Redmi [Δοκιμές, Συγκριτικά, Updates]

Re: Απάντηση: Redmi [Ειδήσεις, Δοκιμές, Νέα μοντέλα, Συγκριτικά]

Κώστα έπίσημη έγγύηση έχει; γιατί άκούγεται σέ διάφορες παρουσιάσεις ότι τό έπίσημο σέρβις δέν άναλαμβάνει άκόμη καί μέ πληρωμή μέ ότι αύτό συνεπάγεται.
Γιατι να μην εχει; Απ ο,τι μου ειπε και γραφει στη σελιδα του δυο χρονια επισημη εγγυηση, τι σε προβληματιζει να τον ξανα παρω αυριο τηλεφωνο αμα ειναι.

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Redmi [Ειδήσεις, Δοκιμές, Νέα μοντέλα, Συγκριτικά]

Και κατι αλλο, τι σημαινει global εκδοση με ελληνικο μενου που γραφει, υπαρχει κι αλλη εκδοση;

Και κατι αλλο, τι σημαινει global εκδοση με ελληνικο μενου που γραφει, υπαρχει κι αλλη εκδοση;

Για την Ελλάδα αυτή είναι η σωστή έκδοση (Global) που έχει κάποιες διαφορές στο λογισμικό και τις ρυθμίσεις από τις εκδόσεις για Ινδία και Άπω Ανατολή .

Παλιότερα έφερναν στα Xiaomi και την China version κάποια μαγαζιά και έπρεπε να περάσεις χειροκίνητα το Play Store.

Να στε καλα ολοι ευχαριστω.

Γιατι να μην εχει; Απ ο,τι μου ειπε και γραφει στη σελιδα του δυο χρονια επισημη εγγυηση, τι σε προβληματιζει να τον ξανα παρω αυριο τηλεφωνο αμα ειναι.

Δεν έχει επίσημη εγγύηση, δηλαδή εγγύηση από την infoquest που είναι ο επίσημος εισαγωγέας, αλλά εγγύηση καταστήματος. Αν δηλαδή κλείσει αύριο το συγκεκριμένο κατάστημα δεν θα έχεις εγγύηση

Δεν έχει επίσημη εγγύηση, δηλαδή εγγύηση από την infoquest που είναι ο επίσημος εισαγωγέας, αλλά εγγύηση καταστήματος. Αν δηλαδή κλείσει αύριο το συγκεκριμένο κατάστημα δεν θα έχεις εγγύηση

Η διαφορά στην τιμή (επειδή έχουμε δύο Note 8 Pro στην οικογένεια) ήταν 290 ευρώ από Cosmote και 202 ευρώ (με μεταφορικά) από κατάστημα skroutz.

Οπότε διαλέγεις , είτε δίνεις άλλα 80 ευρώ αλλά έχεις εγγύηση αντιπροσωπίας είτε πας yolo και εύχεσαι να μην συμβεί κάτι.

Εγώ έκανα συνδυασμό και των δύο.

Απάντηση: Redmi [Ειδήσεις, Δοκιμές, Νέα μοντέλα, Συγκριτικά]

Συμφωνώ μέ τόν leo06 πρέπει νά τό ψάξεις γιατί τά γνήσια άνταλλακτικά δύσκολα νά βρεθούν μετά άπό λίγο καιρό άπό κίνα άφού βγάζουν πολλά μοντέλα καί άκόμη καί νά ύπάρχουν θά ύπάρχει καθυστέρηση καί ένδεχόμενο νά μείνουμε χωρίς κινητό ώσπου νά έρθουν
αυτός είναι ό λόγος πού δέν άγόρασα άπό τρίτους κατόπιν προτροπής καί τού alextrela όταν είχα ρωτήσει παλαιότερα γιά άγορά.Αντιθέτως ή samsung καί ή huawei δίνει τό δικαίωμα στά κατά τόπους έπίσημα service τήν έπισκευή μέ γνήσια άνταλλακτικά άρκεί τό μοντέλο πού έπιλέγουμε νά είναι έπιλεγμένο γιά τήν Ευρωπαική άγορά.Εύχομαι καλορίζικο τό όμορφο κινητό σου καί νά μή χρειαστείς ποτέ service καί καλό θά ήταν ήxiomi νά δώσει τό δικαίωμα έπισκευής σέ όλους τούς εισαγωγείς καί όχι μόνο στήν infoquest πού δέν είναι έπίσημη αντιπροσωπεία άλλά μεταπωλητής.Τά είχα άναφέρει στά τελευταία μηνύματα μου σέ διάλογο μέ τόν Νίκο(karamela) άλλά έχει σβηστεί έκ παραδρομής σάν oftopic.

