Returned from the dead...

Κωστή, εγώ θα προτιμούσα δις ισόβια παρά να τρίψω αυτό το καρότσι με συρματόβουρτσα χεριού. -bye-

Ουτε για μιση ωριτσα...;:laugh:

Το καροτσι δεν μπορει να μεινει ετσι....θα πρεπει να μπει κατι να το σταθεροποιησει ωστε να μην ξεφλυδιζει κομματια μεσα στο υλικο αργοτερα......και μαλιστα ισως χρειαστει μετεπειτα πολυ σκληρη βαφη....

Δεν παιρνουμε ομαδικα μια αμμοβολη? Εχω και γω δυο καροτσια που θελουν περιποιηση.

Απάντηση: Re: Returned from the dead...

Να μου τα στείλετε το καλοκαίρι να τα αφήσω δυο μέρες στην παραλία μας, με 9-10 bf που πιάνει, θα γυαλίσουν!

Δεν υπάρχει καλύτερη αμμοβολή!!!!
Πρέπει να δείς κάθε Πάσχα (όχι φέτος :bigcry:) πως γυαλίζουν οι σούβλες... :flipout:

Μπάμπη δεν έχω,με τροχό και βούρτσα θα πάει. Σε φουλ πολυτέλεια άντε να ρυθμίζει και τις στροφές!
Κώστα έχει σαπίσμαρα και λείπουν σιδερα.Θα δούμε.
Μιχάλη όντως έχει βγάλει μεροκάματα πολλά.Να φανταστείς ότι το είχα δώσει για τουλάχιστον 5 χρόνια σε επαγγελματίες τουβλάδες....φαντασου τι έχει τραβήξει και από αυτούς.

+++++++++++++++++++++

ΟΛΗ μέρα σήμερα με τον τροχό για ξυσιματα.Εγιναν και σχεδόν όλα τα κολλήματα.

Η κατάσταση του εργαλείου τραγική
Η ρόδα σκουριασμένη και τα ρουλεμάν κολλημένα.

Λύθηκε βάφτηκε, κολληθηκε η σαμπρελα και τα ρουλεμάν σε βενζίνη.

Μόνο σε καραντίνα πάντως τέτοιες δουλειές...

Last edited by a moderator:
χαρα στο κουραγιο σου :a0210:
παντως μου κανει εντυπωση που με τοση ασβεστη και κακουχιες που εχει περασει, δεν εχει σαπισματα στον πατο του κουβα.
Το παλιο με τα πριτσινια στον πατο δεν ειναι αυτο?

παντως εαν εχεις πιεστικο, να αγορασεις το εξαρτημα για υδροαμμοβολη, κανει καλη δουλεια

χαρα στο κουραγιο σου :a0210:
παντως μου κανει εντυπωση που με τοση ασβεστη και κακουχιες που εχει περασει, δεν εχει σαπισματα στον πατο του κουβα.
Το παλιο με τα πριτσινια στον πατο δεν ειναι αυτο?

παντως εαν εχεις πιεστικο, να αγορασεις το εξαρτημα για υδροαμμοβολη, κανει καλη δουλεια

Έχει σαπισματα για αυτό πριτσινωσα λαμαρίνα. Η Παλιά ήταν κολλητή.
Πιεστικό έχω ένα Κ5 αλλά με την άμμο δεν το έχω δει στην πράξη.Αν αξίζει θα το πάρω.

Κώστα όντως είναι παλτό...μονο Για καραντίνα...

Και επειδή τελείωσε και υπάρχει ενδιαφέρον, θα βάλω όλες τις φώτο μαζί.

Εδώ όπως ήταν

Μετά το πλύσιμο με πιεστικό

Αποσυναρμολόγηση και ματσακονι

Ζάντα ρουλεμάν .

Το σασί ξυσμενο

Μινιο,ασταρι και γενικά ότι υπήρχε...

Εδώ φαίνεται λίγο η καινούργια λαμαρίνα...

EagO.jpg

Έτοιμο

Κόκκινο έγινε για να πηγαίνει καλύτερα...

Με μια νότα πολυτελείας από Carina e, χαχα

Ωραίος!
Στην δουλειά τα παιδιά για πλάκα τους βάζουν & αριθμό πινακίδας (κυκλοφορίας).

Δώσε & λίγο κόκκινο στις χειρολαβές του, έτσι για να γίνει πιο "πιασαρικό"!

Ωραία δουλειά μάστορα ... Εγώ το διατηρώ όπως ήταν πριν το δικό σου ...έχει άλλη χάρη η σκουριά :flipout:-bye-

Ωραία δουλειά μάστορα ... Εγώ το διατηρώ όπως ήταν πριν το δικό σου ...έχει άλλη χάρη η σκουριά :flipout:-bye-

Συμφωνώ,χαχα,αλλά το δικό μου είχε σαπίσει,έλειπαν σίδερα, άλλα είχαν ξεκολλήσει...χάλια γενικά.Πολύ δουλεμένο .

Απάντηση: Re: Returned from the dead...

Να δω πως θα το περάσεις ΚΤΕΟ εσύ!

Δώσε & λίγο κόκκινο στις χειρολαβές του, έτσι για να γίνει πιο "πιασαρικό"!

Δεν το ξανά αγγίζω...τοσο που τραβήχτηκα...:flipout:

Για ολικη επαναφορα μιλαμε Πανο!! :a0210:
Παιχνιδιαρικο το εβαψες, διχρωμο ασπροκοκκινο, στα χρωματα του θρυλου :grinning-smiley-043

Αν θες να φερω το laser engraver να τυπωσουμε τιποτα "Milwaukee" η καποιο αλλο λογοτυπο επανω στο σασι, ετσι για το ματι :))

Μέσα!:flipout:-bye-

Χαχα,ευχαριστώ κύριοι. Καλά χιλιόμετρα να έχουμε!

Ευχαριστώ.
Καλά κουράγια.

Πανο πολυ καλο εγινε....!!!
Ευγε...!!!
Τωρα να παρουμε και εμεις σειρα....!!!

Ευχαριστώ.

Με το καλό.

Για ολικη επαναφορα μιλαμε Πανο!! :a0210:
Παιχνιδιαρικο το εβαψες, διχρωμο ασπροκοκκινο, στα χρωματα του θρυλου :grinning-smiley-043

Αν θες να φερω το laser engraver να τυπωσουμε τιποτα "Milwaukee" η καποιο αλλο λογοτυπο επανω στο σασι, ετσι για το ματι :))

Αν δεν είχε αυτό το άσπρο χρώμα, μέχρι που μπορεί να περνούσε και για φεραρι...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αααα εσυ το ετριψες καλα!
κουρσα το εκανες :a0210:

και τωρα τι θα το κανεις, ετσι οπως το εφτιαξες μη το λερωσεις ... μονο "νερο" να κουβαλας

Καλογεμιστο :)
Πολυ καλη δουλεια. Αν ψηθω, το καλοκαιρι θα παλεψω και το δικο μας στο χωριο. Ειναι λιγο χειροτερο απο το πριν το δικο σου 😛