Πολλά μπράβο!Έχω την εντύπωση ότι η καρυδιά είναι λίγο πιο ανοιχτόχρωμη και υπέθετα ότι είναι οξιά. Ειλικρινά δεν ξέρω. Τα βρήκα πεταμένα έξω από ξυλουργείο.
Παράλειψη που δεν το ανέφερα παραπάνω (νόμιζα ότι το έγραψα) αλλά ναι έκοψα μια επιφάνεια 3αρι κόντρα πλακέ το οποίο κόλλησα και κάρφωσα με το καρφωτικο κάτω από την επιφάνεια του τραπεζιού για αυτόν τον λόγο, για να μην ανοίξει κάποια στιγμή.
Επίσης δεν ανέφερα και τις διαστάσεις του τραπεζιού: 58cm μήκος, 52cm πλάτος και 46cm ύψος.
Αφαίρεσε μια λωρίδα 5 χιλιοστά από όλη την επιφάνεια και θα ξαναεχεις γωνία ξανά!
Σ' ευχαριστώ πολύ.τι τυχερος που εισαι!
το τελευταιο το εχω κι εγω και μην βρισκοντας μπαταρια, του πεταξα απο μεσα τα τελειωμενα στοιχεια και το συνεδεσα με τροφοδοτικο απο πισι στα 12βολτ και δουλευει μια χαρα.
το εχω στο παγκο μου και εχει εξαιρετικο πιασιμο και ζυγισμα και με δυναμη τωρα πια μεταξυ 12βολτου και 18 βολτου (προς το 18βολτο περισσοτερο)
δεν ειναι κρουστικο αλλά ειναι εξαιρετικο!
παρε και τις δυο σεγες απο πρακτικερ και εισαι κομπλε!
υγ
να θυμασαι ,ποτέ δεν αφηνουμε την μπαταρια πανω στο εργαλειο οταν δεν το χρησιμοποιουμε, για να την εχουμε αρκετα χρονια
όπως;Μπορείς με λίγες επεμβάσεις στο παλαιό εργαλείο της Parkside Σωκράτη να το μετατρέψεις να παίρνει τις νέες 12V μπαταρίες.
Η δίψα υπάρχει και αν υπάρχει κάποιο βίντεο για το "how to",ευχαρίστως να το δοκιμάσω.Διακρίνω μια δίψα για μάθηση Σωκράτη ...γι αυτό πήρα το θάρρος...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.