Revenge [ABC]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 8 32.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 10 40.0%
  • Καλή

Votes: 2 8.0%
  • Μέτρια

Votes: 3 12.0%
  • Κακή

Votes: 2 8.0%

• Total voters
    25
Άντε να κουνηθεί λίγο το thread. 26/9 ξεκινάει ένα recap της 1ης σεζόν για φρεσκάρισμα και 30/9 κανονικά το 1 επεισόδιο του 2ου κύκλου

Re: Revenge (Νέα Σειρά του ABC)

Έλεος!τι να το κάνω το recap. Την έχω δει τρεις φορές εώς τώρα!!!!! Καμμενος?οχι! Απλά την είδα μια μόνος μου, μετά ήθελε η κοπέλα μου οπότε τις έκανα παρέα , και μετά γουστάρε και ο αδελφός! Τι κάνω! Άντε να έρθει η 30/9!

Υποθέτω ότι πέρασε και δεν ακούμπησε το 1 επεισόδιο του 2ου κύκλου για να μην υπάρχει κίνηση στο νήμα.
Προσωπικά πάντως με άφησε όχι απλώς παγερά αδιάφορο αλλά να σκέφτομαι σοβαρά και το ενδεχόμενο να τη διακόψω αν συνεχίσει σε αυτό το μονοπάτι. Μου θυμίζει την αποσύνθεση μια ενδιαφέρουσας ιστορίας όπως και στο prison break

Να δούμε και το δεύτερο.....
Καλά το περίμενα ότι η βικτώρια δεν θα έιχε πεθάνει.....
Δεν μου άρεσε όμως η εύκολη ανακάλυψη του ιδρύματος που ήταν η μαμα της έμιλυ και επίσης ή ξερή βοήθεια στη βικτώρια πάρε ένα φάκέλο και έχω τα στοιχεια για τον βρώμικο γιατρο.....
Απ την άλλη υπάρχουν ανοικτα αλλα ζητηματα που ελπιζω να σώσουν την κατασταση ....

Απάντηση: Re: Revenge (Νέα Σειρά του ABC)

Προσωπικά από τον 1ο κύκλο την θεωρούσα πολύ εξυπνη σειρά και πιστεύω να διατηρήσει τον ίδιο χαρακτήρα και στον 2ο.
Φυσικά υπήρχε μια αμηχανία σε όλες σχεδόν τις σκηνές και στην προσπάθεια να τα πουν όλα μπούκωσε το επεισόδιο .Για μένα πρεπει να αρχίσουν οι ανατροπές πάλι και να χαλαρώσει πάλι...

Δυστηχώς έχω την εντύπωση ότι ψάχνεται ακόμη η σειρά. Καμία σχέση με τον 1ο κύκλο :(
Ειλικρινά μέχρις στιγμής με αφήνει παγερά αδιάφορο

Ξεκινήσαμε μουδιασμένα την 2 σεζόν αλλά η σειρά τα σπάει και φέτος.
Ειδικά το 4 επεισόδιο της 2 σεζόν είναι 10αρι.
Απο το 2 επεισόδιο και μετα ένα πρόλαβαινεις την πληροφορία,τις ανατροπές και ναι η πρωταγωνίστρια ίσως να αρχίζει να γίνεται μισητή.

Απάντηση: Re: Revenge (Νέα Σειρά του ABC)

Ξεκινήσαμε μουδιασμένα την 2 σεζόν αλλά η σειρά τα σπάει και φέτος.
Ειδικά το 4 επεισόδιο της 2 σεζόν είναι 10αρι.
Απο το 2 επεισόδιο και μετα ένα πρόλαβαινεις την πληροφορία,τις ανατροπές και ναι η πρωταγωνίστρια ίσως να αρχίζει να γίνεται μισητή.
Α δεν θέλω τέτοια με το μωρό....

Α δεν θέλω τέτοια με το μωρό....

