Red Snapper: Νέο άλμπουμ και live στην Αθήνα!!

mmoukiou

Supreme Member
22 October 2007
3,069
Είχα την τύχη να παρακολουθήσω το καταπληκτικό live τους στην Πειραιώς το 2001. Δυστυχώς κάπου στο 2003 αποφάσισαν να χωρίσουν τα τσανάκια τους.
Πέντε περίπου χρόνια μετά, επιστρέφουν με ένα mini album. Ο Θεός να το κάνει mini, αφού διαρκεί 45 περίπου λεπτά και περιέχει έξι ολοκαίνουρια κομμάτια συν δύο remix, σύνολο οκτώ "τεμάχια" που ανάβουν φωτιές, ηχογραφημένα με την βοήθεια του Tim Holmes των Death in Vegas και με τη συνδρομή του Tom Challenger στα πνευστά. Ο τίτλος του είναι "Pale Blue Dot" και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου από την Lo Records.
Το ακόμα καλύτερο νέο όμως, είναι πως θα επισκεφθούν την Αθήνα στις 24 Ιανουαρίου στο Fuzz Club για να παρουσιάσουν το νέου τους πόνημα.

http://www.last.fm/event/786748

http://www.myspace.com/redsnapperofficial

attachment.php

Attachments

• folder.jpg
    folder.jpg
    36.8 KB · Views: 160
Γκρουπάρα . Το Prince Blimey είναι μέσα στα καλύτερα των 90'ς μαζί με το άλλο αριστούργημα των Tortoise "Millions now living will never die"
Χρειάζονται αμφότεροι αφιέρωμα .

Μάριε ,μας έφτιαξες αγόρι μου. Ίσως η καλύτερη είδηση του Φθινοπώρου.
Περιμένουμε και παρουσίαση για αυτή την γκρουπάρα.

Η πιο απίστευτη μπάντα που βγήκε τα τελευταία 15 χρόνια στη club σκηνή...
Το νέο είναι συνταρακτικό.. Οι καταστάσεις cult.
Ξέρω κόσμο που προσευχόταν μέρα νύχτα να έρθει αυτή η στιγμή της επανένωσής τους. Το πρόγραμμα των προσευχών το έβγαζα κάθε βδομάδα εγώ προσωπικά τα Σάββατα κατά τις 4 ξημερώματα...
Ο Θεός σπάνια μας ακούει, αλλά εδώ ρεφάρισε για όλες τις παραλείψεις!

Όσοι τους είδαν εκείνο το ζεστό απόγευμα στην Πειραιώς το '01, θυμούνται και ξέρουν...

Ρέστα δεν έχω άλλα, ξεφόρτωσα!

ali_friend_240.jpg

Last edited:
Ωραία νέα ! :eating:
Πράγματι "γκρουπάρα"
Μακάρι να έρθουν.

Απάντηση: Re: Red Snapper: Νέο άλμπουμ και live στην Αθήνα!!

Μάριε ,μας έφτιαξες αγόρι μου. Ίσως η καλύτερη είδηση του Φθινοπώρου.
Περιμένουμε και παρουσίαση για αυτή την γκρουπάρα.

Την παρουσίαση λέω να την κάνουμε μπαλάκι στον μεγάλο... :grinning-smiley-043
Πολύ λουφάρει τελευταία... :D

Mάριε περιμένω τα σιντιά το Σ/Κ και όταν μαγειρέψω, πλύνω πιάτα, ξεσκονίσω, παίξω το καινούργιο pro πέντε-έξι ώρες θα γράψω και τίποτις για το ep...!!! Ποτάνα κενωνία...:grinning-smiley-043

Σκάσανε μόλις κι άλλα μαντάτα:

28 Οκτωβρίου στο Gagarin 205 oι TRANS AM!
Η πιό σωστή παρέλαση..

trans_am.jpg

Last edited:
Re: Απάντηση: Red Snapper: Νέο άλμπουμ και live στην Αθήνα!!

Είχα την τύχη να παρακολουθήσω το καταπληκτικό live τους στην Πειραιώς το 2001.

WTF!!!Τελικα το μισο avclub ηταν εκει στο ΙΜΕ ?? :D (ημουν κι εγω στο κοτερο...)

Γκρουπάρα . Το Prince Blimey είναι μέσα στα καλύτερα των 90'ς μαζί με το άλλο αριστούργημα των Tortoise "Millions now living will never die"
Χρειάζονται αμφότεροι αφιέρωμα .

Εξαιρετικα δισκακια και τα 2.Παρα τα χρονακια τους ακουγονται φρεσκοτατα και σημερα
ΥΓ εκεινο το βραδυ στο Λαυριο,οι Tortoise εβγαλαν α π ι σ τ ε υ τ ο ηχο + δροσερο θαλασσινο αερακι = midnight summer dream

Απάντηση: Re: Απάντηση: Red Snapper: Νέο άλμπουμ και live στην Αθήνα!!

ΥΓ εκεινο το βραδυ στο Λαυριο,οι Tortoise εβγαλαν α π ι σ τ ε υ τ ο ηχο + δροσερο θαλασσινο αερακι = midnight summer dream

Μεσα στις καλυτερες συναυλιες που εχω παρακολουθησει και δεν ειναι και λιγες. Ηταν και αλλοι απο το κλαμπ εκει, πχ Μανωλακος, αν θυμαμαι καλα.

Ακουσε κανεις αλλος το "Pale Blue Dot" ??

Σε καποια σημεια νομιζα οτι ακουω Tortoise(εποχης Standards) ή ακομα και Stereolab...

ΥΓ κυκλοφορησε και συλλεκτικη CD εκδοση

Απάντηση: Re: Red Snapper: Νέο άλμπουμ και live στην Αθήνα!!

Ακουσε κανεις αλλος το "Pale Blue Dot" ??

Σε καποια σημεια νομιζα οτι ακουω Tortoise(εποχης Standards) ή ακομα και Stereolab...

ΥΓ κυκλοφορησε και συλλεκτικη CD εκδοση

που βρίσκεται η συλλεκτική έκδοση ; ( για να την αποκτήσουμε )

Αν και η πρωτη ακροαση με ξενερωσε ελαφρως(αφου δεν ηταν αυτο που περιμενα να ακουσω,aka πλεον παιζουν jazzy electronica) με τον καιρο εξελισσεται σε συμπαθητικο album

ΥΓ προφανως αν το CD εγραφε επανω καποιο αλλο ονομα αντι για Red Snapper,θα ειχε ηδη μπει στο "χρονοντουλαπο" με τα "θατοακουσωκαποιααλληπεριοδο" CD