Redmi [Δοκιμές, Συγκριτικά, Updates]

Re: Redmi [Ειδήσεις, Δοκιμές, Νέα μοντέλα, Συγκριτικά]

Στο gsmarena το note 8 pro έχει βαθμολογία 84% το , mi9t έχει 80% και το mi9 lite 72%.
Να μου πεις το mi9t pro συμφωνώ αλλά είναι 100 ευρώ ακριβότερο.

Επειδή έχω δει άπειρα συγκριτικά , φωτογραφίες , τεστ κτλ το Note 8 pro δεν έχει αντίπαλο έως τώρα στα midrange κινητά. Στο kimovil έχει τιμή/αξια 10/10.
Προσωπικά δεν βγάζω πολλές φωτογραφίες αλλά όσες έχω βγάλει από την κυρία καμερα ημέρα είναι πολύ καλές. Την νύχτα είναι μέτριες όπως μέτριες είναι και οι φωτό από τις άλλες κάμερες αλλά αυτό είναι αναμενόμενο. Αν έβγαζε τέλειες φωτογραφίες δεν θα είχε 200 ευρώ. Και το mi9 lite η το 9T αν δοκίμαζε το dxomark παρόμοια ή χειρότερη βαθμολογία θα είχαν.

Απάντηση: Redmi [Ειδήσεις, Δοκιμές, Νέα μοντέλα, Συγκριτικά]

Δε μιλάμε για ακραίες περιπτώσεις όπως η Apple που και τη βίδα τη χρεώνει 100 ευρώ.
Απλά θεωρώ ότι δεν αξίζει κινητό να κοστίζει πάνω τα 150 ευρώ και να μην έχει oled οθόνη.

Απάντηση: Redmi [Ειδήσεις, Δοκιμές, Νέα μοντέλα, Συγκριτικά]

Δε μιλάμε για ακραίες περιπτώσεις όπως η Apple που και τη βίδα τη χρεώνει 100 ευρώ.
Απλά θεωρώ ότι δεν αξίζει κινητό να κοστίζει πάνω τα 150 ευρώ και να μην έχει oled οθόνη.
Νομιζω οτι μονο η samsung πουλαει τοσο χαμηλα amoled οθονες γιατι τις παραγει η ιδια. Μπορεις να βρεις το φτηνοτερο της Α σειρας κατω απο 200 με amoled , αλλα θα αγορασεις "σαπακι" και θα λες οτι εχεις amoled οθονη. Νομιζω οτι ακομη και δυνατες κινεζιες με amoled πηγαινουν κοντα στα 300 χωρις τα χαρακτηριστηκα του poco . Γιατι 120hz και amoled δεν ειναι του κιλου για να το βαζουν σε τετοιο ευρος τιμης. Νομιζω τετοια χαρακτηριστικα σε amoled μπαινουν σε συσκευες πανω απο 500αρικο.

Re: Απάντηση: Redmi [Ειδήσεις, Δοκιμές, Νέα μοντέλα, Συγκριτικά]

200+ ευρώ για lcd οθόνη;

Υπάρχουν video με συγκριτικά που τα κινητά είναι διπλά δίπλα και δεν καταλαβαίνεις πoιο έχει AMOLED και πια IPS. Μπορεί συνολικά η AMOLED να κερδίζει αλλά η διαφορά είναι μικρή.

Και βέβαια μετράνε και άλλα πραγματα όπως ο επεξεργαστής , η μπαταρία , η κάμερα κτλ , η σειρά A της Samsung όπως λέει και songless_bird μπορεί να έχει AMOLED αλλά οι επεξεργαστές είναι αδύναμοι , ο ήχος υστερεί και η ποιότητα κατασκευής β διαλογής με γυαλιστερό πλαστικό αντί για gorilla glass στο πίσω μέρος.

Νομίζω το k30 pro που λογικά σε Ευρώπη θα έρθει ως mi 10t pro θα είναι πιθανότατα η μοναδική πρόταση που θα μου κεντρίσει το ενδιαφέρον φέτος, μια όαση μπροστά στο ωκεανό με τρύπες, μπανιέρες, δρακουλοδοντες και δεν συμμαζεύεται.

Ίσως και mi mix 4 αλλά 50-50 αυτό.

Για να δούμε.

Αργούμε ακόμα με under display camera δυστυχώς.

