Ίσουν στα 100 με τρία παράλληλα τρανζίστορ τέλος πάντων αφού λες ότι ακούγεται καλύτερα εγώ δεν ξαναπαρεμβαίνω ψήστο κιόλας.
Συζητηση κανουμε φιλε μου
Ίσουν στα 100 με τρία παράλληλα τρανζίστορ τέλος πάντων αφού λες ότι ακούγεται καλύτερα εγώ δεν ξαναπαρεμβαίνω ψήστο κιόλας.
η σωστή θερμοεπαγωγή είναι τρομερά κρίσιμη οταν θες να ανεβάσεις ρεύματα. μπορεί ολα να πατάνε καλα και παρ ολα αυτα να πιάνεις το τρανζίστορ και να προλαβαίνει να τσουρουφλίζει πριν η ψήκτρα αλλάξει καν θερμοκρασία.
σε αυτη την περίπτωση η μονη λυση ειναι το κώλυμα του τρανζίστορ πάνω σε πλάκα χαλκού και μόνωση ολης της πλάκας σε σχέση με την ψήκτρα.
ψηλοασχετο αλλα το soft start το φτιαξες εσυ η το πηρες ετοιμο?
Με την ευκαιρία που ρωτάς θα σου εξηγήσω τι προσπαθούσα να σου πω στα περασμένα μου ποστς και γιατί ήμουν λίγο αποδοκιμαστικός.
Όταν ανεβάζεις τόσο ρεύμα δυστυχώς δεν πας σε A ακόμα αλλά σε ΑΒ που είναι χειρότερη από πλευράς παραμόρφωσης από την Α αλλά όταν μιλάμε για τρανζίστορ είναι χειρότερη ακόμα και και από την καλά ρυθμισμένη Β.
Και έχεις και την ανεβασμένη θερμοκρασία που εντάξει αν έχεις όπως εσύ μεγάλες ψύκτρες οκ.
Τώρα αν σου ακούγεται καλύτερα τότε πάω πάσο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.