Τι εννοείς ; Εδώ η apple χρεώνει την lcd 700+200+ ευρώ για lcd οθόνη;
Νομιζω οτι μονο η samsung πουλαει τοσο χαμηλα amoled οθονες γιατι τις παραγει η ιδια. Μπορεις να βρεις το φτηνοτερο της Α σειρας κατω απο 200 με amoled , αλλα θα αγορασεις "σαπακι" και θα λες οτι εχεις amoled οθονη. Νομιζω οτι ακομη και δυνατες κινεζιες με amoled πηγαινουν κοντα στα 300 χωρις τα χαρακτηριστηκα του poco . Γιατι 120hz και amoled δεν ειναι του κιλου για να το βαζουν σε τετοιο ευρος τιμης. Νομιζω τετοια χαρακτηριστικα σε amoled μπαινουν σε συσκευες πανω απο 500αρικο.Δε μιλάμε για ακραίες περιπτώσεις όπως η Apple που και τη βίδα τη χρεώνει 100 ευρώ.
Απλά θεωρώ ότι δεν αξίζει κινητό να κοστίζει πάνω τα 150 ευρώ και να μην έχει oled οθόνη.
200+ ευρώ για lcd οθόνη;
Διαλεγεις επαφη-ες και τις τοποθετεις στην κυρια οθονη και με το απλο πατημα παιρνει απ ευθειας τηλ. Για παραδειγμα στην πρωτη σελιδα εχω το τηλ. της οικιας -γυναικας-γιου και στην δευτερη ολα τα εταιρικα, γλιτωνω χροο να ψαχνω στις επαφες και αναμεσα απο δυο ή και τρεις αριθμους που μπορει να χει καποια επαφη.τι ειναι αυτο το widget;
Κουράζω αλλά με το Xiaomi Mi 9T είμαι σίγουρος ότι θα καλυφθείς με το παραπάνω γι´αυτά που ζητάς,έχοντας ταυτόχρονα ένα πανέμορφο τηλέφωνο.Παιδια πηρα την αποφαση για αγορα νεου κινητου με μπατζετ μαξιμουμ 300 .
Κατοχος samsung Α5 του 15 και προσφατα του 8A xiaomi σπ τη δουλια, θα θελα κινητο με πανω απο 4000 μπαταρια, ραδιοφωνο, widget απ ευθειας κλησης που εχει το Α5 μου αλλα οχι το 8Α της xiaomi και το θεωρω απαραιτητο, κοιταγα για Α70 αλλα απ αυτα που διαβαζω εδω μαλλον πιο οικονομικα στα ιδια χαρακτηριστικα ειναι της xiaomi, επισης μ ενδιαφερει 6 ram 128 rom, θα θελα την αποψη σας και τις προτασεις σας.
Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Διαλεγεις επαφη-ες και τις τοποθετεις στην κυρια οθονη και με το απλο πατημα παιρνει απ ευθειας τηλ. Για παραδειγμα στην πρωτη σελιδα εχω το τηλ. της οικιας -γυναικας-γιου και στην δευτερη ολα τα εταιρικα, γλιτωνω χροο να ψαχνω στις επαφες και αναμεσα απο δυο ή και τρεις αριθμους που μπορει να χει καποια επαφη.
![]()
![]()
ΑΝ τρεχεις την MiUI 11 το εχεις σιγουρα. Το εχει το widget το δικο μου Note5 και το 5Α της μητερας μου.Το 8Α που εχω τωρα δεν το χει.
Επισης ραδιοφωνο δε βλεπω στα χαρακτηριστικα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.