Στον δίσκο πρέπει να υπάρχει φάκελος /movie
Αν δεν υπάρχει θα τον δημιουργήσεις μπαίνοντας με οποιοδήποτε FTP πρόγραμμα.
Η διαδρομή των εγγραφών είναι όντως media/hdd/movie
Δεν χρειάζεται κάποιος οδηγός. Η διαδικασία είναι απλή. Πατάς το κόκκινο κουμπάκι και από την αναδυόμενη λίστα διαλέγεις τον τρόπο εγγραφής. Για να σταματήσεις την εγγραφή ξαναπατάς το κόκκινο πλήκτρο και επιλέγεις από τη λίστα τι θέλεις να κάνει ο δέκτης.
δεν μπορουσες να διαγραψεις το timer?Εγω οσες φορες προσπαθησα με το timer μετα δεν μου εκανε κανονικες εγγραφες λεγοντας μου ο,τι το timer ειναι ενεργο και μονο αυτο μεχρι που αναγκαστηκα να ξαναβαλω το image με το barry allen!
δεν μπορουσες να διαγραψεις το timer?
Μεσα στον 800αρη που οριζουμε σε πιο μεσο αποθηκευσης να κανει εγγραφη?Χρησιμοποιω Gemini 4.2
Μεσα στον 800αρη που οριζουμε σε πιο μεσο αποθηκευσης να κανει εγγραφη?Χρησιμοποιω Gemini 4.2
Default είναι ο hdd.
Εάν δεν έχεις σκληρό δίσκο, είτε εσωτερικό είτε εξωτερικό, πρέπει να επέμβεις στο fstab για να μπορέσεις να κάνεις εγγραφή αλλού (πχ usb stick) αλλά έτσι και αλλιώς δεν προτείνεται γιατί θα απελπιστείς!
...θα προσθέσω ότι μπορείς να κάνεις μια χαρά εγγραφή στο σκληρό του PC σου εφ'οσον φυσικά τον έχεις κάνει mount. Εγώ αυτό έχω κάνει.
την έχω περιγράψει εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=44002 (...δεν διαβάζετε ρε παιδιά... δεν διαβάζετε... και μετά θέλετε να προκόψετε...):violent-smiley-030:Μπορείς να μας γράψεις βήμα-βήμα την διαδικασία αυτή;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.