Nektarios2015
AVClub Fanatic
- 4 March 2015
- 10,384
Μου εδωσε ενα κασονι ο πεθερος μου, καποια ειναι του μπαμπα μου. Δυο τρια πραματα εμειναν ακομη.
Μου εδωσε ενα κασονι ο πεθερος μου, καποια ειναι του μπαμπα μου. Δυο τρια πραματα εμειναν ακομη.
Disston D-8, 26β
Επισης πανω στη λαμα εχει μια τυπογραφια με εκτος των αλλων ενα αποφθεγμα αλλα δεν μπορω να διακρινω τη γραφει, κριμα.
[SPOILE
Αντι να παρω κανα 100αρικο πηρα σκουριαζμενα εργαλεια...Αυτό είναι δηλ. το λεγόμενο πανωπροίκι?!
:ADFADF1:"For Beauty, Finish and Utility this saw cannot be Excelled"
"Henry Disston"
Ρε Νεκτάριε άσε κανένα παλιό σίδερο και για τους γυφτους....![]()
![]()
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αστραποβολάει λέμε!
Έχεις αποκτήσει εξειδίκευση βλέπω, μάλλον τη γουστάρεις τρελά τη διαδικασία...![]()
Καποια τα αφηνω με την αλλοιφη γυαλισματος, καποια τα πετρελαιωσα και καποια αλλα τα ψεκασα με wd40. Αναλογα τη χρηση ή αποθηκευση. Θα τα εκθεσω καποια στιγμη αρκετα στο εργαστηριο και καποια θα μπουν διπλα στα υπολοιπα για χρηση.Αυτά που γυαλίζεις,προστατευσέ τα απ' τη σκουριά.
Ηταν ατσουμπαλο αρκετα και ηθελα να δω αν μπορω να το κοψω, δεν ηταν και δα πχιοτητος, στραβωχυμενο ειναι. Πετρελαιο και παραγωγα αυτου, βερνικι δεν εχω δοκιμασει, δεν ξερω πως θα γινει.Γιατι το εκοψες "καλε μου" το τσεκουρακι; Τομαχωκ ηθελες να φτιαξεις;
Επανω τι τα περνας για να μην ξανασκουριασουν; Λαδι ή βερνικι;
Να μαθεις να τα τροχιζεις κιολας, και να πεις και σε μας.
Ειχα βαλειστη πριζα και ενα μεγαλο παλιο ψαλιδι που θεωρω οτι ηταν για τα προβατα. Σημερα που το καθαρισα εμφανιστηκαν καποια γραμματα-αριθμοι. Πιθανολογω ειναι ημερομηνια αλλα δεν μπορω ξεκαθαρα να πω ποια ειναι η φορα του. Οπως επισης και ενα καλλιτεχνικο στολισμα.
Οι δυο φωτογραφιες δειχνουν το ιδιο πραγμα απο δυο πλευρες.
Για πειτε καμια ιδεα.
Εγω πολύ για 1869 το βλέπω ...
Πολυ παλιο για να γραφει 1994.1994 γραφει με το πρωτο εννιαρι διορθωμενο. Φαινεται γραμμενο απο δεξια προς τα αριστερα σαν να το εγραψε αραβοφωνος βοσκος.
Θα μπορουσε να ηταν 1994 αραβικα γραμμενο σωστα, απο δεξια προς αριστερα, αλλα το 4 δεν πολυμοιαζει με το αραβικο 4.
Ημερομηνια ειναι πιθανοτατα!Το προτελευταιο μοιαζει με το γραμμα Οθελα (othela) του ρουνικου αλφαβητου που σημαινει, "Kτημα και περιουσια", αλλα δεν ειναι Ρουνοι, γιατι εκτος απο το Ι (ισα, isaz = παγος) κανενα αλλο δεν μοιαζει.
Τιποτα αλλο δεν γραφει επανω;
Και γω αυτο μαντευωΕγω πολύ για 1869 το βλέπω ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.