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

Παιδια πηρα την αποφαση για αγορα νεου κινητου με μπατζετ μαξιμουμ 300 .
Κατοχος samsung Α5 του 15 και προσφατα του 8A xiaomi σπ τη δουλια, θα θελα κινητο με πανω απο 4000 μπαταρια, ραδιοφωνο, widget απ ευθειας κλησης που εχει το Α5 μου αλλα οχι το 8Α της xiaomi και το θεωρω απαραιτητο, κοιταγα για Α70 αλλα απ αυτα που διαβαζω εδω μαλλον πιο οικονομικα στα ιδια χαρακτηριστικα ειναι της xiaomi, επισης μ ενδιαφερει 6 ram 128 rom, θα θελα την αποψη σας και τις προτασεις σας.

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Redmi [Ειδήσεις, Δοκιμές, Νέα μοντέλα, Συγκριτικά]

τι ειναι αυτο το widget;
Διαλεγεις επαφη-ες και τις τοποθετεις στην κυρια οθονη και με το απλο πατημα παιρνει απ ευθειας τηλ. Για παραδειγμα στην πρωτη σελιδα εχω το τηλ. της οικιας -γυναικας-γιου και στην δευτερη ολα τα εταιρικα, γλιτωνω χροο να ψαχνω στις επαφες και αναμεσα απο δυο ή και τρεις αριθμους που μπορει να χει καποια επαφη.

ae96b76fba06587efc85664e43f46647.jpg
6147086d69018cc4738be9769f4eef71.jpg

Απάντηση: Re: Redmi [Ειδήσεις, Δοκιμές, Νέα μοντέλα, Συγκριτικά]

Παιδια πηρα την αποφαση για αγορα νεου κινητου με μπατζετ μαξιμουμ 300 .
Κατοχος samsung Α5 του 15 και προσφατα του 8A xiaomi σπ τη δουλια, θα θελα κινητο με πανω απο 4000 μπαταρια, ραδιοφωνο, widget απ ευθειας κλησης που εχει το Α5 μου αλλα οχι το 8Α της xiaomi και το θεωρω απαραιτητο, κοιταγα για Α70 αλλα απ αυτα που διαβαζω εδω μαλλον πιο οικονομικα στα ιδια χαρακτηριστικα ειναι της xiaomi, επισης μ ενδιαφερει 6 ram 128 rom, θα θελα την αποψη σας και τις προτασεις σας.

Κουράζω αλλά με το Xiaomi Mi 9T είμαι σίγουρος ότι θα καλυφθείς με το παραπάνω γι´αυτά που ζητάς,έχοντας ταυτόχρονα ένα πανέμορφο τηλέφωνο.
Ξεκινάει από τα 283 ευρώ με τα 128Gb στο skroutz.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Redmi [Ειδήσεις, Δοκιμές, Νέα μοντέλα, Συγκριτικά]

Διαλεγεις επαφη-ες και τις τοποθετεις στην κυρια οθονη και με το απλο πατημα παιρνει απ ευθειας τηλ. Για παραδειγμα στην πρωτη σελιδα εχω το τηλ. της οικιας -γυναικας-γιου και στην δευτερη ολα τα εταιρικα, γλιτωνω χροο να ψαχνω στις επαφες και αναμεσα απο δυο ή και τρεις αριθμους που μπορει να χει καποια επαφη.

ae96b76fba06587efc85664e43f46647.jpg
6147086d69018cc4738be9769f4eef71.jpg

Αυτο το εχουν και τα xiaomi. Ακριβως αυτο που θες.. Θα πατησεις Σε μια επιφανεια να ανοιξουν οι ρυθμισεις και θα επιλεξεις widgets. Στις γρηγορες επιλογες ή quick functions θα βρεις το contact. Θα επιλεξεις μια επαφη και μπορεις να επιλεξεις και αριθμο ως προεπιλογη. Μολις το πατησεις καλει αμεσως χωρις παραθυρακια επιλογων κλπ τον αριθμο που εχεις επιλεξει.
e8f0bc1a59e2e85931a5d77104e66b8d.jpg

Το 8Α που εχω τωρα δεν το χει.

Επισης ραδιοφωνο δε βλεπω στα χαρακτηριστικα.

Απάντηση: Re: Redmi [Ειδήσεις, Δοκιμές, Νέα μοντέλα, Συγκριτικά]

Το 8Α που εχω τωρα δεν το χει.

Επισης ραδιοφωνο δε βλεπω στα χαρακτηριστικα.

ΑΝ τρεχεις την MiUI 11 το εχεις σιγουρα. Το εχει το widget το δικο μου Note5 και το 5Α της μητερας μου.
Ραδιο εχει και το Xiaomi Mi 9T.

Μολις κοιταξα, τρεχει την 11.3.0 αλλα widget απ ευθειας κλησης δεν υπαρχει. Εν τω μεταξυ στα ιδια λεφτα ειναι το Α70 ποιες οι διαφορες μεταξυ τους;