Returned from the dead...

Τι είπες τώρα!!!
Για δώσε περισσότερες πληροφορίες για το εργαλείο!

Ενός ίππου μοτέρ , ο δίσκος ανεβοκατεβαινει . Το μπλε προστατευτικό βγαίνει και μπαίνει και εκει ο φραχτης για την πλάνη .
Γενικα σαν παγκοπριονο δεν εχει πολλες δυνατότητες (πιο πολυ για να "σκιζει" μεγαλα δοκαρια) αλλα η πλάνη γ@μει..

Εξαιρετική δουλειά φίλε μου μπράβο.
Σαν καινούριο και με βιομηχανικό design!
Καλοδούλευτο!

Φίλε Ηλία γιά ακόμα μιά φορά μπράβο,ωραίο μηχάνημα,από τά παλιά καί καλά

Λες και το βλέπεις στη βιτρίνα του μαγαζιού!!!!!

Οπως τα λες , χάνει απο την φωτο . :-)

Εξαιρετική δουλειά φίλε μου μπράβο.
Σαν καινούριο και με βιομηχανικό design!
Καλοδούλευτο!

Δυστυχώς δεν ειναι δικο μου Νικόλα...ακόμα..χαχαχα...

Φίλε Ηλία γιά ακόμα μιά φορά μπράβο,ωραίο μηχάνημα,από τά παλιά καί καλά

Εκει ειναι η αξία του ακριβώς Δημήτρη , στην ιδιαιτερότητα του και την ηλικία του . :-)
Ηλία απίστευτο! Έχεις φωτό του πριν την ανακατασκευή?

Νίκο όχι , έχω ενα μια κακή σχέση γενικώς με την φωτογραφία.. Θα κοιτάξω μήπως εχει καμία ο φίλος που το είχε παρατημενο . :-)

Ηλία μ´ αυτό το μηχάνημα κι ένα αλυσοπρίονο δεν αγοράζεις ποτέ ξυλεία... :worshippy:

Πάρτο να πάει στο καλό... Μ´ έσκασες. :flipout:

Ηλία μ´ αυτό το μηχάνημα κι ένα αλυσοπρίονο δεν αγοράζεις ποτέ ξυλεία... :worshippy:

Πάρτο να πάει στο καλό... Μ´ έσκασες. :flipout:

Αχαχαχαχα...γονατησα πάλι :-)

Ειναι ερωτας το restoring παλαιων μηχανηματων, σου μιλανε και εσυ καταλαβαινεις τι θελουν να πουν, τι κατασκευαστηκαν να κανουν, και πως το κανουν. Το να τα φερνεις σε κατασταση ισως και καλυτερη απο την αρχικη τους, ειναι ενας φορος τιμης σε ανθρωπους, ιδεες και συναισθηματα μιας αλλης εποχης, πιο φιλοτιμης και αγνης.

Ειναι ερωτας το restoring παλαιων μηχανηματων, σου μιλανε και εσυ καταλαβαινεις τι θελουν να πουν, τι κατασκευαστηκαν να κανουν, και πως το κανουν. Το να τα φερνεις σε κατασταση ισως και καλυτερη απο την αρχικη τους, ειναι ενας φορος τιμης σε ανθρωπους, ιδεες και συναισθηματα μιας αλλης εποχης, πιο φιλοτιμης και αγνης.
Ακρως ποιητικό αλλα ειναι ακριβώς αυτο που αντιπροσωπεύει το restoring ! :-)

Σήμερα είπα να ασχοληθώ με μια LG22" που σώθηκε από τον κάδο.
Το πρόβλημα εντοπίστηκε στο τροφοδοτικό και σε μια από τις λάμπες και έτσι ξεκίνησε η επέμβαση...

20160219_224224_zpsjf3nusph.jpg
[/URL][/IMG]
εδώ έχουν φύγει τα καπάκια και τα πρώτα πλαϊνά,

20160219_224227_zpsezihzqjv.jpg
[/URL][/IMG]
πάει το πρώτο τζάμι,

20160219_224544_zpsfvjrytdk.jpg
[/URL][/IMG]
μετά περνάμε τα φίλτρα και φτάνουμε στο τελευταίο κρύσταλλο,

20160219_225719_zpshe4r3rcp.jpg
[/URL][/IMG]
όπου και έχουμε πρόσβασει στις λάμπες,μετά τα συναρμολογούμαι αντίστροφα και

20160219_231735_zpsiam5h48d.jpg
[/URL][/IMG]
βλέπουμε το αποτέλεσμα.-bye-

Πολύ καλά έκανες και την επανέφερες.
Πόσο εξοπλισμό βλέπω καθημερινά να πετιέται μόνο και μόνο επειδή κανείς δεν ασχολείτε και τελικά δίνουν μια δικαιολογία "δεν συμφέρει".

Μπράβο Μάκη, respect...... :grinning-smiley-043 :firstprize:(.....ειδικά επειδή εγώ προσωπικά με τον συγκεκριμένο τομέα δεν το έχω καθόλου....:damnyou: :bigcry:)

Ωραίος ο Μάκης.

Πραγματικά πλέον συμφέρει να αλλάξεις οθόνη παρά να την επισκευάσεις. Ωστόσο αν πιάνουν τα χέρια σου τότε μία τελευταία δοκιμή αξίζει!

Σας ευχαριστώ
να πώ οτι το κόστος σε μένα ήταν σχεδόν 0 γιατί είχα ανταλλακτικά αλλά,σαν κόστος επισκευής σε πελάτη είναι 40 με 50 τη στιγμή που η οθόνη έχει νομίζω 110 .
Οπότε αναλόγως την βλάβη είναι και το αν συμφέρει.

Στην αποθηκη στο γραφειο βρηκα ενα GSB 13RE πανω που σκεφτομουν να αγορασω ενα.

Μπηκε στο ρευμα και δεν εκανε κιχ.

Ανοιχθηκε λοιπον και βρεθηκε πως ο διακοπτης δινει κανονικα ρευμα αλλα το μοτερ δεν γυρναει.
Εβγαλα τις ψυκτρες και η μια ηταν καινουργια ενω η αλλη εντελως φαγωμενη.

Σε αυτο χρειαζομαι ολο το δαχτυλιδι η μονο ψυκτρες?
DSC_2375.jpg

Και που θα τις βρω πιο ευκολα???

Καρβουνακια λεγονται στη καθομηλουμενη και θα βρεις σιγουρα σε καταστηματα με ανταλλακτικα ηλεκτρικων συσκευων.
Επισης σε καταστημα που κανει σερβις ηλεκτρικων εργαλειων.
Παρτο οπως ειναι για δειγμα ή βγαλε ενα καρβουνακι μονο. Συνηθως εχουν ενα ελασμα που τα συγκρατει πσνω στη βαση. Το καρβουνακι επισης συνηθως ειναι με ενα ελατηριο και ενα ελασμα κολλημενο πανω του.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://www.mikra.gr/index.php?cPath=1012_2295

Το δαχτυλιδι επιτελει εργο επιλογης φορας περιστροφης.