Redmi [Δοκιμές, Συγκριτικά, Updates]

Re: Redmi [Ειδήσεις, Δοκιμές, Νέα μοντέλα, Συγκριτικά]

Redmi Note 8 Pro: Ξεπερνάει σε gaming επιδόσεις το Galaxy S20+...https://techblog.gr/mobile/redmi-note-8-pro-xeperna-ei-se-gaming-epido-seis-to-galaxy-s20/

ΥΓ. Δεν βλεπω netflix στο κινητο αλλα καλο ειναι να ξερουμε τι γινεται και ας μην το χρησιμοποιουμε.

Redmi Note 8 Pro: Ξεπερνάει σε gaming επιδόσεις το Galaxy S20+...https://techblog.gr/mobile/redmi-note-8-pro-xeperna-ei-se-gaming-epido-seis-to-galaxy-s20/

ΥΓ. Δεν βλεπω netflix στο κινητο αλλα καλο ειναι να ξερουμε τι γινεται και ας μην το χρησιμοποιουμε.

Για το redmi note 8 pro, (που το έχω) τα έχουμε πει, το καλύτερο VFM Κινητό στην αγορά εύκολα!!

σε σχέση με το redmi note 9 pro Κάποιο σχόλιο;

Tο Redmi 10X με τον νέο Dimensity 820 πιάνει πάνω από 400.000 πόντους στο Antutu

Πριν από λίγες ώρες γράφαμε για το νέο Redmi 10X, για το οποίο οι πληροφορίες έλεγαν ότι θα λανσαριστεί μεν με επεξεργαστή της MediaTek, αλλά τον Helio G70.

Λίγες ώρες όμως μετά την ανακοίνωση του νέου Dimensity 820, η Xiaomi αποκάλυψε ότι το 10Χ θα είναι το πρώτο κινητό με τον 820!!
Κι αν θέλετε να πάρετε μια γεύση της δυναμικής του νέου chip, να σημειώσουμε ότι αυτό κατάφερε να πετύχει 415.672 πόντους στο Antutu!

Δεν έχετε εντυπωσιαστεί ακόμα;;; Νομίζω ότι θα έπρεπε, ειδικά αν σκεφτείτε ότι πάνω από 400.000 πόντους πετύχαινε ο κορυφαίος (το 2019) SD 855!

O Dimensity 820b είναι κατασκευής στα 7nm με οχτώ πυρήνες, διαθέτει την τελευταία APU3.0 της MediaTek και φυσικά υποστηρίζει 5G.
Το νέο αυτό chipset έχει 4 πυρήνες Cortex A-76 στα 2,6GHz και άλλους 4 Cortex A55 στα 2GHz, ενώ για τα γραφικά αναλαμβάνει η Mali-G57.

Απάντηση: Redmi [Ειδήσεις, Δοκιμές, Νέα μοντέλα, Συγκριτικά]

Είναι λίγο περίεργη η κατάσταση με την xiaomi και τους mediatek, από την μια οι τελευταίοι επεξεργαστές είναι αξιόλογοι, κι από την άλλη χθες (ή προχθές) ανακοίνωσαν ότι επειδή δεν την παλεύουν σταματάνε τις developer roms για το note 8 pro. Για όσους δεν πειράζουν τα κινητά τους ίσως (ίσως επαναλαμβάνω) να είναι αδιάφορο, αλλά δεν θα ήθελα να πάρω κινητό και να πέσω (ουσιαστικά) σε EDL στον 1 χρόνο...

Σήμερα πήρα Android 10 , ανάμεσα στα υπόλοιπα έφτιαξε και το Netflix και δείχνει πλέον HD.

Πολύ πρόβλημα η Xiaomi αυτό το καιρό διότι:

το redmi note 8 pro το πιο vfm αυτή τη στιγμή αλλά παλαιότερο μοντέλο
το redmi note 9 pro αφενός δεν έχει έρθει αφετέρου δεν πείθει με διάφορα ψιλοθεματάκια πχ σε κάμερα, εξωτερική όψη (λίγο κινεζιά) οθόνη
το Redmi 10X φοβερό αλλά ακριβό
το poco f2 επίσης πολύ καλό αλλά τσιμπημένο και υψηλή κατηγορία τιμής

γενικά αναμείνατε στο ακουστικό σας κατ εμέ!

Στα 200-300 ευρώ οι επιλογές αυτές την στιγμή πλην Redmi/Xiaomi είναι μηδαμινές.

Samsung σειρά Α -> κινητά με μόνο πλεονέκτημα την οθόνη , σε επεξεργαστές και κάμερες μάπα (μόνη εξαίρεση το Α71 που όμως έχει 449 ευρώ επίσημη τιμή).
Huawei/Honor -> Τα νέα μοντέλα όπως το P40 lite αν και αξιόλογα σε αρκετούς τομείς δεν έχουν Google Services οπότε μπλέκεις με τα apps
Realme -> Έχει καβαλήσει το καλάμι στις τιμές , ακούγεται ότι το 6 Pro θα κυκλοφορήσει στα 369 ευρω!

Κάτι TCL κτλ κάτι πάνε να κάνουν αλλά συνολικά δεν πείθουν.

Με αυτά και με αυτά η Xiaomi με το Note 8 Pro , 9S , mi note 10 lite και το 9Τ είναι σχεδόν μονόδρομος μέχρι τα 350 ευρώ.

και είχα βρει μια φοβερή προσφορά με το redmi note 9 pro αλλά δεν την πήρα!

