μπορώ και μάχομαι όπως εγώ θέλω ούτε με απεργίες (πουλημένες μάχες ούτε γιαλατζί μάχες με τα ΜΑΤ για κατανάλωση στα ΜΜΕ).
.......Γενικά πάντως παρατηρώ ότι επιμένεις να αντιμετωπίζεις κάποιες (?) πολιτικές τοποθετήσεις σαν τις παιδικές ασθένειες, στενά συνδεδεμένες με την ηλικία. Τις "περνάς" νωρίς για να έχεις μετά ανοσία...Τώρα αν αυτό ονομάζεται ωριμότητα και όχι ασυνέπεια με τον ίδιο τον εαυτό σου, θα μας πει κάποιος τρίτος.....
Αγαπητέ τα πάντα εξελίσσονται, γιαυτό μιλάω για ωριμότητα. Αυτές οι μάχες γίνονται απο το 77 που ξέρω εγώ. Ε ωραία και τι άλλαξε, γατί δεν πέρασαν του Αρσένη; του Γιωργάκη, του Ευθυμίου, του Κοντογιανόπουλου; τι κέρδισαμε. Μπές μια βδομάδα μέσα στο σύστημα και δες τι μάχες μπορείς να δώσεις (και μην το φοβάσαι είναι τρύπιο) και τι ικανοποίηση μπορείς να νοιώσεις. Και το σημαντικότερο είσαι μόνος και απο κανέναν καπελωμένος.Δεν νοιώθεις την ανάγκη να ανήκεις ούτε σε φράξιες ούτε και underground. Θέλει δουλειά όμως να μάθεις το σύστημα απο μέσα και να το πολεμάς, και τελικά μη νομίζεις και αυτό αλλάζει και εκεί είναι η ικανοποίηση που νοιώθεις. Τις οδομαχίες τις ξέρει καλά και δεν είναι εύκολο να το χτυπήσεις, την οργάνωσή του όμως δεν την ξέρει και εκεί δώσε την μάχη σου. Αυτό λοιπόν εγώ το ονομάζω ωριμότητα.
Και τελικά αυτό που κάνεις εσύ (ή λες) εγώ το πέρασα και το ξέρω, εσύ όμως αυτό που κάνω εγώ δεν το ξέρεις και το απορρίπτεις απερίσκεπτα. Σημαντική διαφορά.
Συγνώμη για την σχολή δεν έγινε σκόπιμα, απλά την χρονολογία ήθελα.

Last edited:
Eγώ δεν μπορώ να διαβάσω όλες αυτές τις σελίδες αλλά θέλω να εκφέρω την εξής άποψη για τα επεισόδια. Πριν κανα-δυό μέρες είδα που κάψαν το σπιτάκι του φύλακα στο μηνμείο του άγνωστου στρατιώτη. Eπιτρέψτε μου να χαρακτηρίσω όλους αυτούς που κάνουν τέτοια επεισόδια KATAKAΘIA THΣ KOINΩNIAΣ-AΛHTEΣ-KΩΛOΠAIΔA ME TPAΓIKH ANATPOΦH! Eξαγριώθηκα όταν είδα στην tv τους τσολιάδες που με φόρο τιμής βρίσκονται εκεί 24/7 να φεύγουν επειδή τα G@MIDIA κάνανε επεισόδια! Συμφωνώ ότι τα αιτήματα των φοιτητών κλπ είναι απολύτως σωστά αλλά τα επεισόδια που γίνονται δεν θα πρέπει να γίνονται στις πορείες! Θα πρέπει να αποφεύγονται από όλους! Aκόμη και οι σωστές ομάδες θα πρέπει να καταδίνουν τους αήτες που πάνε εκεί μόνο για να «τα σπάσουν». AKOYΣ EKEI! Tο μηνμείο του άγνωστου στρατιώτη? Kαι τί τους εμποδίζει αν γίνει κάτι με το υπουργείο πολιτισμού αύριο-μεθαύριο να διαλύσουν την Aκρόπολη? AΛHTEΣ!

Συγχωρέστε τον τόνο μου. Mε ξέρετε και γνωρίζετε ότι για να εκφράζομαι έτσι απλά το θεωρώ απαράδεκτο.

Απάντηση: Re: Ρε παιδια πολυ ξυλο και πετρα χτες !!

