Revolution | Season 1

Ψηφίστε την Σειρά:

• ΞΞΎΞ±ΞΉΟΞ΅ΟΞΉΞΊΞ?

Votes: 0 0.0%
  • Ξ ΞΏΞ»Ο ΞΞ±Ξ»Ξ?

Votes: 6 18.8%
  • ΞΞ±Ξ»Ξ?

Votes: 8 25.0%
  • ΞΞΟΟΞΉΞ±

Votes: 10 31.3%
  • ΞΞ±ΞΊΞ?

Votes: 8 25.0%

• Total voters
    32
Απάντηση: Revolution (2012)

Μάλλον το καλύτερο επεισόδιο έως τώρα το τελευταίο και το πιο ενδιαφέρον...

Οσο παει και φτιαχνει.....
Στην αρχη εδωσαν πολυ χρονο στο να χτισουν τους χαρακτηρες και την ιστορια, αλλα τωρα δειχνει να αποκτα ενδιαφερον!

Re: Revolution (2012)

Τελειωσε η σειρα? Γιατι νομιζω οτι ειναι 22 τα επεισοδια.

Ηταν για 22επ και την εκαναν 20επ.
Πραγματι ανανεωθηκε για 2ο κυκλο...(αν και ετσι πως προχωραει το στορυ, αναρωτιεμαι τι θα δειξει στο 2ο κυκλο)

Απάντηση: Re: Revolution (2012)

Ηταν για 22επ και την εκαναν 20επ.
Πραγματι ανανεωθηκε για 2ο κυκλο...(αν και ετσι πως προχωραει το στορυ, αναρωτιεμαι τι θα δειξει στο 2ο κυκλο)
θα βρουν αυτοι στορι, μην ανησυχεις.

Το επεισόδιο ήταν αρκετά καλό .
Κάτι που φαινόταν και σε προηγούμενα επεισόδια ήταν ότι , όταν η συμμετοχή της Σπυριδάκος , τα επεισόδια ήταν καλά .
Νομίζω το κατάλαβαν , και της δίνουν μικρότερο χρόνο στα τελευταία επεισόδια .

Στο επεισόδιο μου έκανα δυο πράγματα εντύπωση .
1)Ο νεαρός Μάιλς δεν έμοιαζε καθόλου με τον κανονικό Μάιλς.
Μου φάνηκε αρκετά ψηλότερος, ο πιο νές Μάιλς, και δεν "κολλούσε " καθόλου φυσιογνωμικά η επιλογή του συγκεκριμένου ηθοποιού.
Η κοπέλα που έκανε την Έμα στην νεότερη ηλικία ή τον Monroe , πάνω κάτω ταίριαζαν.
2)Εκεί που πυροβόλησαν την Έμα και ο Monroe ήταν για πολύ ώρα εκτεθειμένος , δεν τον ξανά πυροβόλησαν.
Τον πυροβόλησαν όταν είχε ζωντανή την Έμα και δεν τον ξανά πυροβόλησαν όταν την είχε στην αγκαλιά του χτυπημένη , δεν "κολλούσε" η συγκεκριμένη σκηνή με τίποτα .

Όντως απρόσμενα καλό επεισόδιο με 2 ανατροπές που θα μας απασχολήσουν αρκετά στο μέλλον...

...o γιος του Μονρόε και η επιστροφή του Νέβιλ ως "καλού" αυτή τη φορά...

Επίσης δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά η σειρά έχει πάρει έγκριση και για 2ο κύκλο....

http://tvbythenumbers.zap2it.com/20...nd-order-svu-and-grimm-renewed-by-nbc/179701/

Όντως απρόσμενα καλό επεισόδιο με 2 ανατροπές που θα μας απασχολήσουν αρκετά στο μέλλον...

...o γιος του Μονρόε και η επιστροφή του Νέβιλ ως "καλού" αυτή τη φορά...

Επίσης δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά η σειρά έχει πάρει έγκριση και για 2ο κύκλο....

http://tvbythenumbers.zap2it.com/20...nd-order-svu-and-grimm-renewed-by-nbc/179701/
Ακριβώς την προηγούμενη σελίδα...

Απάντηση: Re: Revolution (2012)

Είχε τα πάνω κάτω το χτεσινό επεισόδιο .Πολύ καλό θα έλεγα και συμφωνώ μαζί σου για τη συνύπαρξη των 2

Καλό επεισόδιο με ωραία τελευταία σκηνή. ;)

Καλό το 17o επεισόδιο!
Μου έκανε εντύπωση ότι στα "προηγούμενα" δεν είχε ούτε μια σκηνή με την Σπυριδάκος .
Ο ρόλος της μειώθηκε σημαντικά .

Ο Pellegrino θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα στην σειρά , ούτε που τον "πήραμε είδηση" .

Θεωρώ ότι ένα από τα "θέματα" της σειράς ήταν ότι έδωσε πρωταγωνιστικούς ρόλους σε αυτούς που δεν έπρεπε .