Οι τιμές πέφτουν συνέχεια. Σε κάνα μήνα το Note 9 pro 128 GB λογικά θα έχει γύρω στα 250 στο skroutz , μπορεί και πιο κάτω.

Απάντηση: Redmi [Ειδήσεις, Δοκιμές, Νέα μοντέλα, Συγκριτικά]

Θα συμφωνήσω ότι μέχρι τα 400 ευρώ αυτή τη στιγμή η xiaomi είναι μονόδρομος.
Το note 8 pro είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο vfm, σειρά 9 δεν μου αρέσει καθόλου πολύ ογκώδη και βαριά κινητά.
Και έχω θέλω να αλλάξω το note 8 που έχω και ενώ ήμουν έτοιμος για το Note 8 Pro θα κάνω λίγο υπομονή ακόμη.

Και το Realme 6S φαίνεται καλή επιλογή αν όντως κυκλοφορήσει στα 199 ευρώ με μειονέκτημα το ότι η οθόνη δεν είναι τόσο φωτεινή όσο στα redmi αλλά με πλεονέκτημα ότι είναι στα 90 Hz.

Και το mi note 10 lite που μόλις κυκλοφόρησε αξίζει αν πέσει γύρω στα 300 ευρώ.

Στα 200-300 ευρώ οι επιλογές αυτές την στιγμή πλην Redmi/Xiaomi είναι μηδαμινές.

Samsung σειρά Α -> κινητά με μόνο πλεονέκτημα την οθόνη , σε επεξεργαστές και κάμερες μάπα (μόνη εξαίρεση το Α71 που όμως έχει 449 ευρώ επίσημη τιμή).
Huawei/Honor -> Τα νέα μοντέλα όπως το P40 lite αν και αξιόλογα σε αρκετούς τομείς δεν έχουν Google Services οπότε μπλέκεις με τα apps
Realme -> Έχει καβαλήσει το καλάμι στις τιμές , ακούγεται ότι το 6 Pro θα κυκλοφορήσει στα 369 ευρω!

Κάτι TCL κτλ κάτι πάνε να κάνουν αλλά συνολικά δεν πείθουν.

Με αυτά και με αυτά η Xiaomi με το Note 8 Pro , 9S , mi note 10 lite και το 9Τ είναι σχεδόν μονόδρομος μέχρι τα 350 ευρώ.

Σωστός μόνη παρατήρηση ότι στη Huawei βρίσκεις και παλιότερα μοντέλα ή κάποια καινούρια με gοοgle services αξιόλογα π.χ. αυτό https://www.skroutz.gr/s/20906687/Huawei-Nova-5T-6GB-128GB-Midsummer-Purple.html που είναι πάρα πολύ καλή και ποιοτική συσκευή.
Μέχρι τα 300 ευρώ πράγματι υπάρχουν λίγες καλές επιλογές πέρα από την Xiaomi, στα 300+ βρίσκεις πολλά καλά. π.χ. και αυτό της lg με snapdragon 855, τρομερή κατασκευή και κάμερες με σταθεροποίηση και τρομερό βίντεο.
https://www.skroutz.gr/s/19283100/LG-G8S-ThinQ-128GB-Aurora-Black.html

Υ.Γ. Για μένα το μεγάλο πρόβλημα στην Xiaomi είναι το MIUI που έχει, δεν μου αρέσει καθόλου βρε παιδί μου, έχοντας και ένα Huawei κινητό, μου αρέσει πολύ περισσότερο το Emui, πολύ πιο προσεγμένο, κατά την γνώμη μου τουλάχιστον, δυστυχώς βέβαια τα νέα P40 χωρίς Google δεν πάνε πουθενά, αλλιώς θα ήταν μονόδρομος για μένα στα χρήματά τους.

το MIUI το συνηθίζεις!!!! τώρα δεν μπορώ χωρίς το MIUI !

το MIUI το συνηθίζεις!!!! τώρα δεν μπορώ χωρίς το MIUI !

Επειδή έχω και τα 2 κινητά παράλληλα (Xiaomi Και huawei) με δυσκολεύει αρκετά το Miui στο note 8 pro, προφανώς συνήθεια και γούστα είναι αυτά, απλά για μένα είναι σημαντικό αρνητικό αν ξαναπάρω xiaomi κινητό κάποια στιγμή.

Παιδιά μετά την τελευταία αναβάθμιση και στο Α80 της δουλιάς μου και στο κινητό της γυναίκας αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, όταν τελειώνω μία κλήση και απομακρύνω το τηλέφωνο απ τ αυτί μου η οθόνη είναι μαύρη και ό,τι και να κάνω δεν ανοίγει να τερματίσω την κλήση, καταλαβαίνω μάλιστα ότι είναι ακόμα ανοιχτό αφού ακούω ομιλία της άλλης γραμμής μέχρι να κλείσει κι αυτή, γιατί γίνεται αυτό; Υπάρχει κάποια λύση;

Σαν bug του λογισμικου ακουγεται. Μπορεις να επικοινωνησεις με το σερβις της Samsung μηπως εχουν καποια λυση ή να δοκιμασεις αφου κανεις back up οτι εχει μεσα να κανεις επαναφορα στις αρχικες ρυθμισεις.

Σαν bug του λογισμικου ακουγεται. Μπορεις να επικοινωνησεις με το σερβις της Samsung μηπως εχουν καποια λυση ή να δοκιμασεις αφου κανεις back up οτι εχει μεσα να κανεις επαναφορα στις αρχικες ρυθμισεις.

Samsung; Τι σχέση έχει αυτή; Μήπως μπερδεύτηκες;