Αυτή τη φορά θα σχολιάσω την υπογραφή σου Γιάννη...-ΓΙΑΝΝΗΣ-
Owning a PS3 40GB - 399
Owning a system that plays Gears of War, Bioshock and Halo 3 - priceless!!!.
Μπορείς να μου εξηγήσεις τι συστημα είναι αυτό? (Έστω και με PM)
Αυτή τη φορά θα σχολιάσω την υπογραφή σου Γιάννη...-ΓΙΑΝΝΗΣ-
Owning a PS3 40GB - 399
Owning a system that plays Gears of War, Bioshock and Halo 3 - priceless!!!.
Και τι εννοεί με το "priceless"???το xbox είναι , απλά ντρέπεται να το αναφέρει ...
Το HiTech αν δεν κανω λαθος την ψιλο-εθαβε.....
Μανωλη αuto dimming εχει και η D3000 αλλα ποτε δεν το εχω δει να λειτουργει οταν δεν πρεπει. Μονο αν ξεχασεις την τηλεοραση ανοιχτη με καποια σταθερη εικονα (πχ. menu DVD) η χωρις να εχεις εικονα καθολου (κενη οθονη) μπαινει σε λειτουργια.
Μανωλη αuto dimming εχει και η D3000 αλλα ποτε δεν το εχω δει να λειτουργει οταν δεν πρεπει. Μονο αν ξεχασεις την τηλεοραση ανοιχτη με καποια σταθερη εικονα (πχ. menu DVD) η χωρις να εχεις εικονα καθολου (κενη οθονη) μπαινει σε λειτουργια.
Στην περίπτωση της W3000 αναφέρει "Whenever a black or nearly black image comes on (e.g. fade-outs or end credits), the residual light output on screen would drop abruptly after four seconds" που σημαίνει πως το παρατήρησε και σε σκηνές θέασης.
Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να αξιολογηθεί το μέγεθος του προβλήματος χωρίς να το δει κάποιος με τα μάτια του. Πάντως ο Vincent θεωρεί πως με τις κατάλληλες ρυθμίσεις μπορεί σχεδόν να εξαλειφθεί.
ισως εσυ Μανωλη να μπορεις να μας το εξηγησεις με πιο απλο τροπο.
" Unfortunately Sony has chosen to implement undefeatable auto-dimming on KDL40W3000 presumably because their customer service and returns departments have had enough of complaints about backlight clouding. Whenever a black or nearly black image comes on (e.g. fade-outs or end credits), the residual light output on screen would drop abruptly after four seconds. This dimming effect would remain in place until the overall screen luminance surpasses a certain threshold, at which point light output would be almost instantaneously restored, rendering the black level fluctuation all the more noticeable.
The good news is that the right settings (and some ambient light) can go a very long way towards making the auto dimming on Sony KDL40W3000 less distracting. The trick is to minimise the difference between calibrated black level and the absolute lowest black level on the set without sacrificing peak brightness."
I doubt anyone but the most discerning owners would even pick it up in normal viewing.
Αυτή τη φορά θα σχολιάσω την υπογραφή σου Γιάννη...
Μπορείς να μου εξηγήσεις τι συστημα είναι αυτό? (Έστω και με PM)
Προσπαθούν να καλύψουν το clouding δηλαδή και δημιουργούν άλλο πρόβλημα. Το χαζό της όλης υπόθεσης είναι πως όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο test το clouding είναι σχεδόν αμελητέο.
mediamarkt στο Μαρούσι 1699. Και μάλιστα την είχαν σε προσφορά 200 ευρώ κάτω απο την προηγούμενη τιμή της (δλδ 1899).
Ειναι σημαντικες για να εχουν γυρω στα 500 ευρω διαφορα?
Δεν ξερω αν αξιζουν 500 ευρω παντως υπαρχουν αρκετες διαφορες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.