Red Snapper: Νέο άλμπουμ και live στην Αθήνα!!

attachment.php

Το live θα γίνει στο Gagarin τελικά:
http://www.gagarin205.gr/dates.php?theid=249

Attachments

• 17621363.jpg
    17621363.jpg
    44.1 KB · Views: 73
Εισιτηρια θα βρουμε στο ταμειο?? (την τελευταια φορα που πηγα "εφαγα" πορτα και ηταν στους Cinematic Orchestra ρε γμτ...)

Ανταπόκριση από το live της Θεσσαλονίκης.
Μια λέξη: Wow!!!!

Λοιπόν, τα παλικάρια ήταν απίστευτα. Ακούραστοι, με αυτοσχεδιασμούς σε κάθε κομμάτι και τρομερή ενέργεια, που περνούσε στο κοινό κατευθείαν. Οι πρώτες σειρές δε σταμάτησαν να πηγαίνουν πάνω-κάτω! Το δε playlist, πάρα πολύ καλό, κάλυψε σχεδόν όλη τη δισκογραφία τους.

Στο κλείσιμο, μας αποτέλειωσαν με ένα καταπληκτικό "Suckerpunch" και μας αποχαιρέτησαν. Άντε μετά από τέτοια ένταση να πας για ύπνο...

Υ.Γ. Περάσαμε καταπληκτικά, παρά τις όποιες "χαζομάρες" του συναυλιακού χώρου. Ας μην αρχίσω τη γκρίνια όμως, είναι κρίμα...

Ανταπόκριση από το live της Θεσσαλονίκης.
Μια λέξη: Wow!!!!

Λοιπόν, τα παλικάρια ήταν απίστευτα. Ακούραστοι, με αυτοσχεδιασμούς σε κάθε κομμάτι και τρομερή ενέργεια, που περνούσε στο κοινό κατευθείαν. Οι πρώτες σειρές δε σταμάτησαν να πηγαίνουν πάνω-κάτω! Το δε playlist, πάρα πολύ καλό, κάλυψε σχεδόν όλη τη δισκογραφία τους.

Στο κλείσιμο, μας αποτέλειωσαν με ένα καταπληκτικό "Suckerpunch" και μας αποχαιρέτησαν. Άντε μετά από τέτοια ένταση να πας για ύπνο...

Υ.Γ. Περάσαμε καταπληκτικά, παρά τις όποιες "χαζομάρες" του συναυλιακού χώρου. Ας μην αρχίσω τη γκρίνια όμως, είναι κρίμα...

Τέτοια να ακούω να αρχίσω να φτιάχνομαι για απόψε.....:Banane0:

Κώστα, μιλάμε για liveάρα, μάναμ'!

Έπαιζαν τρελά, φοβερός ο κόσμος, υπήρχε και χημεία μπάντας-κοινού, ε, τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο-Ι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρόνια είχα να δώ τέτοιο drummer...

H μπάντα σοκ, πάθος, ρυθμός απίστευτος και ήχος Παρα πολύ καλός.

Αν δεν ήταν η συναυλία της Χρονιάς, θέλω να είμαι και στην επόμενη....

Να ναι καλά τα παιδιά....:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Ήταν όντως το καλύτερο άνοιγμα για τη χρονιά, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, καταπώς φαίνεται...

Υποθέτω ότι ο Μουκ ακόμα δεν έχει συνέλθει από το σοκ...:D

Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο-Ι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρόνια είχα να δώ τέτοιο drummer...

H μπάντα σοκ, πάθος, ρυθμός απίστευτος και ήχος Παρα πολύ καλός.

Αν δεν ήταν η συναυλία της Χρονιάς, θέλω να είμαι και στην επόμενη....

Να ναι καλά τα παιδιά....:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

[drunk mode on]Συμφωνω κι επαυξανω!!!Μαλλον ηταν η συναυλια της χρονιας :a0210:

Απο τις λιγες(ισως και η μοναδικη) promotion συναυλια που με κανει να δω το album με αλλο ματι,επαιξαν σαν καλοκουρδισμενο ελβετικο ρολοι για 1,5 ωρα περιπου

Πολυ δεμενη ΠΑΡΕΑ(μπαντα),με καλο ηχο,χωρις να γινεται το σωσε απο τον κοσμο,που σταθηκε στο υψος των περιστασεων και μοιρασε απλοχερα το χειροκροτημα,πολυ συμπαθητικα τυπακια οι Red Snapper,χαμογελουσαν με ευχαριστηση στο χειροκροτημα του κοινου

ΙΜΟ η αποψινη εμφανιση ηταν μακραν καλυτερη απο τη προηγουμενη,αυτο που ειδαμε αποψε ειναι για μενα οι Red Snapper(κι οχι ο MC-φαφλατας που μας ειχε ζαλισει τοτε) και με απολυτα κριτηρια θα τους εδινα περιπου 9/10

ΥΓ.:BDGBGDB55: 20/2 Mogwai :BDGBGDB55:

[/drunk mode off]

Η αποψινή ήταν μακράν καλύτερη από εκείνη προ δεκαετίας.
Αδιανόητη εμφάνιση, δεν φτάνει καμιά λέξη να περιγράψει τι έγινε σήμερα στο Gagarin.
Ποτέ μέσα στο χρόνια άλλη μπάντα δεν έχει καταφέρει να παίξει αυτά που παίζουν οι Red Snapper, οριστικό. Ούτε καν σαν στυλιστική αναφορά.

Στις 3 καλύτερες συναυλιακές στιγμές που θα'χω να θυμάμαι...

Συμφωνώ με όλους τους φίλους. Αυτό που βιώσαμε εχθές απλά δεν υπάρχει.
Καμμία μπάντα στον πλανήτη δε μπορεί να γκρουβάρει έτσι.
Δεν υπάρχουν λόγια να περιγραφεί το χθεσινό.

Έκανα και δηλώσεις του τύπου '' Ποιο πεθαμένο ροκ τώρα και αηδίες''

Ήταν η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που παρασύρθηκε το τραυματισμένο μου σώμα στις λούπες τους.

Μπάσο- ντραμς από άλλο πλανήτη και ο κιθαρίστας με 6 χορδές και κάποια πεταλάκια έφτιαχνε περιβάλλοντα λες και η μπάντα είχε δυο πληκτράδες έξτρα.

Από ότι κατάλαβα η μουσική κατηγορία ήταν κομπλέ εχθές.

Και για μένα ήταν μία από τις καλύτερες συναυλίες που έχω δει ποτέ.

Να ευχαριστήσω τον Μπαϊραχτάρη που με πούσαρε και ξεπέρασα τους πόνους μου.

ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ.

Έκανα και δηλώσεις του τύπου '' Ποιο πεθαμένο ροκ τώρα και αηδίες''

Περι δηλωσεων...

Μαζευτηκαμε νωρις,απο το φοβο μηπως ειναι sold out η συναυλια του* Red Snapper.Οσο περιμεναμε να ξεκινησει η μουσικη,μας ειπε ο Σ.Μ. μεταξυ αλλων,οτι ηρθε για τη φαση του live και οχι τοσο για τους Red Snapper,απο τους οποιους δεν ειχε ακουσει και πολλα πραγματα και οτι περιμενει μια παραγγελια με 35 δισκακια ...νορβηγικο metal(αμετανοητος!)

Περιπου 2 ωρες αργοτερα,κι ενω το Gagarin εχει παρει φωτια,γυριζει και μου λεει κατενθουσιασμενος
"καλα ε...Red Snapper...αγαπημενη μπαντα...κι ετσι" :flipout:

*οι φιλοι μου νομιζαν οτι ειναι ο Red Snapper,επηρεασμενοι μαλλον απο τον MC που ειχε μονοπωλησει το προηγουμενο τους live

ΥΓ Το μονο αρνητικο,δεν μας επαιξαν αρκετα απο τα παλια

Εννοειται πως συμφωνω με τα παραπανω. Περασαμε τελεια και χαρηκα που το Γκαγκαριν γεμισε.

Σοκαριστικοί!

Αυτό που εισέπραξα εγώ, που δεν είχα προηγούμενη επαφή με το γκρουπ, ήταν αφενός τέσσερις πολύ μεγάλους μουσικούς που παίζουν χωρίς καμία έκπτωση ο καθένας τα δικά του, και το κάνουν αυτό μέχρι ακριβώς του σημείου που πρέπει ώστε ακριβώς να λειτουργούν και ως μια απίστευτα κουρδισμένη ομάδα, αφετέρου δε το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα απίστευτο γκρουβάρισμα που ξεσηκώνει το κοινό, και που είναι όμως πολύ μακριά από ταμπέλες και μουσικές ταυτότητες.

Απάντηση: Re: Red Snapper: Νέο άλμπουμ και live στην Αθήνα!!

...

*οι φιλοι μου νομιζαν οτι ειναι ο Red Snapper,επηρεασμενοι μαλλον απο τον MC που ειχε μονοπωλησει το προηγουμενο τους live

...

Κάτι είχες χάσει τότε φίλε μου (μου επιτρέπεις, ε?). Στην προηγούμενη εμφάνιση είχαν παίξει 1 1/2 ώρα σίγουρα, ακατάπαυστα. Μόλις τελείωσαν οι Red Snapper το σετ τους η βραδιά είχε συνέχεια με τον dj... Μάλλον είχες έρθει αργά στην συναυλία τότε (?) και έφαγες στη μάπα τον dj...

Εχθές, δυστυχώς δεν ξεκουβάλησα να πάω παρά το πρέσινγκ του αδερφού μου. Και με τα σχόλια που διαβάζω γίνομαι μπαρούτι που έδωσα περισσότερη σημασία σε ένα κρυολόγημα απ'ότι θα έπρεπε...

Εννοεις το DJ Krush που επαιζε μετα απο αυτους??

Τεσπα,ολη η παρεα(καπου 10 ατομα τοτε) κυριως τον εγρωμο-γομαρι MC θυμαται που ραπαρε σε ενα μεγαλο μερος του live των Red Snapper

Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι μολις τελειωσαν το σετακι τους,αποχωρησαμε χωρις να ακουσουμε ουτε μια νοτα του DJ Krush

Απάντηση: Re: Red Snapper: Νέο άλμπουμ και live στην Αθήνα!!

Εννοεις το DJ Krush που επαιζε μετα απο αυτους??

Τεσπα,ολη η παρεα(καπου 10 ατομα τοτε) κυριως τον εγρωμο-γομαρι MC θυμαται που ραπαρε σε ενα μεγαλο μερος του live των Red Snapper

Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι μολις τελειωσαν το σετακι τους,αποχωρησαμε χωρις να ακουσουμε ουτε μια νοτα του DJ Krush

Έχεις δίκιο. -bye-Μου θόλωσαν τη μνήμη τα χρόνια. Τον είχα ξεχάσει τον τύπο...
Κι εγώ τότε έφυγα πριν τον dj Krush....