Εισιτηρια θα βρουμε στο ταμειο?? (την τελευταια φορα που πηγα "εφαγα" πορτα και ηταν στους Cinematic Orchestra ρε γμτ...)
(την τελευταια φορα που πηγα "εφαγα" πορτα και ηταν στους Cinematic Orchestra ρε γμτ...)
Ανταπόκριση από το live της Θεσσαλονίκης.
Μια λέξη: Wow!!!!
Λοιπόν, τα παλικάρια ήταν απίστευτα. Ακούραστοι, με αυτοσχεδιασμούς σε κάθε κομμάτι και τρομερή ενέργεια, που περνούσε στο κοινό κατευθείαν. Οι πρώτες σειρές δε σταμάτησαν να πηγαίνουν πάνω-κάτω! Το δε playlist, πάρα πολύ καλό, κάλυψε σχεδόν όλη τη δισκογραφία τους.
Στο κλείσιμο, μας αποτέλειωσαν με ένα καταπληκτικό "Suckerpunch" και μας αποχαιρέτησαν. Άντε μετά από τέτοια ένταση να πας για ύπνο...
Υ.Γ. Περάσαμε καταπληκτικά, παρά τις όποιες "χαζομάρες" του συναυλιακού χώρου. Ας μην αρχίσω τη γκρίνια όμως, είναι κρίμα...
Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο-Ι!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χρόνια είχα να δώ τέτοιο drummer...
H μπάντα σοκ, πάθος, ρυθμός απίστευτος και ήχος Παρα πολύ καλός.
Αν δεν ήταν η συναυλία της Χρονιάς, θέλω να είμαι και στην επόμενη....
Να ναι καλά τα παιδιά....![]()
Έκανα και δηλώσεις του τύπου '' Ποιο πεθαμένο ροκ τώρα και αηδίες''
...
*οι φιλοι μου νομιζαν οτι ειναι ο Red Snapper,επηρεασμενοι μαλλον απο τον MC που ειχε μονοπωλησει το προηγουμενο τους live
...
Εννοεις το DJ Krush που επαιζε μετα απο αυτους??
Τεσπα,ολη η παρεα(καπου 10 ατομα τοτε) κυριως τον εγρωμο-γομαρι MC θυμαται που ραπαρε σε ενα μεγαλο μερος του live των Red Snapper
Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι μολις τελειωσαν το σετακι τους,αποχωρησαμε χωρις να ακουσουμε ουτε μια νοτα του DJ Krush
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.