Eγώ δεν μπορώ να διαβάσω όλες αυτές τις σελίδες αλλά θέλω να εκφέρω την εξής άποψη για τα επεισόδια. Πριν κανα-δυό μέρες είδα που κάψαν το σπιτάκι του φύλακα στο μηνμείο του άγνωστου στρατιώτη. Eπιτρέψτε μου να χαρακτηρίσω όλους αυτούς που κάνουν τέτοια επεισόδια KATAKAΘIA THΣ KOINΩNIAΣ-AΛHTEΣ-KΩΛOΠAIΔA ME TPAΓIKH ANATPOΦH! Eξαγριώθηκα όταν είδα στην tv τους τσολιάδες που με φόρο τιμής βρίσκονται εκεί 24/7 να φεύγουν επειδή τα G@MIDIA κάνανε επεισόδια! Συμφωνώ ότι τα αιτήματα των φοιτητών κλπ είναι απολύτως σωστά αλλά τα επεισόδια που γίνονται δεν θα πρέπει να γίνονται στις πορείες! Θα πρέπει να αποφεύγονται από όλους! Aκόμη και οι σωστές ομάδες θα πρέπει να καταδίνουν τους αήτες που πάνε εκεί μόνο για να «τα σπάσουν». AKOYΣ EKEI! Tο μηνμείο του άγνωστου στρατιώτη? Kαι τί τους εμποδίζει αν γίνει κάτι με το υπουργείο πολιτισμού αύριο-μεθαύριο να διαλύσουν την Aκρόπολη? AΛHTEΣ!

Συγχωρέστε τον τόνο μου. Mε ξέρετε και γνωρίζετε ότι για να εκφράζομαι έτσι απλά το θεωρώ απαράδεκτο.

που εισαι βρε ;;; χαθηκες .....

ειναι δικαιολογημενη η αντιδραση σου .....-bye-

12/03/2007

ΕΣΗΕΑ: Θυμίζουν άλλες εποχές
Κατηγορηματικά αντίθετο δηλώνει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ σε κάθε προσπάθεια μετατροπής του προϊόντος της δημοσιογραφικής εργασίας σε υλικό δημιουργίας ενόχων.

Γι' αυτό και με ομόφωνη απόφασή του καλεί ιδιοκτησία και διευθυντές τηλεοπτικών σταθμών να μη συναινέσουν «στην απαίτηση των διωκτικών αρχών να μετατραπούν από πηγή ενημέρωσης αμερόληπτης και ανεξάρτητης σε μάτι του Big Brother των δυνάμεων καταστολής».

Σε ανακοίνωσή του, το συμβούλιο επισημαίνει ότι «η παρέμβαση των αστυνομικών αρχών με τη μορφή εισαγγελικής παραγγελίας να χορηγηθεί το αμοντάριστο υλικό των επεισοδίων κατά την πορεία διαμαρτυρίας στις 8 Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας, είναι επιεικώς απαράδεκτη». Τέτοιες πρακτικές θυμίζουν άλλες εποχές και νοοτροπίες, οδηγούν σε κατάφωρη κατάλυση των ατομικών ελευθεριών και δικαιωμάτων των πολιτών, γι' αυτό και το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ τονίζει: «Η Αστυνομία ας ψάξει αλλού για να βρει τους πρωταιτίους των επεισοδίων και να μη μεταθέτει την κάλυψη αυτής της "αδυναμίας" της στις πλάτες των δημοσιογράφων».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Πολλοί απο αυτούς αυτοαποκαλούνται αντεξουσιαστές.
Θέλετε να λέγεστε έτσι αγαπητοί;
Πηδήξτε την μάντρα απο το μνημείο του αγνώστου στρατιώτη και ανεβείτε προς την βουλή και κάψτε την εαν μπορείτε. Εκεί είναι η εξουσία. Τι σας φταίνε οι ευζώνοι;

Νομιζω οτι τετοιες δημοσιες προτροπες , δεν ειναι σωστες....:tdown:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ρε παιδια πολυ ξυλο και πετρα χτες !!

Tρέχω πανικόβλητος φίλε. Έχω ξεκινήσει και δουλειά πολύ στο σπίτι και δεν προλαβαίνω να ανασάνω...

Δόξα τω Θεώ !!

Επιτέλους ησυχάσαμε...:flipout: :flipout: :flipout: -bye-

Re: Απάντηση: Ρε παιδια πολυ ξυλο και πετρα χτες !!

12/03/2007

ΕΣΗΕΑ: Θυμίζουν άλλες εποχές
Κατηγορηματικά αντίθετο δηλώνει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ σε κάθε προσπάθεια μετατροπής του προϊόντος της δημοσιογραφικής εργασίας σε υλικό δημιουργίας ενόχων.

