Revolution | Season 1

Ψηφίστε την Σειρά:

• ΞΞΎΞ±ΞΉΟΞ΅ΟΞΉΞΊΞ?

Votes: 0 0.0%
  • Ξ ΞΏΞ»Ο ΞΞ±Ξ»Ξ?

Votes: 6 18.8%
  • ΞΞ±Ξ»Ξ?

Votes: 8 25.0%
  • ΞΞΟΟΞΉΞ±

Votes: 10 31.3%
  • ΞΞ±ΞΊΞ?

Votes: 8 25.0%

• Total voters
    32
Απάντηση: Revolution (2012)

Καλό επεισόδιο και το επόμενο αναμένεται ακόμα καλύτερο και πιο συναρπαστικό. ;)

Re: Revolution (2012)

Καραπροβλέψιμο το 18ο σε πολλά σημεία .
Ειδικά η πρώτη σκηνή με το κουτί , αμέσως πήγε το μυαλό μου ότι υπάρχει δείπνο με κεριά κ.τ.λ
Ακόμα και στην αεροπορική βάση , εκεί πήγαινε το μυαλό μου για τον δολοφόνο.
Το μόνο που αφήνει κάποιο μυστήριο είναι ποιοι είναι στον πύργο ;

Γιατι η παραγωγη δεν διωχνει την Σπυριδακου οριστικά απο τη σειρά; Μεγαλη ξενερα η τυπισσα και χαλαει ολη τη σειρα! Καρατόμηση εδω και τωρα...
:violent-smiley-008:

Μια χαρά είναι η κοπέλα. Είναι και Ελληνίδα.

Ο ρόλος που υποδύεται είναι κάτι σαν κράμα θηλυκού Ιντιάνα Τζόουνς με Ζαν Κλοντ βαν Νταμ αλλά γι' αυτό δεν φταίει η ίδια.

2 επεισόδια ακόμα. Για να δούμε πως θα εξελιχθεί η ιστορία και αν θα έχει ένα "τέλος" cliffhanger.
Πάντως ο 2ος κύκλος, όπως έχει ανακοινωθεί, θα έχει 22 επεισόδια.
Οπότε σε λίγο, ραντεβού τον Σεπτέμβριο.

Η Σπυριδάκου δεν ήταν κακή , δεν ήταν έτοιμη για μεγάλο πρωταγωνιστκό ρόλο .
Νομίζω της "έπεσε πολύς" ο ρόλος που της έδωσαν και σιγά σιγά μειώθηκε.

Πάντως αν κάτι λέει αυτό για την σειρά ενώ έχω τα τελευταία 2 επεισόδια βαριέμαι να τα βάλω να τα δω.

Αν έβρισκα κάτι άλλο καλύτερο μπορεί και να την είχα ήδη παρατήσει.

Απάντηση: Re: Revolution (2012)

Πάντως αν κάτι λέει αυτό για την σειρά ενώ έχω τα τελευταία 2 επεισόδια βαριέμαι να τα βάλω να τα δω.

Αν έβρισκα κάτι άλλο καλύτερο μπορεί και να την είχα ήδη παρατήσει.

εγώ λέω "υπομονή να ξαναρχίσει το falling skies"... τόσο βαρετή...

Καλό το 19o επεισόδιο , είχε δράση ...
το σκηνικό με τη Ρέητσελ στην αρχή όμως δεν μου άρεσε .
Υποτίθεται πήγε αποφασισμένη να τινάξει τον Μονρό και ήταν πολύ παθητική , σαν να περίμενε να την πιάσουν .

Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα εξελιχθεί η υπόθεση μετά τα όσα είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο...

Στην μία πέφτει ένα κτήριο πάνω της και βγαίνει απο τα ερείπια μόνη της χωρις γρατζουνια , η άλλη σπάει το πόδι της και γίνεται καλά σε 2 δεύτερα , ο άλλος από το νοσοκομείο βρίσκεται στην μάχη την επόμενη ημέρα.

Άσε τις μετακινήσεις που ενώ δεν υπάρχουν οχήματα υποτίθεται (εκτός από ένα ελικόπτερο που είδαμε τελευταία) βρίσκονται στην άλλη άκρη της Αμερικής σε χρόνο dt.

Τέλος ενώ ξεκινήσαμε την σειρά με σπαθιά και μαχαίρια σε λίγο θα φτάσουμε σε stealth bomber και πυρηνικά.

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι απο καλούτσικη προς μέτρια σειρά θα εξελιχθεί σε μούφα ολκής.

