Redmi [Δοκιμές, Συγκριτικά, Updates]

Re: Redmi [Ειδήσεις, Δοκιμές, Νέα μοντέλα, Συγκριτικά]

Να κάνω μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος , στο Note 8 Pro δεν λειτουργούν τα θέματα με χώρα Ελλάδα (μόλις πάω να ανοίξω το App μου βγάζει μήνυμα "δεν υποστηρίζεται στην χώρα σας") και μόνο αν βάλω πχ Ινδία ανοίγει.

Στο Redmi 7 όμως της γυναίκας μου με χώρα Ελλάδα ανοίγει κανονικά.

Απάντηση: Re: Redmi [Ειδήσεις, Δοκιμές, Νέα μοντέλα, Συγκριτικά]

Να κάνω μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος , στο Note 8 Pro δεν λειτουργούν τα θέματα με χώρα Ελλάδα (μόλις πάω να ανοίξω το App μου βγάζει μήνυμα "δεν υποστηρίζεται στην χώρα σας") και μόνο αν βάλω πχ Ινδία ανοίγει.

Στο Redmi 7 όμως της γυναίκας μου με χώρα Ελλάδα ανοίγει κανονικά.
Το ίδιο συνέβαινε και στο Mi9t Στην αρχή δεν είχε theme store για Ελλαδα και έπρεπε να βάλεις άλλη χώρα.
Μετα από κάποια αναβάθμιση μπήκε και η χώρα μας.
Συνεπώς περίμενε αναβάθμιση που θα το φτιάξει

Αυτό φαντάστηκα και εγώ Ανδρέα αλλά είναι εδώ και 1-2 μήνες έτσι.

Στο μεταξύ ακόμη να πάρω Android 10.

Προχθές πήρε ο γιος μου στο Honor 8X και με δούλευε μετά.:flipout:

Το nova launcher τον έκανα κι αγορά το prime, με βόλεψε σε απίστευτο βαθμό, ευχαριστώ Σωκράτη.

Αυτό φαντάστηκα και εγώ Ανδρέα αλλά είναι εδώ και 1-2 μήνες έτσι.

Στο μεταξύ ακόμη να πάρω Android 10.

Προχθές πήρε ο γιος μου στο Honor 8X και με δούλευε μετά.:flipout:
Τώρα θυμήθηκα ότι έχουμε ίδιο αυτοκίνητο ( περίπου δηλαδή αφού εγώ έχω τα hach όχι το fast)
Αυτό το note 8 το έχεις δοκιμάσει αν δουλεύει σωστά με Android auto;
Εγώ σε SD 730 miui με androod 9 και 10 είχα θέμα με disconnections (πολύ ενοχλητικό ειδικά όταν έχεις σε λειτουργία Google maps)

Το nova launcher τον έκανα κι αγορά το prime, με βόλεψε σε απίστευτο βαθμό, ευχαριστώ Σωκράτη.

Τίποτα.Άλλως τε,γι'αυτό είναι τα forums.
Πολύ χάρηκα που σε βοήθησα.Ελπίζω τώρα να χαρείς περισσότερο το κινητό σου.

Re: Απάντηση: Re: Redmi [Ειδήσεις, Δοκιμές, Νέα μοντέλα, Συγκριτικά]

Τώρα θυμήθηκα ότι έχουμε ίδιο αυτοκίνητο ( περίπου δηλαδή αφού εγώ έχω τα hach όχι το fast)
Αυτό το note 8 το έχεις δοκιμάσει αν δουλεύει σωστά με Android auto;
Εγώ σε SD 730 miui με androod 9 και 10 είχα θέμα με disconnections (πολύ ενοχλητικό ειδικά όταν έχεις σε λειτουργία Google maps)

Παλιότερα είχα πάει να το κατεβάσω αλλά μου έλεγε στο play store ότι δεν υποστηρίζει Ελλάδα.

Αν μπορώ τώρα να το κατεβάσω να το δοκιμάσω και θα σου πω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Redmi [Ειδήσεις, Δοκιμές, Νέα μοντέλα, Συγκριτικά]

Παλιότερα είχα πάει να το κατεβάσω αλλά μου έλεγε στο play store ότι δεν υποστηρίζει Ελλάδα.

Αν μπορώ τώρα να το κατεβάσω να το δοκιμάσω και θα σου πω.
Δεν μπορείς να το κατεβάσεις γιατί ακόμα δεν υποστηρίζεται επίσημα στην χώρα μας.
Το κατεβάζεις από το παρακάτω λινκ.
https://auto.myzone.gr/
Διαλέγεις το τύπου εφαρμογής ανάλογα με την συσκευή σου.
Από εκεί και μετά σου έρχονται κανονικά τα updates για την εφαρμογή από το play

Να δούμε πότε θα βγει global για k30 pro σειρά ήλπιζα έως τέλη Απριλίου να βγουν αλλά να δούμε αν με Μάιο έχουμε εξελίξεις.

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

Απάντηση: Redmi [Ειδήσεις, Δοκιμές, Νέα μοντέλα, Συγκριτικά]

Και εγώ αυτό περιμένω είναι το μόνο κινητό με σούπερ χαρακτηριστικά που μπορεί να με αναγκάσει να κάνω την υπέρβαση οικονομικά αν και έχω κάποιες επιφυλάξεις για να πάρω τόσο νωρίς 5g κινητό.

Πρώτες πληροφορίες για την τιμολόγηση σε Ευρώπη κάνουν λόγο για 649/749 ευρώ αντίστοιχα για 6/128 - 8/256 έκδοση.
https://m.gsmarena.com/xiaomi_pocophone_f2_pro_price_in_europe_leaks-news-42969.php

Οι τιμές αφορούν σε Πορτογαλία άρα παίζει παίζει κάνα 30-50 ευρώ λιγότερα σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες που έχουν χαμηλότερο συντελεστή ΦΠΑ.

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

Πάει λοιπόν και αυτό σαν επιλογή.
Καλά ήταν τα 500+ ευρώ για κινητά που στην ουσία δεν έχουν το κάτι παραπάνω.
Με το Note 8 Pro στην αγορά δεν δικαιολογούν οι εταιρίες τα λεφτά που ζητάνε από τα κινητά.

Δυστυχώς οι τιμές σκαρφαλωσαν υπερβολικά.
Ήλπιζα έως 600 maximum για 8-256 αλλά στα 750 δεν υπάρχει περίπτωση.

Μονο με τιμολόγιο σώζεται κάπως το πράγμα πλέον διαφορετικα αν δεν πέσουν 150-200 ευρώ μέσα στο καλοκαίρι δεν υπάρχει περίπτωση τιμηθεί.

Και κάτσε να δούμε μην μας επιφυλάξει επιπλέον αρνητικά όπως πχ απουσία dual sim support η και έλλειψη 5g που ακούγονται φήμες.

Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk

Το 2020 απορώ τι όνειρο είδαν και βγάζουν single sim τηλέφωνα.
Το 5G ακόμη δεν μας απασχολεί και είναι και σε αρχικό μην πω πειραματικό στάδιο ακόμη όσον αφορά τα δίκτυα.

Τουλάχιστον αν δεν είναι 5g έπρεπε χαμηλότερη τιμολόγηση κάνουν αφού δεξιά αριστερά παπαγαλιζουν ότι εξαιτίας αυτού το τιμολογουν πολύ παραπάνω φέτος ελεο Qualcomm.

Εδώ θα είμαστε θα δείξει πιστεύω μέσα στο μήνα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, λογικά θα πρέπει ανακοινωθεί επίσημα η global κυκλοφορία.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Πάντως έχει γίνει ένα χαμός από νέα μοντέλα, τα μισά έχουν το 9 και τα άλλα μισά το 10.

Πάντως είναι η μονη πρότασή free από τρύπες, notch έως τώρα.
Ενας από τους βασικούς λόγους τη σκέφτομαι και ο δεύτερος η flat οθόνη, καλή χρυσή curved edge οθόνες άλλων συσκευών, αλλά έχουν πολλά μειονέκτημάτα.

Τώρα αν καταφέρει να τα σκατωσει με τον έναν ή άλλον τρόπο η xiaomi με k30 pro σειρά μένει να φανεί.

Πάντως είναι η μονη πρότασή free από τρύπες, notch έως τώρα.
Ενας από τους βασικούς λόγους τη σκέφτομαι και ο δεύτερος η flat οθόνη, καλή χρυσή curved edge οθόνες άλλων συσκευών, αλλά έχουν πολλά μειονέκτημάτα.

Τώρα αν καταφέρει να τα σκατωσει με τον έναν ή άλλον τρόπο η xiaomi με k30 pro σειρά μένει να φανεί.

Ναι μεν free από τρύπες αλλά αν η κάμερα βγάζει φωτογραφίες σαν το K20 τότε καλύτερα να μην έχει καθόλου μπροστινή κάμερα..