Αν κάνεις ένα search στο forum θα βρείς...
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=14724
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=12435
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=12638
Αυτήν κοιτάω για αγορά και γώ...
Έχεις δεί τιμές?
καλοριζικη και απο μενα. Πολυ καλη τηλεοραση και πολυ καλη τιμη.
Το μόνο που πρόλαβα να δω είναι το πρόβλημα stuttering του ψηφιακού δέκτη το οποίο έλπιζα να υπάρχει μόνο στις Μ86. Έτσι μου φάνηκε τουλάχιστον. Κατά τα άλλα μια χαρά στο τηλεοπτικό σήμα.
τι προβλημα δλδ; Οταν λες στον ψηφιακο δεκτη εννοεις στα ert digital κλπ
Αν σου πω οτι εγω δεν καταφερα (βεβαια λογω χρονου δεν ασχοληθηκα και πολυ, αλλα 3-4 φορες που προσπαθησα δεν εβγαλα ακρη) να το ρυθμισω... Εχω βεβαια αλλο ψηφιακο δεκτη και δεν με απασχολησε περισσοτερο αλλα θα ηθελα να σεταρω τα ψηφιακα και στην τηλεοραση. Πως γινεται; Μου βγαζει οτι δεν γινεται ....
Καλοριζικη φιλε...και εγω αυτην κοιταζω,αν σου ειναι ευκολο για δες καναν αγωνα (μπαλα,μπασκετ) με ενεργοποιημενο το movie plus...κομματιαζει καθολου την εικονα (λογω 50hz)???
τι προβλημα δλδ; Οταν λες στον ψηφιακο δεκτη εννοεις στα ert digital κλπ
Αν σου πω οτι εγω δεν καταφερα (βεβαια λογω χρονου δεν ασχοληθηκα και πολυ, αλλα 3-4 φορες που προσπαθησα δεν εβγαλα ακρη) να το ρυθμισω... Εχω βεβαια αλλο ψηφιακο δεκτη και δεν με απασχολησε περισσοτερο αλλα θα ηθελα να σεταρω τα ψηφιακα και στην τηλεοραση. Πως γινεται; Μου βγαζει οτι δεν γινεται ....
χμ αν και νομιζω οτι το ειχα κανει αυτο θα το δοκιμασω ξανα το βραδυ.
Παντως παιζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο το καλωδιο απο την κεραια μεχρι το σπιτι και απο την πριζα μεχρι την τηλεοραση. Εγω 2 σχετικα νεα καλωδια δοκιμασα και με το ενα ειχα χαλια εικονα (μιλαμε φουλ παρασιτα - πιχελς κοκκινα να αναβοσβηνουν) και με το αλλο πολυ καλυτερη. Ισως με κανενα πιο ακριβο να εχω ακομα καλυτερη εικονα.
Επιπλεον, τα κινητα και αλλες ηλεκτρονικες συσκευες(προφανως με κυματα που κανουν παρεμβολες στο σημα) κοντα στην τηλεοραση κανουν κακο στην εικονα ... το διαπιστωσα ΚΑΙ αυτο
Η αληθεια ειναι πως το βασικοτερο ολων ειναι η αποσταση. Εαν ειναι κατω απο 3-3.5 μετρα η αποδοση ειναι μετρια σε σχεση με μια 32" (ισως και 37") διοτι οπως και να το κανουμε 'στρετσαρεται' η εικονα για να χωρεσει σε 40" Φανταστειτε οτι η αναλυση του σηματος στην Ελλαδα ειναι 352x288 ή 320x240 pixels. Αυτο σε μια οθονη 32" ηδη 'στρετσαρεται' ωστε να χωρεσει στο πλαισιο ..... Ε αν η 32" 'μεγαλωνει' την εικονα 3-4 φορες τοτε στην 40" η εικονα 'μεγαλωνει' 4-5 φορες ,δλδ οι ατελειες φαινονται πολυ περισσοτερο ενω δημιουργουνται και νεες απο το 'στρετσινγκ' γιαυτο και η αποσταση θεασης πρεπει να μεγαλωνει.....
Λίγες είναι οι μέρες του χιονιού στο σήμα μια και χθές άνοιξε η πόρτα και για 8 ακόμα σταθμούς να βγούν ψηφιακά... υπομονή.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Στα 3 μέτρα είναι κουραστική η 40άρα??
Λίγες είναι οι μέρες του χιονιού στο σήμα μια και χθές άνοιξε η πόρτα και για 8 ακόμα σταθμούς να βγούν ψηφιακά... υπομονή.
χμμμμ
μαλλον οχι ... απλα δεν εχει τοσο καλη εικονα οσο μια 32"![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.