Πήρα τηλέφωνο στήν infoguest καί στό τηλεφωνικό κέντρο άναφέρεται ότι είναι ό έπίσημος άντιπρόσωπος τής xiomi καί όχι μεταπωλητής αύτό είναι καλό γι'αυτούς πού άγοράζουν άπό τούς έπίσημους μεταπωλητές άλλά όχι γιά τούς περισσότερους πού ψάχνουν καλή τιμή άπό άλλους μεταπωλητές....ακόμη καί ή apple δίνει δύο χρόνια έγγύηση μέ τήν προυπόθεση
ή συσκευή νά προορίζεται γιά τήν ευρωπαική άγορα απίστευτο πώς πέτυχε συμφωνία μέ αυτούς τούς όρους μέ τήν xiomi κίνας!!!Ελπίζω νά μήν συνεχιστεί γιάκαλό τών καταναλωτών άφου σχεδόν σέ όλες τίς άλλες έταιρίες δέχονται συσκευές πρός έπισκευή.

Επίσημος διανομέας είναι, όχι αντιπρόσωπους. Καλύπτει με 2ετη εγγύηση ότι εισάγει η ίδια

Attachments

• Screenshot_20200330-170334_Chrome.jpg
    Screenshot_20200330-170334_Chrome.jpg
    97.9 KB · Views: 101

Παιδιά τώρα το παρήγγειλα απ το κατάστημα που είδατε και ελπίζω να μη συμβεί κάτι στα δύο χρόνια και κλείσει το μαγαζί. Να δώσω 80 ευρώ παραπάνω δε τον συζητώ οπότε συνεχίζω ως έχει.

leo06 στό τηλεφωνικό κέντρο άπαντάνε σάν έπίσημος άντιπροσωπος άλλά καί τό διευκρινίζουν καί στά κίτρινα γράμματα πού παρέθεσες...τό έπίσημος διανομέας είναι γιά αυτούς πού θέλουν νά κάνουν παραγγελίες βλ.μεγάλες αλυσίδες άλλά καί μερικά σκρουτζομάγαζα πού παραγγέλνουν προιόντα άπό αύτή.Ενα άπό αυτά είναι ή cosmodata πού έχουν τήν ίδια τιμή μέ τίε μεγάλες άλυσίδες.

Η xiaomi αν θέλει να την πάρουν ακόμα πιο σοβαρά και να αποκτήσει περισσότερο σεβασμό και υπόληψη θα πρέπει αναβαθμίσει δραστικά το επίπεδο υπηρεσιών after sales support στην ΕΕ.

Οι διαρκεί αύξηση τιμών χωρίς δραστική βελτίωση after sales support είναι τραγικό εκ μέρους της.

Δεν αρκεί να είσαι καλός μόνο να πουλάς αλλά να εμπνέεις και εμπιστοσύνη και μετά τη πώληση.

Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk

Αυτή η τρύπα δεν μου αρέσει έτσι ξεκάρθωτη πιο πολύ προτιμούσα το drop που ξεκινούσε από την άκρη της οθόνης.

