Recording στο DM800

stsalkit

Established Member
11 December 2008
160
Μια απλή ερώτηση για όσους ξέρουν - όταν κάνει record στον σκληρό το DM800, μπορείς να βλέπεις άλλο κανάλι?

Και για να βοηθηθείς πολλά skin κατά την διάρκεια της εγγραφής αν πας στη λίστα των καναλιών σου έχουν ενεργά μόνο τα κανάλια του ίδιου transponder

Μπορεί να θεωρηθεί αφελής η ερώτηση αλλά δυτυχώς δεν μπορεσα να βρώ τρόπο στο gemini 4.1 πως μπορώ να βάλω τον δέκτη να κάνει έγγραφή σε ένα οποιοδήποτε κανάλι σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή χωρίς να βάλω timer. Πρέπει στον δίσκο να υπάρχει κατάλογος movies ή movie (η διαδρομή είναι media/hdd); Το πάτημα του κίτρινου κουμπιου (timeshift) απαιτεί την ύπαρξη ενός τέτοιου καταλόγου; Αν πατήσω το κουμπί video και πρέπει εκεί να δηλώσω τη θέση του καταλόγου που θα κάνει αποθήκευση;

Θα ήταν πολύ χρήσιμο αν μπορούσε κάποιος να γράψει έναν απλό οδηγό για όλες τις δυνατότητες εγγραφής του DM800. Αν πάλει υπάρχει κάτι τέτοιο στο forum βάλτε στο thread αυτό ένα link γιατί ο τίτλος του είναι πολύ χαρακτηριστικός.

Στον δίσκο πρέπει να υπάρχει φάκελος /movie
Αν δεν υπάρχει θα τον δημιουργήσεις μπαίνοντας με οποιοδήποτε FTP πρόγραμμα.
Η διαδρομή των εγγραφών είναι όντως media/hdd/movie

Δεν χρειάζεται κάποιος οδηγός. Η διαδικασία είναι απλή. Πατάς το κόκκινο κουμπάκι και από την αναδυόμενη λίστα διαλέγεις τον τρόπο εγγραφής. Για να σταματήσεις την εγγραφή ξαναπατάς το κόκκινο πλήκτρο και επιλέγεις από τη λίστα τι θέλεις να κάνει ο δέκτης.

Αντι για σκληρο δισκο αν εχουμε usb flash ή usb ext H.D.D ειναι η ιδια διαδικασια?

Re: Απάντηση: Recording στο DM800

Στον δίσκο πρέπει να υπάρχει φάκελος /movie
Αν δεν υπάρχει θα τον δημιουργήσεις μπαίνοντας με οποιοδήποτε FTP πρόγραμμα.
Η διαδρομή των εγγραφών είναι όντως media/hdd/movie

Δεν χρειάζεται κάποιος οδηγός. Η διαδικασία είναι απλή. Πατάς το κόκκινο κουμπάκι και από την αναδυόμενη λίστα διαλέγεις τον τρόπο εγγραφής. Για να σταματήσεις την εγγραφή ξαναπατάς το κόκκινο πλήκτρο και επιλέγεις από τη λίστα τι θέλεις να κάνει ο δέκτης.

Αλέξανδρε ευχαριστώ πολύ.

Εγω οσες φορες προσπαθησα με το timer μετα δεν μου εκανε κανονικες εγγραφες λεγοντας μου ο,τι το timer ειναι ενεργο και μονο αυτο μεχρι που αναγκαστηκα να ξαναβαλω το image με το barry allen!

Re: Απάντηση: Recording στο DM800

Εγω οσες φορες προσπαθησα με το timer μετα δεν μου εκανε κανονικες εγγραφες λεγοντας μου ο,τι το timer ειναι ενεργο και μονο αυτο μεχρι που αναγκαστηκα να ξαναβαλω το image με το barry allen!
δεν μπορουσες να διαγραψεις το timer?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Recording στο DM800

δεν μπορουσες να διαγραψεις το timer?

Αυτο λεμε ουτε delete δεν εκανε ολο κολαγε και εβγενε η πολυχρωμη οθονη με τα αλαμπουρνεζικα οποτε το βλεπω αυτο παντα θυμαμαι τις ενδοξες μερες των windows 98 με την μπλε οθονη!-bye-

Μεσα στον 800αρη που οριζουμε σε πιο μεσο αποθηκευσης να κανει εγγραφη?Χρησιμοποιω Gemini 4.2

Απάντηση: Re: Recording στο DM800

Μεσα στον 800αρη που οριζουμε σε πιο μεσο αποθηκευσης να κανει εγγραφη?Χρησιμοποιω Gemini 4.2

Αναλογα αποτι εχει αποδιχθει να γραψεις π.χ. μεσα σε usb συσκευη δεν γινεται π.χ. σκληρο ή stick μονο απο sata!

Απάντηση: Re: Recording στο DM800

Default είναι ο hdd.
Εάν δεν έχεις σκληρό δίσκο, είτε εσωτερικό είτε εξωτερικό, πρέπει να επέμβεις στο fstab για να μπορέσεις να κάνεις εγγραφή αλλού (πχ usb stick) αλλά έτσι και αλλιώς δεν προτείνεται γιατί θα απελπιστείς!

Re: Απάντηση: Re: Recording στο DM800

Default είναι ο hdd.
Εάν δεν έχεις σκληρό δίσκο, είτε εσωτερικό είτε εξωτερικό, πρέπει να επέμβεις στο fstab για να μπορέσεις να κάνεις εγγραφή αλλού (πχ usb stick) αλλά έτσι και αλλιώς δεν προτείνεται γιατί θα απελπιστείς!

...θα προσθέσω ότι μπορείς να κάνεις μια χαρά εγγραφή στο σκληρό του PC σου εφ'οσον φυσικά τον έχεις κάνει mount. Εγώ αυτό έχω κάνει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Recording στο DM800

...θα προσθέσω ότι μπορείς να κάνεις μια χαρά εγγραφή στο σκληρό του PC σου εφ'οσον φυσικά τον έχεις κάνει mount. Εγώ αυτό έχω κάνει.

Μπορείς να μας γράψεις βήμα-βήμα την διαδικασία αυτή; -bye-