Reclock sucks???

Απάντηση: Re: Reclock sucks???

επαιξα και εγω με το evr στο media player classic αλλα και στο KMPlayer!

δεν μπορω να πω οτι εμεινα ευχαριστημενος!!

Τι εννοείς ακριβώς? Ότι βλέπεις χειρότερα από πριν ή ότι δεν βλέπεις διαφορά?

χειροτερα οχι! βασικα ουτε κρυο, ουτε ζεστη! μερικα κολληματα ομως τα ειχα, χωρις να καταλαβω το γιατι!!

Επαναφέρω το thread γιατί έχω το ίδιο πρόβλημα. Το σήμα του κεντρικού ηχείου (και πιθανόν και των άλλων) "τρίζει" στους διαλόγους... και κάνει μπαμ γιατί δεν έχω κεντρικό, το σήμα του βγαίνει από τα front. Απενεργοποιώντας το audio timestretching του Reclock ή παίζοντας χωρίς reclock, δεν υπάρχει θέμα.
Χρησιμοποιώ ήχο από την on-board, αλλά διαβάζοντας το πρώτο post του nektar που πήρε την X-Meridian (την οποία ψάχνω αλλά δε βρίσκω :bigcry: ) το πρόβλημα δεν είναι στην κάρτα ήχου.
Οπότε οριστκή λύση για αρχεία 23.xxx fps σε προβολέα 50Hz μάλλον δεν υπάρχει; Ο Epson 700 νομίζω κατεβαίνει στα 48Hz με powerstrip αλλά πρέπει να παίζει banding.

Ας ελπίσουμε το ανανεωμένο ReClock που ετοιμάζει η Slysoft να κυκλοφορήσει σύντομα και να λύσει τα προβλήματα! Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει αποδείξει ότι μπορεί.

Επαναφέρω το thread γιατί έχω το ίδιο πρόβλημα. Το σήμα του κεντρικού ηχείου (και πιθανόν και των άλλων) "τρίζει" στους διαλόγους... και κάνει μπαμ γιατί δεν έχω κεντρικό, το σήμα του βγαίνει από τα front. Απενεργοποιώντας το audio timestretching του Reclock ή παίζοντας χωρίς reclock, δεν υπάρχει θέμα.
Χρησιμοποιώ ήχο από την on-board, αλλά διαβάζοντας το πρώτο post του nektar που πήρε την X-Meridian (την οποία ψάχνω αλλά δε βρίσκω :bigcry: ) το πρόβλημα δεν είναι στην κάρτα ήχου.
Οπότε οριστκή λύση για αρχεία 23.xxx fps σε προβολέα 50Hz μάλλον δεν υπάρχει; Ο Epson 700 νομίζω κατεβαίνει στα 48Hz με powerstrip αλλά πρέπει να παίζει banding.

Tearing ήθελα να πώ. :smash:

Λοιπον δοκιμασα το reclock σε συνδυασμο με power dvd 3104a κ heroes1080p vc-1....

Ακολουθησα τις οδηγιες που υπαρχουν στο αναλογο thread.....το προβλημα ειναι οτι κατω δεξια αναβουν 2 εικονιδια του reclock.....Ετσι πρεπει?
Μαλιστα το 1 ηταν κοκκινο κ το αλλο πρασινο....
Αυτο που ηταν κοκκινο...κανοντας κλικ πανω στο εικονιδιο....παρατηρησα οτι δεν ειχε αναγνωρισει το frame rate της ταινιας....Επιλεγοντας manual 23.976...πρασινισε κ αυτο!!!
Το θεμα ειναι πρεπει να τρεχουν 2 εικονιδια του reclock?

Επισης,στο tab που φαινεται στη φωτο...
Τι επιλεγουμε για hardware access method?

:worshippy::worshippy::worshippy:
Αν περνάς πολυκάναλο ήχο από το s/pdif, ναι. Αν περνάς δικάναλο PCM είναι μια χαρά χρησιμότατο.

πολυκαναλο περναω Μητσο,οποτε δεν κανει στην περιπτωση μου...

παραυτα,παλαιοτερα που το ειχα περασει επηρεαζε την ροη της ταινιας...

:worshippy::worshippy::worshippy:

Αυτό που περιγράφει ο nectar, συμβαίνει ακριβώς και με μένα. Εντελώς ξαφνικά και αναίτια(!) ο ήχος απο το κεντρικό είναι το λιγότερο φρικτός, λες και το ηχείο παίζει απο τα βάθη του ωκεανού. Εγώ παρατήρησα και μια αλλίωση στα πίσω. Αν απο τον Dscaler επιλέξω σύστημα 4.1 (2 front. 2 rear, 1 sub) δεν έχω το χάλι που είχα πριν, αν και βλέπω ότι και τα μπροστά κάπως τσιρτσιρίζουν. Και άν δε, ξηλώσω το ρεκλοκ, τα πάντα είναι τέλεια!
Ψιλό X-Files κατάσταση ε???

Εγώ το μόνο που παρατήρησα είναι αισθητή πτώση της ποιότητας στο κεντρικό ("τρίζουν" οι διάλογοι). Όμως είναι ανεκτή, δηλ. προτιμώ την τέλεια κίνηση στην εικόνα, έστω και με κάπως χειρότερο ήχο.
Τώρα για τα βάθη του ωκεανού που λες, μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει. Τσέκαρε όλες τις audio ρυθμίσεις, της κάρτας ήχου, του player, uninstall/install... και πάει λέγοντας...

Θα αναστήσω το νήμα, για να ρωτήσω: Το reclock είναι βασικά για το PDVD; Επίσης μήπως προορίζεται για δισκάκια; Το λέω γιατί το έβαλα μόλις χτες και 1-2 κλιπάκια στον mpc δεν άνοιγαν καν. Κόλλαγε ο mpc. Μόλις το έβγαλα, όλα κανονικά. Οπότε δεν ασχολήθηκα καν να δω αν έχω καλύτερο συγχρονισμό στα υπόλοιπα.

Υ.Γ. Τον Mpc τον έχω μαζί με το k-lite pack (κακώς μήπως;;;) και στέλνω σε έναν Hitachi PJ-TX 200 (720p)