Εγω αυτο που ξέρω.......
........ δουλευει και με smargo.
Εγω αυτο που ξέρω ειναι οτι αυτη η ιστορια με τα volt και τις καμενες nds3 καρτες ειναι μούφα και οι καρτες δουλευουν κανονικα με newcs (υπαρχει σχετικο tutorial για την εξαγωγη του boxkey και την ολη διαδικασια).
Αυτά τουλαχιστον για το sky uk nds3 ( ασπρες καρτες) που ειχε γινει η μεγαλη φασαρία γυρω στον Μάρτιο - Απρίλιο.
Με το τελευταιο newcs 1.67 Rci δουλευει και με smargo.
είπα κάτι άλλο;
γεια σας
Από προσωπική εμπειρία, την είδα με τα μάτια μου τη φρέσκο τηγανισμένη nds3 it ενός φίλου μου σε phoenix, δεν είναι καθόλου "μούφα".
Αν η κάρτα μπει σε phoenix (σχεδόν όλα τα phoenix της αγοράς όπως και τα smargo, που δεν είναι τίποτε άλλο σε γενικές γραμμές από ένα βελτιωμένο phoenix με ενσωματωμένο adapter usb to serial δουλεύουν στα 5V) σε λίγες μέρες μπορεί και σε ώρες να αρχίσει τα resets και μετά τέλος.
Αντίθετα στο internal slot του DM500 που η τάση του, λόγω λειτουργικού (enigma) ρυθμίζεται με card detected, η nds3 κάρτα δουλεύει τέλεια με newcs 1.60 και νεώτερο χωρίς κανένα reset, με ρύθμιση βέβαια της συχνότητας στα 3.57MHz.
έτσι λοιπόν, αν θέλεις να είσαι ήσυχος τότε:
newcs_1.67 στα 3.57MHz με την κάρτα στο εσωτερικό slot του DM500S (και δώσε την μετά σε όποιο emu θέλεις) και ακόμα παραπέρα αν μπορείς βάλε πάνω στον εσωτερικό reader ένα ανεμιστηράκι 12V που να παίρνει ρεύμα από τη τροφοδοσία του DM500.
φιλικά
Καλησπέρα φίλε μου και σ' ευχαριστώ γι' αυτά τα πολύ ενδιαφέροντα που γράφεις ! Μήπως θα μπορούσες να εξηγήσεις λίγο καλύτερα τι εννοείς με το " Η κάρτα καίγεται μόνο αν αποτυγχάνει το reset (...) " ; Τι ακριβώς είναι το reset ; Επειδή ενδιαφέρομαι να την βάλω σε smartgo+ και όχι στο εσωτερικό slot του DM ισχύουν τα ίδια που αναφέρεις για τον DM-500 ή όχι ; Εφόσον γνωρίζεις φυσικά... Και μια τελευταία απορία τι είναι τα ga updates ; Τα EMM εννοείς ;Η κάρτα καίγεται μόνο αν αποτυγχάνει το reset και προσπαθεί ξανά και ξανά να κάνει reset.
Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε κάψιμο είναι να ξεκινήσετε το λογισμικό από telnet με πλήρες debug info. Αν βλέπετε να αποτυγχάνει το reset, σταματήστε αμέσως το πρόγραμμα και δοκιμάστε με νέες παραμέτρους.
Γενικά, σε dm500 internal slot παίζει αρκεί:
να είναι σωστά δηλωμένο το boxkey
να είναι μπλοκαρισμένα τα ga updates
να είναι δηλωμένη η ταχύτητα στα 3,57
Ακόμα κι έτσι η κάρτα ζεστένεται αρκετά οπότε πρέπει να φροντίσετε να είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερη η θερμοκρασία μέσα στο reader.
Νομίζω με τις τελευταίες εκδόσεις παίζει και σε dm800, αλλά δε το έχω δοκιμάσει.
<device>
<name>sky</name>
<type>Sci</type>
<node>/dev/sci0</node>
<mhz>357</mhz>
<export>yes</export>
<enabled>yes</enabled>
<blocksa>No</blocksa>
<blockua>No</blockua>
<blockga>yes</blockga>
<boxkey>12345678</boxkey>
<PTShandshake>no</PTShandshake>
<carddetect>yes</carddetect>
<newcamd_port>15050</newcamd_port>
<autosid>yes</autosid>
<sid>
<allow>
<id></id>
</allow>
<deny>
<id></id>
</deny>
</sid>
</device>
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.