Γι' αυτό και με ομόφωνη απόφασή του καλεί ιδιοκτησία και διευθυντές τηλεοπτικών σταθμών να μη συναινέσουν «στην απαίτηση των διωκτικών αρχών να μετατραπούν από πηγή ενημέρωσης αμερόληπτης και ανεξάρτητης σε μάτι του Big Brother των δυνάμεων καταστολής».

Σε ανακοίνωσή του, το συμβούλιο επισημαίνει ότι «η παρέμβαση των αστυνομικών αρχών με τη μορφή εισαγγελικής παραγγελίας να χορηγηθεί το αμοντάριστο υλικό των επεισοδίων κατά την πορεία διαμαρτυρίας στις 8 Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας, είναι επιεικώς απαράδεκτη». Τέτοιες πρακτικές θυμίζουν άλλες εποχές και νοοτροπίες, οδηγούν σε κατάφωρη κατάλυση των ατομικών ελευθεριών και δικαιωμάτων των πολιτών, γι' αυτό και το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ τονίζει: «Η Αστυνομία ας ψάξει αλλού για να βρει τους πρωταιτίους των επεισοδίων και να μη μεταθέτει την κάλυψη αυτής της "αδυναμίας" της στις πλάτες των δημοσιογράφων».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Κορόιδα είναι ? Από κάτι τέτοια ζούνε αυτοί... Πετάνε την σκούφια τους γιά τέτοια γεγονότα... Θα βάλουν τα χέρια τους να βγάλουν τα μάτια τους ? Οι ευτυχισμένες μέρες των δημοσιογράφων... Πότε κάποιος τρελός θα σκοτώσει 5 κυνηγούς, πότε μιά νταλίκα θα θερίσει μιά μαθητική εκδρομή, πότε θα πάρει φωτιά το Σύνταγμα... Νεκρόφιλοι της δημόσιας ζωής... Κι όταν δεν υπάρχουν πτώματα, φροντίζουν να υπάρξουν... Είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός Αρη...

.......Γι' αυτό και με ομόφωνη απόφασή του καλεί ιδιοκτησία και διευθυντές τηλεοπτικών σταθμών να μη συναινέσουν «στην απαίτηση των διωκτικών αρχών να μετατραπούν από πηγή ενημέρωσης αμερόληπτης και ανεξάρτητης σε μάτι του Big Brother των δυνάμεων καταστολής»........

Αλλά big brother των ΜΜΕ να παραμένει. Είναι ότι πιο αξιόπιστο και αμερόληπτο μας έχει συμβεί.

Κορόιδα είναι ? Από κάτι τέτοια ζούνε αυτοί... Πετάνε την σκούφια τους γιά τέτοια γεγονότα... Θα βάλουν τα χέρια τους να βγάλουν τα μάτια τους ? Οι ευτυχισμένες μέρες των δημοσιογράφων... Πότε κάποιος τρελός θα σκοτώσει 5 κυνηγούς, πότε μιά νταλίκα θα θερίσει μιά μαθητική εκδρομή, πότε θα πάρει φωτιά το Σύνταγμα... Νεκρόφιλοι της δημόσιας ζωής... Κι όταν δεν υπάρχουν πτώματα, φροντίζουν να υπάρξουν... Είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός Αρη...

εγω απλα νομιζω οτι ο ρολος του Δημοσιογραφου δεν ειναι ουτε να κανει το ρουφιανο ουτε τον καταδοτη ...

αυτη ειναι δουλεια της Αστυνομιας να πιανει αυτους που πρεπει ..

αν ο ενας καρφωνει τον διπλανο του ... τοτε θα γινει οπως γινοταν πριν 4 , 5 δεκαετιες που ελεγε ο ταδε πως ο ταδε ειπε αυτο κτλ,......και ο αμοιρος ταδε ετρεχε στα δικαστηρια να αποδειξει πως τα ...

.... πασαλια ( Παλουκια ) που εβαλε για να φτιαξει τον φραχτη του χωραφιου του ΔΕΝ ειναι τουφεκια ....

παραδειγμα του Παπου μου λεω που απο τετοια μαρτυρια ενος γειτονα .. καταδικαστηκε ΔΙΣ εις Θανατον και τη γλιτωσε επειδη ο αδερφος του ειχε μια γνωριμια ....

Ρε σεις,εδώ έγινε "δημοσιογράφος" και ο Λαζόπουλος ,τι λέμε τώρα.

Πήρε μόνιμο παράθυρο στο δελτίο του Alpha.Βέβαια δεν τον άντεξα,αηδίασα και άλλαξα κανάλι.

σαν τον Νταλάρα έχει γίνει.Αποψη δημόσια επί παντός επιστητου !
Και το τρελόχαρτο τρελόχαρτο,μην ξεχνιόμαστε..