accept
New member
- 26 December 2009
- 21
OK. Δεν λέω πουθενά, ότι ο χώρος είναι στεγνός , (λέω ότι εύκολα στεγνώνει ή καλύτερα χαλάει ο ήχος με τοποθέτηση ricofon σε σχήμα πυραμίδας που έχω. Μάλλον θα τα πετάξω, γιατί όπου και να τα έβαλα , πίσω ή πλάγια κ.λ. δεν κάνουν. Το ίδιο θα συμβεί και με τα λίγο ίσως καλύτερο panel πετροβάμβακα.) αντίθετα είναι αρκετά ζωντανός. Αν βγάλω χαλιά κ.λ. θα γίνει χειρότερος. Το RT60, δύσκολα, όπως ξέρεις μετριέται και ιδικά από εμένα. Αυτό το rt60, με ενοχλεί (στα αυτιά)για αυτό κολλάω εδώ. Και δεν το λέω μόνο εγώ. Τα μπάσσα π.χ. λέω, είναι καλά δεν υπάρχει boom και μάλιστα σε μεγάλες εντάσεις. επομένως σε αυτό not problem.
Πες μου, αν θές αυτό που ρώτησα, για το πού θα μπεί απορρόφηση, πίσω από τον ακροατή, γιατί θέλω λίγο να πειραματιστώ , με τοποθέτηση
μοκέτας (δηλ. λίγη απορρόφηση), και πές τη γνώμη σου για τη σκέψη μου αυτή.
Και μία ακόμη ερώτηση, για κάτι που διάβασα, στα άρθρα που σου ανέφερα πιό πάνω. Λένε, όχι σε οποιαδήποτε μοκέτα στο πάτωμα, αλλά μία που θα απορροφάει πολύ ( θα δημιουργεί τρύπα). Υπάρχουν ειδικές μοκέτες ? και πού ? για να δούμε ή αγοράσουμε. Ισχύει κάτι τέτοιο ?
Τέλος, θα πώ μία άποψη δική μου, επειδή τελευταία συχνάζω σε βιβλιοθήκες. Τα αυτιά μου λένε ΝΑΙ σε τέτοιο χώρο (στεγνός και εδώ, αλλά όχι το χάλι που γίνεται με τοποθέτηση απορ. υλικών), στο σπίτι. Τώρα, δεν ξέρω αν θα κάνω το χώρο μου βιβλιοθήκη, καλύπτοντας και τα τζάμια.
Ευχαριστώ, γειά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.