Παιδιά δεν ξέρω τι συμβαίνει κι αν ξέρετε εσείς να μου πείτε, όπως θυμάστε παρήγγειλα το 9T, η παραγγελία έγινε την Παρασκευή 27/3 και μου ήρθε μήνυμα απ το κατάστημα την Δευτέρα 30/3 ότι το κινητό έφυγε απ το κατάστημα και μου δωσαν στο μήνυμα και τον αριθμό αποστολής. Απ τις 30/3 και μετά λοιπόν το κινητό έχει κολλήσει στα κεντρικά της Acs στο Σύνταγμα, σήμερα που προσπάθησα να μιλήσω στο τηλέφωνο, όταν δίνω τον αριθμό αποστολής, μου λέει ότι δεν είναι ενημερωμένη η κατάσταση και ότι θα με συνδέσουν με εκπρόσωπο, κάτι που ολόκληρη την μέρα μετά από 7-8 προσπάθειες και πάνω από μία ώρα συνολικά αναμονής δεν κατέστη εφικτό οπότε δεν ξέρω τι πραγματικά συμβαίνει. Η τρέλλα είναι η εξής: Τη Δευτέρα 30/3 παρήγγειλα από άλλο κατάστημα με έδρα την Καρδίτσα και μία θήκη γι αυτό, η αποστολή με την ίδια courier, acs δηλαδή. Ε η θήκη ήρθε εντός 24ωρών, παρέλαβα Τρίτη 31/3 κι ήρθε από Καρδίτσα στο Περιστέρι επαναλαμβάνω, το κινητό που η έδρα ήταν στο Περιστέρι, το πήρε η κούριερ απ το Περιστέρι το πήγε στο κέντρο διανομής στο Σύνταγμα κι από τότε έχει κολλήσει εκεί. Τι γίνεται;

Επειδή scripta manent,μήπως είναι καλύτερα να τους στείλεις ένα email?

Επειδή scripta manent,μήπως είναι καλύτερα να τους στείλεις ένα email?

Στην acs; Τι θα κερδίσω, θα με αποφύγουν απαντώντας μου "φόρτο εργασίας" και γειά σας. Το κουφό πάντως να μου ρθει αυθημερόν από Καρδίτσα στο Περιστέρι η θήκη και το κινητό που έχει κοινή έδρα αποστολής - παραλαβής να χει κολλήσει, με ξεπερνά, αθάνατη Ελλαδίτσα. Θα το κάνω Σωκράτη και σ ευχαριστώ για την απάντηση.

Αυτή η τρύπα δεν μου αρέσει έτσι ξεκάρθωτη πιο πολύ προτιμούσα το drop που ξεκινούσε από την άκρη της οθόνης.

Το καλύτερο θα ήταν να είχαν βάλει ένα πιο δυνατό επεξεργαστή γιατί ο Snapdragon 720 είναι πιο αδύναμος ειδικά στον τομέα των γραφικών από τον mediatek G90T που έχει το Note 8 Pro.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Redmi [Ειδήσεις, Δοκιμές, Νέα μοντέλα, Συγκριτικά]

Στην acs; Τι θα κερδίσω, θα με αποφύγουν απαντώντας μου "φόρτο εργασίας" και γειά σας. Το κουφό πάντως να μου ρθει αυθημερόν από Καρδίτσα στο Περιστέρι η θήκη και το κινητό που έχει κοινή έδρα αποστολής - παραλαβής να χει κολλήσει, με ξεπερνά, αθάνατη Ελλαδίτσα. Θα το κάνω Σωκράτη και σ ευχαριστώ για την απάντηση.

Καταρχήν,ελπίζω τώρα που γράφω,να έχεις ήδη παραλάβει την κινητάρα και να την επεξεργάζεσαι.
Το mail που σου είπα να στείλεις,δεν το κάνεις γιατί περιμένεις να δώσουν λύση αλλά γιατί δεν θα χάνεις τον χρόνο σου σε τηλέφωνα αλλά και επειδή δεν ξέρεις ποτέ αν θα σου φανεί χρήσιμο σε περίπτωση πχ απώλειας του δέματος.

Κολλημενη η αποστολη δυστυχως.