Μη στεναχωριέσαι. Μάλλον προς αδιάφορη πάει να γίνει όπως και όλο το καστ, όπως και όλη η 2η σεζόν. Απλώς της προηγούμενης εβδομάδας το επεισόδιο θύμισε τα πολύ καλά αρχικά της 1ης σεζόν που μάρκαρε τους στόχους της και τους "καθάριζε". Αρκετά πρωτότυπος ο τρόπος που παρουσιαζόταν (τότε). Πλέον αναμενόμενο. Ελπίζω να αρχίσει να ρολάρει λίγο αλλά δε το βλέπω

Εμένα μου κάνει και η 2η σεζόν.
Τι άλλο θέλουμε πια η σειρά τα έχει όλα, διαφορετικά υπάρχουν και επιλογές.(σουλειμάν ο απάλευτος)

Απάντηση: Revenge (Νέα Σειρά του ABC)

Πολύ καλό το Prison Brake αλλά δεν θα έλεγα οτι ήταν και καταιγιστικές οι ανατροπές.
Όλη η πρώτη σεζόν πέρασε στο "δραπετεύω αλλά, πάντα, την τελευταία στιγμή κάτι πάει στραβά και φτου κι απ´την αρχή. Κατά λάθος, αντί να ξεκινήσω τη δεύτερη σεζόν ξεκίνησα την τρίτη και ήταν, σχεδόν, σαν να μην μεσολάβησε καθόλου η δεύτερη.

Δεν νομίζω ότι δεν συγκρίνονται οι δύο σειρές.
Το prison break ήταν από τις καλύτερες σειρές των τελευταίων ετών όχι τόσο λόγω πρωταγωνιστών αλλά και δεύτερων ρόλων. (Τ-μπαγκ, αμπρούτζι, μαχόνι απλά τρομεροί).

Re: Revenge (Νέα Σειρά 2012)

Καλή εξελίσσεται η σειρά.

Όλα τα λεφτά είναι το ζεύγος Grayson. Ο καθένας με τον τρόπο του, δίνει ρέστα ερμηνείας, και καταπίνουν όλο το υπόλοιπο καστ. Το πως μετατρέπεται ο Conrad από αδίστακτο σε σκυλάκι και τούμπαλιν, και το παγωμένο, στημένο χαμόγελο της Victoria, που αποτυπώνει πάνω του όλο το ψέμμα της οικογένειας και της "ευτυχίας" της, είναι ολόκληρη η σειρά.

Η ηρωίδα μας, ενώ είναι πανέμορφη, ερμηνευτικά είναι απλά average.

Δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο το συγκρίνετε με το Prison break. Δεν έχει καμία απολύτως σχέση, σε κανένα επίπεδο. Εκτός του ότι είναι και τα δύο σειρές. :Banane0:

Απάντηση: Revenge (2012)

Επιτέλους!!!!! Ένα επεισόδιο αντάξιο του 1ου κύκλου. Μακάρι να είναι η αφύπνιση της σειράς και όχι το κύκνειο άσμα της

Re: Revenge (2012)

Την ειχα παρατησει την σειρα,δεν ξερω τι να πρωτοδω,τωρα την ξαναρχισα.Την βλεπετε ή την σταματησατε ; "Χαμος" γινεται παντως....

Απάντηση: Re: Revenge (2012)

Την ειχα παρατησει την σειρα,δεν ξερω τι να πρωτοδω,τωρα την ξαναρχισα.Την βλεπετε ή την σταματησατε ; "Χαμος" γινεται παντως....

Εγώ τη σταμάτησα εδώ και πολύ καιρό... Θα την ξαναξεκονήσω όταν ολοκληρωθεί.
Δεν ξέρω τι να προτωδώ, έχω μπλέξει τα μπούτια μου... :vollkommenauf: Πάω απ´τη μια σειρά στην άλλη και τελικά δεν θυμάμαι σε καμία τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο. Είναι λάθος να βλέπεις ταυτόχρονα πολλές σειρές.

Re: Απάντηση: Re: Revenge (2012)

Εγώ τη σταμάτησα εδώ και πολύ καιρό... Θα την ξαναξεκονήσω όταν ολοκληρωθεί.
Δεν ξέρω τι να προτωδώ, έχω μπλέξει τα μπούτια μου... :vollkommenauf: Πάω απ´τη μια σειρά στην άλλη και τελικά δεν θυμάμαι σε καμία τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο. Είναι λάθος να βλέπεις ταυτόχρονα πολλές σειρές.
Μια απο τα ιδια...και εχω γεμισει τους σκληρους με σειρες σε αναμονη προς θεαση...