Rega Planar vs Technics SL-1200 MKII

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Rega Planar vs Technics SL-1200 MKII

Μιλάμε για ένα project που έχει 40 χρόνια ζωής και ακόμα παίζει στα ίσια τον ανταγωνισμό και τον κερδίζει! Δεν σας λέει κάτι αυτό? Εκτός του LINN SONDEK δεν ξέρω να υπάρχει κάτι ανάλογο! Αλλά και να υπάρχει σίγουρα θα υπογραμίζει την άποψη της ΙΣΧΥΟΣ του όποιου σχεδίου που εξακολουθεί να παράγεται και να ανταγωνίζεται με επιτυχία και στο παρόν!

Ένα project που ήταν φτιαγμένο για να παίζει σε club, όχι σε σπίτια.

Πού κερδίζει τον ανταγωνισμό;
Κάνε συγκρίσεις εσύ ο ίδιος, με την ίδια κεφαλή, στο ίδιο σύστημα, όπως έκανε ο Έκτορας.

Όλα τ' άλλα τ' ακούω βερεσέ.

Αναφέρομαι σε μαμίσια μηχανήματα!

Ούτε για πλάκα.

Μανίσιο δεν τρώει το planar 2, όχι τα planar 3 και 5 που είναι αλλού κατασκευαστικά και έχουν πολύ ανώτερους βραχίονες...

Το SL-1200 παρουσιάστηκε σαν δεύτερο μοντέλλο στην γκάμα της TECHNICS. To πρώτο το SL-1000 ήταν πολύ ακριβότερο και βαρύτερο και συνοδεύτηκε με διθυραμβικές κριτικές. Σαν δεύτερο λοιπόν στην σειρά το SL-1200 ήταν για οικιακή χρήση και ανταγωνιζόταν άλλα εξαιρετικά της εποχής του για οικιακή χρήση όπως το DUAL 701, (direct drive), το LINN SONDEK, το MICRO SEIKI κ.α..

Καλά αν είναι να συγκρίνουμε mk με sondek & seiki κ να θεωρούμε ότι βγαίνει καλύτερο.....

"Δεν περιγράφω άλλο" είχε πει ένας γνωστός...

Τα δοκίμασες τότε εσύ ο ίδιος;

Γιατί ειδικά στα 70ς που δεν είχαμε Internet, η παραπληροφόρηση έδινε κι έπαιρνε. Όσα λες είναι εικασίες.

To Funk V το ζαχαρώνω και εγώ btw...
Βέβαια δεν έχει καμία σχέση σε τιμή με το Rega Planar 3. Παίζει στην διπλάσια τιμή πρακτικά. Για να μην πω και παραπάνω.

Btw Hellenic μιλάς για 0.75 με τη βούρτσα ή χωρίς;
Γιατί με τη βούρτσα, με τέτοιο βάρος και με βραχίωνα με τόσο μικρή μάζα θα φτερνίζεται ο γείτονας και η κεφαλή θα χορεύει καρτσιλαμά πάνω στο δίσκο...

Btw Hellenic μιλάς για 0.75 με τη βούρτσα ή χωρίς;
Γιατί με τη βούρτσα, με τέτοιο βάρος και με βραχίωνα με τόσο μικρή μάζα θα φτερνίζεται ο γείτονας και η κεφαλή θα χορεύει καρτσιλαμά πάνω στο δίσκο...

Xώρια που στα μικρά βάρη ανάγνωσης, ακούς πιο πολύ το θόρυβο επιφανείας, παρά τα αυλάκια του δίσκου...

Το βάρος είναι 0,75 χωρίς το βουρτσάκι! Κανένα ακουστό πρόβλημα ανάγνωσης!

βάλε έναν test record, ίσα ίσα για να βεβαιωθείς.

Κι εγώ είχα αρύθμιστη κεφαλή ένα διάστημα (είχε πειράξει η μάνα μου το αντίβαρο όταν καθάριζε) και δεν άκουγα τίποτα περίεργο.

Έρχεται μια μέρα ο Παναγιωτίδης λοιπόν:

"Ρε εδώ έχεις τρελό mistracking!"
"Μα δεν ακούω τίποτα περίεργο!"

Βάζουμε τον test record και... καταστροφή!
Αλλού γι' αλλού βάρος ανάγνωσης και antiskating...

ΠΦΦΦΦ πικαπ

παρτε κανενα cdplayer υπερ-μηχανημα απο τον κο θηριωδια ρεεεεεεεεεεεε

(καλοκαιρι ειναι, πριν τις διακοπες, μην το διαγραψετε):flipout:

(κος θηριωδιας = ερωτομουσικος)

ΠΦΦΦΦ πικαπ

παρτε κανενα cdplayer υπερ-μηχανημα απο τον κο θηριωδια ρεεεεεεεεεεεε

(καλοκαιρι ειναι, πριν τις διακοπες, μην το διαγραψετε):flipout:

Κανόνισε εσύ, μη σε μαρτυρήσω τώρα! :flipout:

Αλλά ετοιμάζεσαι για υπερμηχάνημα, οπότε δεν έχεις ανάγκη...

Κανόνισε εσύ, μη σε μαρτυρήσω τώρα! :flipout:

Αλλά ετοιμάζεσαι για υπερμηχάνημα, οπότε δεν έχεις ανάγκη...

πουλα το πικαπακι σου που ειναι για κλαματα (ΣΕ ΜΕΝΑ):flipout:

(χωρις πλακα το "ΣΕ ΜΕΝΑ")

Last edited:
ωραια ο τυπος το θεωρει το ιδιο σεξυ με τα Basis, SME, VPI και Oracle Delphi, ειμαι περιεργος να δω πως ειναι η γυναικα του.

ωραια ο τυπος το θεωρει το ιδιο σεξυ με τα Basis, SME, VPI και Oracle Delphi, ειμαι περιεργος να δω πως ειναι η γυναικα του.

:BDGBGDB55::flipout:

καλα, και σενα σου αρεσουν οι... πορτες (και οχι μονο σενα αλλα και του παραπανω)

Status
Not open for further replies.