Rega RP10

Re: Απάντηση: Re: Rega RP10

θα το κανω δωρο στον πατερα μου ,εχει τις κουτιλες τα καυσοξυλα τα harbeth και θα του φερω το καφασι με τον βραχιονα:D:D

Παρεπιπτοντως δεν ειναι κακο να εχεις περισσοτερους απο ενα πατερα ,...παιδι μου!

Για το πικαπ δεν ξερω,οταν ελθει η ωρα θα το ακουσουμε.Για την Apheta , θα προσπερνουσα.Την ακουσα 3-4 φορες και για τα λεφτα για μενα υπαρχουν καλυτερες κεφαλες.

Πραγματικό κομψοτέχνημα, τί κρίμα να μήν υπάρχει αντιπρόσωπο εδώ ωστε να μπορούμε να το θαυμάσουμς και να το ακούσουμε απο κοντά..

Δεν εχω δει κατι για την τιμη του 10 αλλα αν το 8 ειναι τοσα οσο λεει στο ριβιου μαλλον θα ειναι πιο πανω.

Μόνο μη βλέπετε τιμές από γερμανικά sites, έχουν μια τάση να τα κοπανάνε πολύ τα Rega (μάλλον για να σπρώχνουν τα δικά τους)...

Μόνο μη βλέπετε τιμές από γερμανικά sites, έχουν μια τάση να τα κοπανάνε πολύ τα Rega (μάλλον για να σπρώχνουν τα δικά τους)...

Και στις ΗΠΑ γίνεται αυτό και παντού. Λογικό είναι να προωθούν τα δικά τους βάζοντας δασμούς στα εισαγόμενα.

Εδώ μιλάμε όμως για εντός ΕΕ.

Όταν είχα πάρει το P5, μου είχε βγει 900 καινούργιο, ενώ στη Γερμανία η καλύτερη τιμή ήταν 1200. Βέβαια, ο συγχωρεμένος ο Ζωδιάτης έκανε φοβερές τιμές γενικά.

Κοιτάζω για πικάπ κι επειδή είδα ότι τα Rega χαίρουν ιδαίτερης εκτίμησης, αν κατάλαβα σωστά πλέον δεν υπάρχει αντιπρόσωπος-εισαγωγέας στην Ελλάδα; Μετά σκέφτομαι τα Pro-Ject, απλά επειδή έχουν εκπροσώπηση.