Returned from the dead...

Απάντηση: Re: Returned from the dead...

Ειχα εδω και λιγες μερες που αφησε πνευμα το πιστολη θερμου αερα, αφου το ανοιξα και μετρησα με το πολυμετρο την θερμικη ασφαλεια βρηκα των ενοχο, μου πηρε 2 ωρες να την αλλαξω γιατι ηταν η αντιστασης διπλα και δεν ηθελα να κοψω καταλαθος το συρμα τους.

Πλεον ξανα αναστηθηκε :music-smiley-005:

Attachments

• IMG_20161230_140527.jpg
    IMG_20161230_140527.jpg
    119.9 KB · Views: 286
  • IMG_20161229_133437.jpg
    IMG_20161229_133437.jpg
    99.7 KB · Views: 287
  • IMG_20161230_140537.jpg
    IMG_20161230_140537.jpg
    109 KB · Views: 290
Σταυρο :grinning-smiley-043

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Έχω αρκετά χρόνια, γύρο στα 10, ένα φυσητήρα Bomman που μου είχε χαρίσει ένας φίλος, αγορά τότε από το πράκτικερ.
Μετά από πολλές χρήσεις, πεσίματα κλπ κόπηκε εσωτερικά το καλώδιο κοντά στον φυσητήρα και δεν δούλευε. Τον άνοιξα και αφού τον καθάρισα εσωτερικά, έκοψα το καλώδιο μέχρι εκεί που είχε κοπεί και τον επισκεύασα.
Έλα ντε που είχε κοπεί και κοντά στο φις οπότε άλλαξα μια και καλή το καλώδιο...

Τωρα το ειδα Παναγιωτη.
Ωραια δουλεια!!!:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Τωρα το ειδα Παναγιωτη.
Ωραια δουλεια!!!:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Σε ευχαριστώ Πάνο, είπαμε "Η χαρά της επιτυχημένης επισκευής είναι ανεκτίμητη"

Ωραιος ο μαστορας.
Δεν μας λες τι αεροπιστολο ειναι, parkside?

Ναι parkside ειναι το εχω απο το 2014 και προχθες μου εβγαλε αυτο το μικρο προβλημα.

Οπως λεει και ο panava Η χαρα της επιτυχημενης επισκευης ειναι ανεκτιμητη.

Ετσι είναι συνάδελφοι,η χαρά τής επισκευής είναι ανεκτίμητη,μπράβο στούς μάστορες πού έχουν τό "επιχειρείν"

Καλησπέρα έχω μία σέγα kawasaki που χάλασε το κεντρικό ρουλεμάν. Το ρουλεμάν δεν έρχεται μόνο του αλλά μόνο μαζί με κάποιο άλλο εξάρτημα και έχει 18,60euro δεδομένου ότι η σέγα έχει καινούργια 40 (δεν είναι τπτ σοβαρό σαν σέγα) λέτε αξίζει η επισκευή η πεταμένα λεφτά;

https://www.skroutz.gr/s/2856630/Kawasaki-EJS800.html

Καλησπέρα έχω μία σέγα kawasaki που χάλασε το κεντρικό ρουλεμάν. Το ρουλεμάν δεν έρχεται μόνο του αλλά μόνο μαζί με κάποιο άλλο εξάρτημα και έχει 18,60euro δεδομένου ότι η σέγα έχει καινούργια 40 (δεν είναι τπτ σοβαρό σαν σέγα) λέτε αξίζει η επισκευή η πεταμένα λεφτά;

Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις άλλη.

Το ρουλεμαν ανα χειρας και μια βολτα στην SKF θα σε διαφωτισει.
Αν δεν κανω λαθος αποσπαται ευκολα και ειναι αυτο στο πισω μερος της.

original_175148_j2avVwFwdJD4VAT5M6I_jwGr3.jpg

To ρουλεμάν το έχω ανα χείρας (ότι έμεινε δλδ) αφού είναι needle bearing και τα αξονάκια του έφυγαν και μπλόκαραν την σέγα (εκεί το κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά).

Από την φωτογραφία που έβαλε ουσιαστικά έχει σπάσει το ρουλεμαν που είναι μέσα στο μπροστά μπροστά γρανάζι.

skf που έχει; Σπύρου Πάτση;

To ρουλεμάν το έχω ανα χείρας (ότι έμεινε δλδ) αφού είναι needle bearing και τα αξονάκια του έφυγαν και μπλόκαραν την σέγα (εκεί το κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά).

Από την φωτογραφία που έβαλε ουσιαστικά έχει σπάσει το ρουλεμαν που είναι μέσα στο μπροστά μπροστά γρανάζι.

skf που έχει; Σπύρου Πάτση;

Στην αρχή της Καβάλας (Αθηνών) στο φανάρι με Σπ.Πάτση στρίβεις δεξιά κι αμμέσως αριστερά είναι η Σερρών.
Σερρών και Ναυπλίου( ή Άργους, δεν θυμάμαι ακριβώς) γωνία αριστερά είναι ο Παναγιωτόπουλος. Εκεί θα βρείς ότι ρουλεμάν θέλεις και σε πολύ καλή τιμή.

Αν δεν έχεις ολόκληρο το ρουλεμάν στο χέρι να πάρει διαστάσεις πάρε μαζί σου την σέγα λυμένη για να μετρήσει.

ρουλεμάν skf έχει και στην Ν.Ιωνία στην Ελ. Βενιζέλου 200μ από την πλατεία το άγαλμα της μάνας προς τα φανάρια του Βλάχου, απέναντι από την εκκλησία αγ. Σπυρίδωνας....το μαγαζί το ξέρω από τότε που πήγαινα δημοτικό.....

ρουλεμάν skf έχει και στην Ν.Ιωνία στην Ελ. Βενιζέλου 200μ από την πλατεία το άγαλμα της μάνας προς τα φανάρια του Βλάχου, απέναντι από την εκκλησία αγ. Σπυρίδωνας....το μαγαζί το ξέρω από τότε που πήγαινα δημοτικό.....

Το μαγαζι το ξέρω απο τότε που γεννήθηκα...χαχαχα...
(Γειτονια μου..)

Και λέω εγώ τώρα.
Μήπως για μία σέγα που είναι ακριβώς ίδια με του lidl (απλά με λίγο διαφορετικό design) να μην τρέχει να βρει ρουλεμάν αλλά με 25 ευρώ να πάρει μία καινούρια?
Μπορεί πέραν της ζημιάς στο ρουλεμάν να έγινε και στο μοτέρ από το ζόρι.

Νικο το παλικαρι εχει ηδη δωσει 40 γιαυτη.
Αν το ρουλεμανακι του κοστιζει 5 ευρω και επειδη πιανουν τα χερια του θα την αποκαταστησει πετυχαμε τον τιτλο του νηματος.

Υπαρχει οπως θα ξερεις και εσυ αλλα και οι περισσοτεροι πολυ μεγαλη χαρα και μαστορια στο να κατεφαρεις να επισκευασεις κατι που εχεις και να μην το πεταξεις.
Μεγαλυτερη απο οτι να παρεις κατι καινουργιο.