Είπαμε σειρά είναι και συγχωρούνται κάποιες υπερβολές αλλά αυτοί το έχουν παρακάνει.

Είδαμε και το τελευταίο επεισόδιο για φέτος που θα πρόσφερε θεωρητικά συγκινήσεις , αγωνία και ανατροπές αν το σενάριο δεν είχε περισσότερες τρύπες από σουρωτήρι.

Γενικά η σειρά αυτή είναι ότι να ναι , το σενάριο μοιάζει να το έχει γράψει και διαφορετικό άτομο σε κάθε επεισόδιο οπότε δεν υπάρχει καμία συνέπεια στα όσα συμβαίνουν...

...ο Μονρόε βρίσκεται κυνηγημένος από τον ίδιο του το στρατό , τα βρίσκει με τον Μάιλς μετά από λίγο γροθοκοπάνα, ο Μαιλς μπαινοβγαίνει στο στρατόπεδο χωρίς να τον βλέπει κανείς , ελευθερώνει τον Μονρόε και στην συνέχεια τον δίνει στεγνά , ο Νέβιλ τα βρίσκει με τον γιο του που τον μισεί και γίνεται αρχηγός του στρατού του Μονρόε αλλά μετά τσακώνονται ξανά , ο Φλυν εκτοξεύει πυρηνικά (ο πύργος έχει και remote για πυραύλους) και αυτοκτονεί και διάφορα άλλα τρελά που δεν θυμάμαι τώρα...

Μάλλον υποτονικό το φινάλε για φέτος. Είχε μεν πολλά που έγιναν στο επεισόδιο αλλά έλειπε κάποια συνοχή. Περίμενα κάτι διαφορετικό στο τέλος, αλλά παρ' όλα αυτά και με την τροπή που παίρνουν τα πράγματα σεναριακά ελπίζω πως του χρόνου η σειρά θα βελτιωθεί.

Απάντηση: Re: Revolution (2012)

Οπως λέει και ο Yperion η σειρά είναι ότι να ναι .Τα τελευταία επεισόδια μάλλον γράφτηκαν με εναλλακτικές μη προβολής 2ου κύκλου δηλ όποιον πάρει ο χάρος και βλέπουμε πως θα πάει.
Αφού πάντως πήραν οκ σημαίνει ότι αρέσει .Είπαμε ότι δεν μας αρέσει εμάς δεν σημαίνει ότι δεν αρέσει και στους Αμερικάνους .Άμα φέρνει τηλεθέαση έρχεται και η διαφήμιση = ΧΡΗΜΑ

Θα συμφωνήσω και εγω με τον Yperion , στο τελευταίο επεισόδιο , πολλά πράγματα δεν κολλούσαν .
Αυτό που ειπώθηκε στο επεισόδιο για "ερωτική σχέση" Μάιλς - Μονρόε , νομίζει ότι ισχύει στη σειρά .

Μόνο με το LOST θα μπορούσα να παρομοιάσω τη σειρά.

Nanits ή πυγολαμπίδες το ίδιο θα μου έκανε με όλα τα μαγικά που κάνουν.

Δε λέω ότι πρέπει να κρατήσουν ένα ‛επίπεδο’, αλλά ότι προφανώς η όλη ιστορία θα έχει τεράστιες τρύπες.

Για τα προβλήματα με τα nanites έχω να προτείνω να συμβουλευτούν
Wesley Crusher
7of9
The Doctor

:p

Μακάρι να τους συμβουλεύονταν δηλαδή γιατί από πλευράς ηθοποιίας έστω μας χρειάζεται και κάνας πιο σοβαρός ηθοποιός και από σεναριογράφους θα μας χρειαζόταν, αλλά δε νομίζω ότι σώζεται η σούπα τώρα πια.

Η σειρα ειχε δυνατοτητες ως σεναριακη ιδεα αλλά το καστ, οι σκηνοθετες και οι σεναριογραφοι καρατομησαν τη σειρα. Αν οι παραγωγοι θελουν να την αναστησουν, θα πρεπει στο 2ο κυκλο να γινουν πολλες αλλαγες, εστω κατω απο το καπό. Κριμα που δεν εφυγε οριστικά η Σπυριδακου, ειχα μια ελπιδα ως το τελος.....

H πλάκα είναι που...

Μόλις απενεργοποίησαν τους νανίτες ήρθε το ρεύμα απευθείας λες και μετά από 15 χρόνια τα εργοστάσια παραγωγής λειτουργούσαν ακόμη...:worshippy: